Intro

1xbet Norja

Norja on tällä hetkellä yksi niistä maista, jotka sääntelevät tiukasti kaikkia rahapelien ja vedonlyönnin muotoja. Vain kahdella vedonvälittäjällä on virallinen lupa hyväksyä, järjestää ja maksaa vetoja. Hallituksen selitys perustuu tarpeeseen säännellä mahdollista liiallista rahankäyttöä, joka johtuu norjalaisten suurista tuloista. Tästä todellisuudesta huolimatta osaamme kuitenkin lisätä voittomahdollisuuksiamme norjalaisten yritysten ulkopuolella, esimerkiksi 1xbet Norjassa, joka antaa 100 euroa bonuksena ensitalletuksesta.

Pelivaihtoehdot 1xbetissä

1xbet on yksi online-vedonlyöntialan ammattimaisista toimijoista. Sekä klassiset kasinopelaajat että urheiluvedonlyönnin fanit pääsevät omilleen, mikä on sallittua Norjassa kahdella edellä mainitulla lisensoidulla yrityksellä, mutta paljon huonommilla kertoimilla kuin muiden ilman lisenssiä tarjoamat kertoimet. Tästä syystä on myös 1xbet Norja, joka tarjoaa joitakin korkeimpia kertoimia ja bonuksia paitsi ensitalletuksestasi, myös panostusten jatkuessa.

Online-vedonlyönti Norjassa

Vain kaksi yritystä tarjoaa virallisesti online-vedonlyöntiä Norjassa. Tarkemmin sanottuna Norst Tipping ja Rikstoto, mutta urheiluvedonlyöntiä löydät vain näistä yhtiöistä. Nämä ohjelmat siirtävät sinut toiseen internet-yhteyspisteeseen, joten voit käyttää 1xbetiä täysimääräisesti ilman rajoituksia. Nämä ovat NordVPN ja Windscribe, joita olemme testanneet ja voimme suositella lämpimästi

Talletukset ja nostot 1xbet Norjassa

Suosittuihin talletus- ja nostomenetelmiin kuuluvat sähköiset lompakot, kuten B-Pay.ja E-Pay, jotka ovat vain osa monista 1xbetin tarjoamista. Koska hallituksen asetus estää pankkeja lataamasta rahapelivaihtoehtoja, emme suosittele perinteisten pankkisiirtojen tai korttien käyttöä. Jos olet Bitcoin-valuutan fani, 1xbet on valmis hyväksymään talletuksesi tai maksamaan sinulle tämän valuutan. Rekisteröityminen kestää muutaman minuutin, joten aloita nyt ja hyödynnä jopa 100 euroa ja muita bonuksia pelisi aikana. Onnea!

Logo 1xbet
100 % bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Asiaankuuluvat uutiset