Intro

Mikä on kaksinkertainen kerroin 1xBetissä?

Ставка двойной шанс 1хБет
Kokeneet vedonlyöjät suosivat 1xBetiä muihin yhtiöihin verrattuna myös suuren valintamäärän kautta. Jos siirryt ”Line”- tai ”Live”-sivulta, jossa tapahtumat ja tärkeimmät vedonlyöntivaihtoehdot näkyvät, tiettyyn otteluun, löydät paljon lisävetoja. Pelaajat näkevät muun muassa kaksinkertaiset kertoimet 1xbetissä. Mikä on tällainen veto ottelun lopputuloksesta? Mitkä ovat sen ominaisuudet ja milloin kannattaa käyttää tällaisia vetoja – kuvaamme uudessa artikkelissa.

Logo 1xbet
100% bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

1xBet Double Chance: Mikä tämä veto on?

Artikkelissa ” 1xBetin vedonlyöntityypit” tarkastelimme tärkeimpiä vedonlyöntivaihtoehtoja, joita pelaajat voivat käyttää sivustolla. Emme kuitenkaan ottaneet huomioon ottelun lopputulokseen perustuvia vedonlyöntivaihtoehtoja. Esimerkiksi vedonlyöjät, jotka valitsevat yksittäiset vedot, voivat lyödä vetoja yksittäisestä ja kaksinkertaisesta tuloksesta (kaksinkertaiset kertoimet), tasoituksista, kokonaistuloksista ja molempien tulosten vaihtoehdoista. Tämä laajentaa huomattavasti pelaajan vaihtoehtoja valita tällainen ennuste ottelua varten, jotta hän voi odottaa maksimivoittoja tai minimoida mahdolliset tappiot.

Uudet vedonlyöjät kysyvät usein1xBetissä olevista tuplakertoimista. Tämä on veto, jossa vedonlyöjä lyö vetoa kahdesta lopputuloksesta kolmesta mahdollisesta lopputuloksesta. Jos yksittäisessä lopputuloksessa käyttäjä valitsee joukkueen 1 (P1), joukkueen 2 (P2) tai tasapelin. Jos kyseessä on kaksinkertainen lopputulos 1xBetissä (1X), vedonlyöntivaihtoehto voi olla ensimmäisen joukkueen voitto ja tasapeli (1X), toisen joukkueen voitto (2X) tai tasapeli tai voitto kummalle tahansa joukkueelle, paitsi tasapeli (12). Nämä vedonlyönnit on esitetty suluissa vedonvälittäjän verkkosivustolla.

Выбор ставки двойной шанс 1хБет

Miten lyön vetoa kaksinkertaisesta tuloksesta 1xBetissä?

Vedonlyönti kaksinkertaisesta lopputuloksesta 1xBetissä on erittäin suosittu. Siksi vedonvälittäjä laittaa ne päänäytölle urheilutapahtumien luettelon kanssa. Löydät tuplalopputulosvedot myös menemällä ottelusivulle. Kaikki mahdolliset vedon valinnat, mukaan lukien tuplatulos, näytetään täällä.

Asettaakseen tuplakertoimen vedon 1xBetissä pelaajan on siis:

  1. Siirry ”Line” tai ”Live” -sivulle. Täältä kannattaa lukea urheilulajit, joissa tuplakertoimet ovat mahdollisia, kuten jalkapallo.
  2. Lisää tuplatulosvedonlyönti ottelun yleiskatsaussivun kautta tai siirry ”sisälle” kyseiseen tapahtumaan.
  3. Määritä panostettava summa.
  4. Päätä vedon asettaminen napsauttamalla painiketta ”Place Bet”.

On syytä huomata, että tuplakertoimen tyyppisiä vetoja voidaan käyttää 1xbetin ja muiden yhdistettyjen vetojen ilmaisujen kokoamiseen. Nämä löytyvät erillisistä artikkeleista verkkosivuillamme.

Ставка двойной итог 1хБет

Mitkä ovat kaksinkertaisen kertoimen vedonlyönnin ominaisuudet 1xBetissä?

Uudet tulokkaat eksyvät usein runsaaseen tietomäärään, kun he tutustuvat otteluiden vedonlyöntien ja lopputulosten moninaisuuteen. Tämä koskee myös 1xBetin tuplakertoimia. Itse asiassa tällä vedonlyöntivaihtoehdolla on melko yksinkertainen laskentakaava. Lisäksi sitä suositellaan aloitteleville vedonlyöjille suuremman todennäköisyyden kautta, että veto pelaa. Käyttäjien tulisi kuitenkin kiinnittää huomiota useisiin 1xbetin kaksinkertaisten kertoimien ominaisuuksiin, jotka olemme koonneet alla:

  1. Alemmat kertoimet vedonlyöntiä varten. ”Kaksoistulos”-vedon jokaisen valinnan kertoimet ovat kertoimia, jotka ovat kertaluokkaa pienemmät (usein 2 kertaa pienemmät) kuin yhden tuloksen vedon kertoimet. Tämä johtuu suuresta voiton todennäköisyydestä.
  2. Suurempi mahdollisuus voittaa veto. Pelaaja lyö vetoa kahdesta lopputuloksesta kolmesta kerralla.
  3. Kaksinkertainen mahdollisuus 1xbetissä on käytettävissä vain niissä urheilulajeissa, joissa tasapeli on mahdollinen. Tämä veto sopii esimerkiksi jalkapalloon, mutta ei ole mahdollinen lentopallossa.
  4. Kaksoistulosvedolla on seuraavat lyhenteet: 1X (ensimmäinen joukkue voittaa tai tasapeli), 2X (toinen joukkue voittaa tai tasapeli) ja 12 (ensimmäinen tai toinen joukkue voittaa).
  5. 1xBetissä voit sekoittaa ja yhdistellä valintoja, jotka sisältävät tuplatuloksen.

Herää looginen kysymys: ”Kannattaako kaksinkertaisen kertoimen tyyppinen veto asettaa 1xBetissä?” Se riippuu käyttäjän taidoista ja kyvystä ennustaa ottelun lopputulos oikein. Vedonlyöntiformaatti itsessään on kuitenkin varsin mielenkiintoinen ja sopii sekä aloittelijoille että ammattilaisille.

Asiaankuuluvat uutiset