Intro

Yhteistyö bloggaajien kanssa: kuinka paljon 1xBet maksaa mainonnasta?

Сколько платит 1xBet (1хБет) за рекламу
Venäjänkielisten pelaajien kanssa työskentelevistä vedonvälittäjistä 1xbet on yksi suosituimmista. Yrityksen menestys johtuu monista tekijöistä, kuten pätevästä markkinointistrategiasta. Vedonvälittäjä on urheilukilpailujen (esim. Italian Serie A) ja urheiluseurojen (Barcelona, Liverpool ja Chelsea) kumppani. Lisäksi toimisto kutsuu vaikuttajia yhteistyöhön. Siksi monet bloggaajat ovat kiinnostuneita siitä, kuinka paljon 1xBet maksaa mainonnasta, myös YouTubessa. Artikkelissa vastataan tähän kysymykseen.

Logo 1xbet
100% bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Kuinka mainostaa 1xbetiä?

Monet pelaajat ovat nähneet 1xbet-vedonvälittäjän mainoksia bannereiden muodossa verkkosivustoilla tai YouTube-videoissa. Niitä ei kuitenkaan sijoiteta Google Adsin kautta, vaan suoraan bloggaajien kanssa tehdyn sopimuksen jälkeen. Siksi ei ole yllättävää, että verkkosivustojen, blogien ja YouTube-kanavien omistajat haluaisivat aloittaa yhteistyön 1xBetin kanssa. Se ei ole kovin vaikeaa.

1xbetin edustajat ottavat itsenäisesti yhteyttä kuuluisiin ifluencersiin tuotemerkin edistämiseksi. Kuitenkin myös aloittelevat bloggaajat ja youtubettajat voivat ansaita rahaa tekemällä yhteistyötä vedonvälittäjän kanssa. Tätä varten kannattaa mennä osoitteeseen 1xpartners.com ja rekisteröityä. Henkilökohtaisessa kaapissa käyttäjä näkee mahdolliset tarjoukset mainostamisesta verkkosivustolla tai YouTubessa. Bloggaajille, joilla on pieni yleisö, ne ovat kuitenkin vähemmän houkuttelevia kuin suurille sivustoille ja kanaville. Jälkimmäisille toimisto on valmis tarjoamaan erityisiä yhteistyöehtoja. Yksilöllisen tarjouksen selvittämiseksi ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai chatissa Telegramissa (1xpartnersin verkkosivuston Yhteystiedot-osio).

Kuinka paljon 1xBet maksaa mainonnasta?

Vedonvälittäjä 1xbet tarjoaa useita yhteistyövaihtoehtoja kumppaneille. Se voi olla kiinteä maksu tuotemerkin mainonnasta ja maksut jokaisesta houkutellusta pelaajasta.

Kiinteän maksun tapauksessa vedonvälittäjän toimisto sopii bloggaajien kanssa korvauksen määrästä. Kumppanit saavat maksun yksittäisistä postauksista ja videoista tai viikoittaisesta/kuukausittaisesta yhteistyöstä. Korvaus riippuu bloggaajan tunnettuudesta ja hänen kanaviensa kapasiteetista.

Verkkosivuston tai videokanavan omistaja saa rahaa houkutelluista käyttäjistä rekisteröityessään kumppanuusohjelmaan. 1xbet maksaa kumppaneille vedonlyöjien tappioista. Palkkio on 15 % menetettyjen vetojen määrästä.

Jokaisella yhteistyömuodolla on omat ominaispiirteensä. Kiinteä maksu on hyvä uusille tulokkaille, ja kun olet luonut kumppaniverkoston, voit jatkuvasti tehdä voittoa houkutelluista pelaajista.

Кто рекламирует 1xBet

Miksi 1xBet mainostaa brändiään YouTubessa?

Vuoden 2020 tietojen mukaan jokainen YouTube-käyttäjä viettää keskimäärin 11 minuuttia ja 24 sekuntia katsellen videoita. Ei siis ole yllättävää, että vedonvälittäjä 1xbet edistää brändiään aktiivisesti YouTubessa. Yhtiö käyttää valtavia summia rahaa mainosten tilaamiseen tunnetuilta bloggaajilta.

Alusta itse ei kuitenkaan toivota tervetulleeksi uhkapeliviihteen mainontaa. Ainakin Venäjällä ja muissa IVY-maissa, joissa rahapelit on kielletty, 1xbetiä mainostavat videot voidaan poistaa ja kanavat estää. Tämä koskee jopa tunnettuja YouTube-kanavia. Esimerkiksi Versus-kanava estettiin väliaikaisesti laittomien vedonvälittäjien mainostamisesta, mikä on 1xbet Venäjällä. Hyvät palkkiot kannustavat kuitenkin näyttämään vedonvälittäjän mainoksen videoissa ja julkaistun sisällön kuvateksteissä.

Lisää kysymyksiä aiheesta ”Kuinka paljon 1xbet maksaa mainonnasta bloggaajille”

⚽ Kuka mainostaa 1xbetiä?

1xbet-brändiä mainostavat kuuluisat jalkapalloilijat, sillä yritys on Barcelonan, Chelsean, Liverpoolin, Italian Serie A:n ja Afrikan jalkapalloliiton sponsori. Siksi voit nähdä Antoine Griezmannin, Sergio Busquetsin, Arturo Vidalin, Samuel Umtitin, Jorba Alban, Andrea Pirlon jne. 1xbetin videoissa ja kuvissa.

🎙️ Kuka on 1xBetin mainosten äänenä?

Internetistä löytyy paljon kysymyksiä 1xbet-videoiden äänestäjistä. Valitettavasti ei ole tietoa henkilöstä, jonka ääni kuuluu mainoksissa. Ehkä tämä salaliitto liittyy vedonvälittäjän laittomaan toimintaan Venäjällä.

💵 Miten saada 1xbet-mainontaa?

Kannattaa olla verkkosivusto, blogi, sosiaalinen verkostojulkisuus tai YouTube-kanava. Mitä suurempi kanavasi yleisö on, sitä mielenkiintoisempaa tarjousta 1xbet voi tarjota yhteistyökumppanillesi. Saat tietoa yhteistyöstä 1xpartners.com-sivustolta.

Asiaankuuluvat uutiset