Intro

1xBet-järjestelmä: vedon asettamisen ominaisuudet

Система 1хБет
Kokeneet vedonlyöjät valitsevat 1xBetin, koska sen palvelu on kätevä vedonlyönnin asettamiseen ja monimutkaisten yhdistelmävetojen saatavuus. Jälkimmäisten valikoima on melko suuri, kuten vedonlyöntityyppejä käsittelevässä artikkelissa on kirjoitettu. Monimutkaiset ilmaisut, 1xBet-ketjut ja -järjestelmät ovat kuitenkin erityisen suosittuja pelaajien keskuudessa. Mitä 1xBet-järjestelmä on, miten se kootaan ja miten se asetetaan, käsitellään tässä uudessa artikkelissa.

Logo 1xbet
100% bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

1xbet-järjestelmän käsite

Vedonvälittäjän tarjoamien yhdistelmävetojen joukossa järjestelmä on melko monimutkainen veto. Jotta sen kanssa pääsee sinuiksi, sinun on hankittava kokemusta yksinkertaisemmista vedoista. Siksi suosittelemme tämäntyyppistä vedonlyöntiä yksinomaan ammattilaisten käyttöön. Tilastot osoittavat, että aloittelijoiden tekemät järjestelmät päätyvät usein tappiollisiksi.

Ja niinpä 1xbet-järjestelmä on useiden ilmaisujen yhdistelmä, joka pelaa, jos voitat tietyn määrän valintoja. Näin ollen, toisin kuin klassinen 1xbet-ilmaisu, jossa kaikkien valintojen on pelattava, järjestelmä sallii negatiiviset tapahtumatulokset.

Ymmärtääksesi pelattavien vetojen määrän sinun on tarkasteltava järjestelmän ulottuvuutta. Se kirjoitetaan kahdella numerolla, esimerkiksi ”2/3” tai ”2 kolmesta”. Tällöin yhdistelmä koostuu 3:sta 2:n lopputuloksen ilmaisvedosta. Vähintään kahden valinnan on oltava voittavia, jotta 1xBet-järjestelmä voittaa. Koska erilaisia parlay-vetoja voidaan pelata, kertoimien ja voittojen laskemiseen on monimutkainen järjestelmä. Vedonvälittäjä tarjoaa erityisen järjestelmän (taulukon) voittojen määrän laskemiseksi. Verkkosivustolla on myös laskin laskelmien tekemistä varten. Jälkimmäinen vaihtoehto on paljon kätevämpi pelaajille, jotka vasta aloittavat järjestelmien käytön.

Система в 1хБет

1xbet-järjestelmän laskeminen

Kuten edellisessä osiossa mainittiin, voit käyttää erityistä taulukkoa tai laskuria voittojen laskemiseen 1xbet-järjestelmässä. Automaattinen voitonlaskentamenetelmä on tietysti houkutteleva vaihtoehto. Sitä käytettäessä pelaaja ei kuitenkaan pysty täysin ymmärtämään järjestelmän periaatetta. On parempi oppia laskemaan tämä yhdistetty veto manuaalisesti ja käyttää vasta sitten muita automaattisia palveluja.

Annetaan esimerkki järjestelmän laskennasta 1xbetissä käyttämällä vedonlyöntivaihtoehtoa ”2 kolmesta”. Oletetaan, että käyttäjä on asettanut 900 ruplaa* 3 jalkapallo-otteluun:

  • ”Wolfsburg voittaa Red Bullin kertoimella 2,50 (tapahtuma #1).
  • ”Manchester United voittaa Atlantan kertoimella 2,49 (tapahtuma nro 2)”.
  • ”Sevilla Lillessä kertoimella 1,70 (tapahtuma #1).

Järjestelmän sijoittamisen jälkeen muodostuu 3 ilmaisua, joissa kussakin on 2 tapahtumaa. Summa jaetaan tasan express-vedonlyöntien kesken, 300 ruplaa* kutakin kohden.

Jos 2. parlay, joka koostuu tapahtumista 2 ja 3, pelataan, käyttäjän voitot ovat: (1,7 * 2,49) * 300 = 1270 ruplaa*.

Ja jos kaikki 1xBet-järjestelmän vedonlyöntivaihtoehdot voittavat, voit luottaa seuraavaan voittoon: (2,5 * 2,49) * 300 + (1,7 * 2,49) * 300 + (2,5 * 1,7) * 300 =1867,5 + 1769,9 + 1275 = 3637 ruplaa*.

Siten järjestelmää asettamalla pelaajat saavat vähemmän voittoja kuin perinteisillä pikapanoksilla. Tämäntyyppisellä vedonlyönnillä on kuitenkin paremmat mahdollisuudet onnistua, ja voitot ovat suuremmat kuin yksittäisillä vedoilla. Siksi järjestelmät ovat vedonlyöjien keskuudessa kysyttyjä.

*Tai toista valuuttaa vastaava summa.

Таблица расчета системы 1хБет

Järjestelmän asettaminen 1xBetille

Järjestelmän tekeminen 1xBet-sivustolla on helppoa. Sinun tarvitsee vain valita sinua kiinnostavat tulokset ”Line”- tai ”Live”-osiossa olevista vaihtoehdoista. Sitten sinun on lisättävä vähintään 3 valintaa vedonlyöntilippuusi ja löydettävä järjestelmä vedonlyöntityypit-kentästä. Siihen lisätään numerosymboli, joka osoittaa yhdistelmän sisältämien parlaysien määrän. Jos valitset 3 valintaa, vedonvälittäjä ehdottaa 2/3-järjestelmää. Viimeinen vaihe on sitten panoksen määrän määrittäminen ja vedon asettaminen.

Vaikka 1xBet System -vedonlyönti ei ole vaikeaa, on joitakin erityispiirteitä, jotka on pidettävä mielessä:

  • Järjestelmän tulosten vähimmäismäärä on 3.
  • Valintojen enimmäismäärä on 20. Näin ollen mahdollisten lopputulosten enimmäismäärä on 184 756.
  • Vedonvälittäjä ei aseta vähimmäispanosmäärää.

Näin käyttäjä voi päättää otteluista linjassa tai pelissä ja muodostaa oman järjestelmänsä. Mitä enemmän tapahtumia yhdistelmässä on, sitä enemmän voittoja odottaa pelaajia 1xbetin sivustolla.

Asiaankuuluvat uutiset