Intro

Verkkosivuston turvallisuus: miten läpäisen 1xBetin captchan?

Восстановление пароля 1хБет
1xBet-vedonlyöntisivusto täyttää kaikki rahapeleihin sovellettavat turvallisuusvaatimukset. Siksi pelaajat eivät voi 1xBetiin rekisteröitymisen jälkeen huolehtia henkilötietojensa menettämisestä. Ne ovat turvallisesti suojattu toimiston palvelimilla. Yritys taistelee myös sivustolla tapahtuvaa automatisointia vastaan: makrojen ja skriptien käyttö ihmisen toimien jäljentämiseksi havaitaan ja rikoksentekijöitä rangaistaan. Siksi tässä artikkelissa haluamme kertoa sinulle yhdestä sivuston suojaustavasta, jota pelaajat usein kritisoivat. Puhumme 1xbetin reCAPTCHA-palvelusta
.[/box_text]

Logo 1xbet
100% bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Mikä on captcha 1xBetissä?

Yleisin tapa pysäyttää botit on käyttää captchaa. 1xBetissä käytetään uusinta versiota reCAPTCHA:sta – tarkistetaan käyttäjät automaattisesti luodulla kuvajärjestyksellä. Pelaajan on löydettävä kaikki kuvat, jotka täyttävät captcha-kyselyn 1xbetissä. Yleensä henkilö ratkaisee tehtävän ensimmäisellä yrityksellä (harvemmin toisella, kolmannella jne.). Jos tällaista suojausta yrittää kuitenkin botti, onnistumisen mahdollisuus pyrkii nollaan. Vaikka 2000-luvun alkupuolella käytettyjä tekstikytkentöjä käytettiinkin, anti captcha-palvelut ovat oppineet ohittamaan ne 90 prosentin tehokkuudella.

Vedonvälittäjän verkkosivuilla käytetään kuvilla varustettua captchaa (reCAPTCHA-palvelu). Se on integroitu rekisteröitymisen, sivustolle kirjautumisen (kirjautuminen 1xBetin henkilökohtaiseen kaappiin), salasanan palautuksen ja kupongin tarkistamisen lomakkeisiin. Pelaajat saattavat huomata, että näissä lomakkeissa ei aina ole 1xbetin captchaa. Tosiasia on, että algoritmi tarkistaa henkilön käyttäytymisen IP-osoitteen, napsautusten ja sivunäkymien perusteella ja voi tunnistaa henkilön ilman ylimääräistä varmistusta.

Miten mennä captcha 1xbetissä?

Huolimatta siitä, että ”botin” tarkistuksen läpäisyprosessi ei ole monimutkainen, joillakin pelaajilla on vaikeuksia captchojen kanssa 1xbetissä. Pääsääntöisesti käyttäjiä ärsyttää varmennuslomakkeen läsnäolo. Tosiasia on, että se vie ylimääräistä aikaa, jota vedonlyöjä voi käyttää vedonlyöntien analysointiin ja vedonlyöntiin. 1xBetin captchaa ei kuitenkaan voi kiertää. Sinun on vain noudatettava näitä vaiheita:

  • Napsauta ”En ole robotti” -painiketta vahvistuslomakkeessa. Usein jo tässä vaiheessa skripti ohittaa pelaajan edelleen näyttämättä mitään kuvia.
  • Kun lomake avautuu 9 kuvan kanssa, sinun on löydettävä oikea määrä pyydettyjä kuvia – klikkaa niitä. Kun pelaajan toimet on tarkistettu, pelaaja voi jatkaa eteenpäin.
  • Jos pelaaja on väärässä kysymyksen vastauksista, on tehtävä vielä yksi tarkistus. Kannattaa olla tarkkaavainen eikä kiirehtiä.

Nämä suositukset riittävät nopeasti ja kivuttomasti läpäisemään 1xbetin captchan.

Капча на 1xBet

Miten läpäisen 1xBetin captchan puhelimellani?

Puhelinta käyttäessään pelaaja voi joko asentaa 1xBet-sovelluksen tai lyödä vetoa sivuston mobiiliversiossa. Ensimmäisessä tapauksessa pelaajan ei tarvitse syöttää mitään captchaa, kun hän on kirjautunut sovellukseen. Lisävarmennus voi kuitenkin olla portaalin mobiiliversiossa.

Koko prosessi captchan syöttämiseksi 1xBetissä puhelimessa ei ole paljon erilainen kuin tietokoneella. Pelaajan tulee syöttää myös tarkistajan tarjoamat kuvat. Älypuhelimen näytön koko on kuitenkin otettava huomioon. Koska aina ei ole kätevää napsauttaa kuvia koon kautta, koska mahdollisuus puuttua on suurempi. Lisäksi kaikki pelaajat eivät ymmärrä, mitä kuvissa näkyy niiden koon kautta. Siksi captchan läpäiseminen 1xbetissä puhelimella voi kestää kauemmin.

Asiaankuuluvat uutiset