GGbet

GGbet_logo
Bonus

Tämänhetkinen bonus löytyy vedonvälittäjän verkkosivuilta.

GGbet Vedonvälittäjä Yleiskatsaus

GGbet – ensimmäinen eSports-vedonvälittäjä

Vedonvälittäjä GGbetin historia alkoi vuonna 2016, kun gg.bet lanseerattiin. Näin yrityksen omistajat vastasivat vedonlyöjien valtavaan kiinnostukseen kyberurheilua kohtaan ja olivat markkinoiden edelläkävijöitä. Se, mitä lanseerattiin, ei ollut erillinen osio verkkosivustolla, vaan uhkapeliportaali, joka perustui kyberurheilukilpailuihin. Epävirallisten lähteiden mukaan vedonlyöntiyritys on kotoisin Ukrainasta. Entisen Neuvostoliiton tunnetuimman, Kiovassa päämajaansa pitävän kyberurheiluorganisaation Natus Vinceren eli NaVin omistaja on siis läheisessä yhteydessä GG.betin omistavan offshore-yhtiön omistajaan.

Oli miten oli, GGbet edistää aktiivisesti itseään markkinoilla, tekee yhteistyötä suurten eSports-organisaatioiden kanssa ja sponsoroi huipputurnauksia. Näin toimisto voi kasvattaa käyttäjämäärää nopeasti. Menestys ei kuitenkaan olisi mahdollista, ellei yritys tarjoaisi pelaajille joitakin markkinoiden parhaista ehdoista. Mitkä ovat toimiston vedonlyöjien edut ja haitat? Tästä keskustellaan tämänpäiväisessä katsauksessa.

GGbetin verkkosivuston lisenssi

Vedonvälitystoimisto GGbet käyttää kansainvälistä lisenssiä 8048/JAZ (jota käytetään verkkosivustolla gg.bet), jonka on myöntänyt Curacaon rekisterinpitäjä ja paikallisia lupia. Venäjällä toimisto toimii siis liittovaltion veroviraston myöntämällä lisenssillä № 24 (päivätty 26.06.2012). Se sallii yrityksen harjoittaa rahapelitoimintaa. Sillä on myös verkkosivusto kansallisella verkkotunnuksella tässä maassa.

Lisenssi on käyttäjille tae siitä, että toimisto noudattaa reilun rahapelaamisen normeja. Jos pelaajilla on sopimuksen ehtojen mukaan kyseenalaisia asioita, voi pyytää apua tukitiimiltä. Kuinka ottaa yhteyttä vedonvälittäjä GGbetin edustajiin, käsitellään yhdessä seuraavista osioista. Jos tuki ei ole auttanut, voit ottaa yhteyttä Alankomaiden tuomioistuimeen (jos käytät portaalin kansainvälistä versiota) tai paikallisiin tuomioistuimiin (jos vedonlyönti sivuston kautta paikallisilla markkinoilla).

GGbet-vedonlyöntisivusto ja sovellukset

Vedonvälittäjä GGbetin verkkosivustoa arvostavat sekä uudet että kokeneet vedonlyöjät. Sen ulkoasu on moderni mustavalkoinen, ja siihen on lisätty oranssia väriä. Tämä yhdistelmä näyttää tyylikkäältä ja vastaa käyttäjien vaatimuksiin mustista teemoista (vaikka voitkin vaihtaa vaaleisiin väreihin). Lisäksi kaikki tiedot ovat luettavissa. Pääset haluamiisi osioihin ylä- ja alavalikoiden kautta ja voit käyttää sivuvideoita. Muotoilu on mukautettu kaikkiin näyttökokoihin ja näkyy oikein suosituissa selaimissa.

Portaalin toiminnallisuuden avulla käyttäjät voivat analysoida tapahtumia, lyödä vetoa eri lopputuloksista, katsella pelejä verkossa, tehdä siirtoja jne. Sivusto on nopea, mikä on myös syytä lisätä vedonvälittäjän etuihin.

Verkkosivuston lisäksi GGbet tarjoaa pelaajille sovellusten käyttöä Android- ja iOS-laitteille. Latauslinkit löytyvät alatunnisteesta: voit ladata asennustiedoston Androidille itse portaalista ja iOS:lle viralliselta markkinapaikalta. Ohjelmien ominaisuudet ovat samat. Niiden avulla vedonlyöjät voivat suorittaa suurimman osan sivustolla saatavilla olevista toiminnoista: käyttäjät voivat asettaa vetoja, hallita tiliään, pelata ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Lisäksi sovelluksia päivitetään jatkuvasti ja niiden toiminnot laajenevat.

Uuden tulokkaan rekisteröinti GGbetissä

Ensimmäinen askel uusille käyttäjille on tilin luominen. Vedonvälittäjä GGbet, toisin kuin tärkeimmät kilpailijansa, ei tarjoa pelaajille useita tapoja rekisteröityä. Tilin luomisprosessi ei kuitenkaan ole monimutkainen ja koostuu useista vaiheista: lomakkeen täyttäminen ”Rekisteröinti”-sivulla, tietojen syöttäminen henkilökohtaiseen kaappiin ja kopioiden toimittaminen asiakirjoista henkilöllisyyden todentamista varten.

On syytä huomata, että vedonvälittäjä GGbet tukee tusinaa valuuttaa tilille. Näin vedonlyöjät voivat valita parhaan vaihtoehdon eivätkä maksa liikaa provisioista siirtojen aikana. Lisäksi passin tarkistus ei kestä kauan. Tänä aikana pelaajat voivat tutustua kaapin ominaisuuksiin, portaaliin ja valita mielenkiintoisia tapahtumia ennakko-otteluissa.

GGbet-käyttäjille suunnattu kampanja

”Bonukset”-sivu sisältää GGbetin nykyiset ja arkistoidut kampanjat. Urheiluun, kyberurheiluun ja uhkapeleihin liittyvät tarjoukset ovat saatavilla täällä. Sivulla on keskimäärin jopa 10 kampanjaa aktiivisena. Kätevien palkkiotyypin ja haun mukaisten suodattimien ansiosta löydät vedonlyöjän tarpeita vastaavan tarjouksen.

Koska vedonvälittäjä GGbet päivittää kampanjatarjouksiaan usein, suosittelemme tarkistamaan voimassa olevat bonukset toimiston verkkosivuilta. Kirjoitushetkellä pelaajat voisivat saada:

  • Rekisteröitymisbonus jopa 15000 ruplaan asti*. Hyvitetään ensimmäiseen talletukseesi 100 %, mutta ei kuitenkaan enempää kuin määritelty summa.
  • Käteispalautus 15 % urheiluvedonlyönnistä. Kuukauden lopussa käyttäjä saa palkkion jopa 17000 ruplaan asti*.
  • Vakuutus eSports-vedoille. Vakuutus vedoille 1000 ruplaan asti*: häviön sattuessa pelaaja saa 100 % takaisin bonustilille
  • Käteispalautus 200 % talletuksista. Kuukauden aikana käyttäjät voivat ansaita jopa 14000 ruplaa* käteispalautuksena jokaisesta talletuksesta.

Yksityiskohtaiset tiedot kampanjoista löytyvät Bonukset-osiosta.

*Tai vastaavan summan toisessa valuutassa.

GGbet urheilu, cyber-urheiluvedonlyönti ja pelaaminen

Johdantotiedoissa on jo kirjoitettu, että GGbet on ensisijaisesti kyberurheiluvedonvälittäjä. Siksi sivustolla on tarjolla satoja kilpailuja kaikista suosituista ja kapeista tietokonepeleistä. Löydät nämä tapahtumat cybersports-osiosta. Saatavilla on ennakko- ja live-vetoja sekä ilmaisia pelilähetyksiä. Lisäetuna on joukkueiden yksityiskohtaiset tilastot.

Urheiluvedonlyöntiä voi lyödä ”Urheilu”- ja ”Live”-sivuilla. Tarjousten kokonaismäärä ei ylitä 500:aa, mikä on paljon vähemmän kuin kilpailijoilla. Vedonvälittäjä GGbet keskittyy pääasiassa suosittuihin urheilulajeihin ja huippuliigoihin. Kertoimet eivät myöskään ole markkinoiden parhaita. Kätevien työkalujen saatavuus vedonlyönnin analysointiin, asettamiseen ja katseluun antaa vedonvälittäjälle kuitenkin etumatkaa kilpailussa muita vedonvälittäjiä vastaan.

Uhkapelit ovat saatavilla Casino-osiossa. Sivulta löytyy useita tuhansia kolikkopelejä, korttipelejä, rulettia, bingoa ja muita aktiviteetteja. Vedonvälittäjä kehittää myös tätä osiota aktiivisesti ja lisää jatkuvasti uusia tarjouksia. Siksi käyttäjät arvostavat uhkapeliviihdettä ja löytävät sivustolta mielenkiintoisen pelin.

GGbetin talletus- ja nostovaihtoehdot

GGbetin käyttäjät voivat käyttää tavanomaisia maksuvälineitä tallettamiseen ja rahan nostamiseen tililtään. Valitettavasti maksuja koskevia tietoja ei ole laitettu erilliseen osioon, vaan ne ovat saatavilla henkilökohtaisessa kaapissa. Pelaajien ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan, vedonvälittäjä tukee kaikkia suosittuja palveluita:

  • Visa- ja MasterCard-maksukortit.
  • Siirrot pankkitietoihin (saatavilla tietyissä maissa).
  • Sticpay-, Skrill- ja Giroplay-verkkolompakot.
  • ecoPayz, Neosurf, Sofort ja Neteller.
  • Siirrot mobiilitileiltä TELE2:lle, Beelineen, Megafoniin, Vodafonelle jne. (saatavilla joissakin maissa).

GGbet ei veloita tililtäsi/tilillesi tehtävistä siirroista, mikä ei päde maksupalveluihin. Sinun kannattaa tarkistaa niiden maksut, jotta voit minimoida tappiot.

GGbet: GbetGbet: Asiakastuki

Vedonvälittäjä GGbet tarjoaa pelaajille tavallisia kanavia tuen saamiseksi. Jos pelaajat eivät löydä vastauksia Yleiset tiedot -osiosta, he voivat kirjoittaa sähköpostia, chattailla tai soittaa puhelinnumeroon. Asiantuntijat ovat käytettävissä ympäri vuorokauden ja antavat apua kymmenellä kielellä, mukaan lukien venäjäksi. Vedonvälittäjän edustajan vastausaika riippuu valitusta kanavasta. Sähköpostin kohdalla vastaus kestää keskimäärin 30 minuuttia, hotlineen 5 minuuttia ja chattiin 3 minuuttia.

Puhelinnumerot ja sähköpostitiedot löytyvät verkkosivustolta (alatunniste). Chat on käytettävissä henkilökohtaiseen profiiliin kirjautumisen jälkeen, ja se on sijoitettu sivun oikeaan alakulmaan.

GGbet: Johtopäätökset vedonvälittäjästä

GGbet on ensimmäinen vedonvälittäjä (ilmestyi vuonna 2016), joka lyö vetoa kyberurheilusta. Pelaajat, jotka seuraavat suosikkijoukkueidensa taisteluita suosituissa tietokonepeleissä, saavat siis kätevän työkalun vedonlyöntiin. Kyberurheilutapahtumien lisäksi vedonvälittäjä tarjoaa käyttäjille vedonlyöntiä urheilusta ja uhkapeleistä (kolikkopelit, korttipelit, ruletti). Siksi GGbet-vedonlyöntiyritys kiinnostaa kaikkia käyttäjiä.

Vedonlyöntiyhtiön tärkeimmät edut, joiden ansiosta se voi liikkua Euroopan markkinoilla ja Neuvostoliiton jälkeisellä alueella, ovat: kätevä verkkosivusto ja sovellukset, mielenkiintoinen kybervedonlyönnin tarjonta, ympärivuorokautinen tuki kymmenillä kielillä ja erilaiset arvostelut. Yrityksen haittapuolia ovat urheilutapahtumien pieni valikoima ja keskimääräiset kertoimet. Lisäksi maksutapojen määrä on huonompi kuin huippukilpailijoilla. Nämä haitat eivät kuitenkaan ole niin kriittisiä ja antavat GGbetille mahdollisuuden kasvattaa aktiivisesti vedonlyöjien määrää.

Suosittuja kysymyksiä ja vastauksia GGbetistä:

✅ Onko GGbet lisensoitu?

GGbet on laillisesti toimiva vedonvälittäjä. Curacaon rekisterinpitäjä on myöntänyt yritykselle lisenssin, jonka ansiosta se voi hyväksyä pelaajia gg.betiin. Portaalin palveluita voivat käyttää vedonlyöjät ympäri maailmaa. Lisäksi vedonvälittäjä on tullut joidenkin sellaisten maiden markkinoille, joissa offshore-lisenssejä ei hyväksytä. Esimerkiksi Venäjällä toimisto on saanut luvan Venäjän liittovaltion verovirastolta. Yrityksen paikalliset verkkosivut löytyvät myös täältä.

💵 Mikä rekisteröitymisbonus on saatavilla GGbetissä?

Uudet käyttäjät voivat saada mukavan aloitusbonuksen, joka on jopa 15000 ruplaa tai vastaava summa muussa valuutassa. Se hyvitetään talletuksen yhteydessä ja se vastaa talletussummaa (ei ylitä maksimipalkkiota). Varat hyvitetään lisätilille ja ne on kierrätettävä 30 päivän kuluessa. Yksityiskohdat löytyvät kohdasta bonukset.

📱 Onko GGbetin mobiilisovellus pelaajien käytettävissä?

Pelaajat, jotka lyövät vetoja älypuhelimista, voivat asentaa GGbetin mobiilisovelluksen. Löydät latauslinkit verkkosivuilta – mene alatunnisteeseen. Huomaa, että sovelluksen asennus Androidille tehdään manuaalisesti ja asennustiedosto ladataan vedonvälittäjän verkkosivuilta. IOS-sovellus on saatavilla AppStoresta, jolloin voit asentaa sen automaattisesti.

💳 Mitä maksutapoja GGbetissä on saatavilla?

Käyttäjät voivat tallettaa ja nostaa rahaa GGbet-tililtään ilman vedonvälittäjän provisioita. Näihin operaatioihin voidaan käyttää Visa- ja MasterCard-siirtoja, sähköisiä lompakoita Skrill, Giroplay ja muita, maksujärjestelmiä Neteller, Neosurf jne. Joissakin maissa tuetaan myös pankkitunnuksilla tehtäviä siirtoja ja mobiilioperaattoritilien varojen käyttöä.GGbet_logo

Tämänhetkinen bonus löytyy vedonvälittäjän verkkosivuilta.