Intro

1xbet Yhdysvallat

Vedonlyöjiä odotti hyviä uutisia vuonna 2018, kun korkein oikeus kumosi vuonna 1992 annetun liittovaltion lain, joka kielsi vedonlyönnin kokonaan. Siihen asti amerikkalaiset vedonlyöjät olivat lyöneet vetoa laittomasti ulkomaisten vedonvälittäjien kanssa. Koska kyseessä on kuitenkin iso raha, joka voi auttaa valtion kassaa, korkein oikeus päätti laillistaa tämän viihdemuodon. Siksi tämän alan odotetaan kasvavan voimakkaasti, ja tuomme sinulle tietoa yhdestä maailman parhaista vedonvälittäjistä. Tällä hetkellä se ei vielä hyväksy pelaajia tästä maasta, mutta uskomme, että tilanne muuttuu koska tahansa muuttuneen lain ansiosta ja tiedät, kenen kanssa lyödä vetoa.

1xbetin pelivaihtoehdot

Suosittelemamme yritys on vedonvälittäjä 1xbet, joka toimii maailmanlaajuisesti ja on siksi jo kerännyt paljon kokemusta. Heti alussa saat rekisteröitymisbonuksen, joka voi olla jopa 100 EUR/USD. Tämä maksetaan ensimmäisellä talletuksella, ja sitä seuraavat jatkuvat bonukset, joilla 1xbet palkitsee sinut luottamuksesta myöhemmissä vedoissa ja peleissä. Voit valita useista nettikasinon peleistä, kuten pokerista tai live-ruletista, mutta voit myös lyödä täällä vetoa joillakin nettivedonvälittäjien tarjoamista korkeimmista kertoimista. Vaikka se ei tällä hetkellä hyväksy pelaajia Yhdysvalloista, uskomme, että tilanne muuttuu pian uusien lakien ansiosta, jotka ovat olleet voimassa vuodesta 2018 lähtien.

Online-vedonlyönti Yhdysvalloissa

vuonna 2018 tapahtui merkittävä käänne, kun korkein oikeus kumosi liittovaltion lain, joka kielsi urheiluvedonlyönnin koko Yhdysvalloissa. Siihen asti vedonlyöjien oli käytettävä ulkomaisia vedonvälittäjiä, jotka hyväksyivät yhdysvaltalaisia pelaajia laittomasti. On arvioitu, että vuonna 2018 paikalliset pelasivat uhkapelejä yli 150 miljardin dollarin arvosta, ja siksi valtion kassaan tulee tästä alasta uusia suuria tuloja. Tämän seurauksena vedonvälittäjät ja vedonlyöjät valmistautuvat parhaillaan uuteen tuuleen, jonka laillistaminen tuo maahan.

Talletukset ja kotiutukset 1xbet USA:ssa

Nopein tapa on MasterCard, Visa sekä Maestro. Lisäksi sähköiset lompakot ovat myös laajalti käytössä, mikä on mielenkiintoinen tapa työskennellä rahan kanssa Internetissä. Esimerkkejä näistä lompakoista ovat E-Pay tai B-Pay, mutta monet muut on lueteltu 1xbetin maksuehdoissa. Kryptovaluuttojen ystävät löytävät kuitenkin myös jotain mieleistään, sillä 1xbet hyväksyy useita muita valuuttoja tunnetuimman Bitcoinin lisäksi. Kiitos, että luit ja käytit aikaa artikkelimme lukemiseen, ja toivotamme sinulle onnea!

Logo 1xbet
100% bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Asiaankuuluvat uutiset