Intro

Miten voin poistaa 22Bet-tilini?

Личные данные 22Бет
Jos mietit, miten voit poistaa vedonlyöntitilisi 22Betillä, olet joko hävinnyt suuren summan ja haluat lopettaa vedonlyönnin tai päätit pelata varman päälle ja tarkistaa kaikki mahdolliset pakotiet ennen kuin aloitit 22Betillä. Nämä eivät kuitenkaan ole ainoita tapauksia, joissa henkilökohtaisista tiedoista kannattaa pitää huolta. Pelaajan tulisi varmistaa, että kaikkia hänen henkilökohtaisia tietojaan ei anneta kolmansille osapuolille ja käytetä hänen tietämättään. Tässä artikkelissa kerrotaan siis, miten voit poistaa 22Bet-tilin
.[/box_text]

Millä tavoin voit poistaa 22Bet-tilisi?

Toistaaksemme kuluneen vitsin, meillä on 2 uutista (mutta molemmat eivät ole kovin positiivisia): on mahdotonta poistaa 22Bet-tiliä kokonaan kaikkine tietoineen. Toimisto toimii offshore-rekisteröinnin perusteella. Kansainvälinen lisenssi Curacaolla myönnettiin 18.11.2018 ja se on voimassa 5 vuotta eli vuoteen 2023 asti. Toimistolla ei ole muita lisenssejä, sitä ei säännellä Ukrainassa ja Venäjällä. Siksi 22Betin verkkosivusto on estetty Venäjän federaation alueella. Näin ollen emme voi olla 100-prosenttisen varmoja siitä, että tietosi ovat turvallisessa paikassa. Mutta on hyviä uutisia: koko vedonvälittäjän toiminnan aikana ei ole ollut yhtään ennakkotapausta, jossa pelaajien tietoja olisi luovutettu, vaikka ne olisi estetty käyttösääntöjen rikkomisen vuoksi.

Valitettavasti ei siis ole mahdollista poistaa 22Betin profiilia kaikkine pelaajan henkilökohtaisine tietoineen ja vedonlyöntihistoriaa. Vaikka kuinka etsit sitä, et löydä tätä toimintoa profiiliasetuksista. Sitä ei yksinkertaisesti ole olemassa. Jos teet pyynnön 22Betin tekniselle tukipalvelulle, saat todennäköisesti seuraavan vastauksen: ”Emme voi poistaa tiliäsi, mutta voit lopettaa sen käytön”.

Настройки профиля 22Бет

Sääntöjemme ja ehtojemme mukaan, jos profiilisi ei ole ollut aktiivinen 90 päivän ajan, tilisi poistetaan käytöstä. Jos et siis tee mitään etkä kirjaudu profiiliisi 3 kuukauteen, tilisi jäädytetään. Se on nimenomaan ”jäädytetty”, koska voit halutessasi silti palauttaa käyttöoikeuden. Näin toimisto antaa pelaajalle eräänlaisen vakuutuksen hätäisen toiminnan varalta (esimerkiksi suuri tappio ja halu lopettaa uhkapelitoiminta välittömästi). Myös jotkut vedonlyöjät teemafoorumeilla kertoivat, että he pystyivät kirjautumaan tililleen ongelmitta jopa 4 kuukauden jälkeen. Toisin sanoen ei ole vahvistusta sille, että tili ”jäädytetään” automaattisesti.

Toimimattomuuden lisäksi on nopeampiakin tapoja saada tili estetyksi. Tämä sopii pelaajille, joille vedonlyönnistä on tullut paha tapa ja he haluavat lopettaa sen, mutta eivät ole varmoja jaksamisestaan. Voit provosoida 22Betin profiilin estämisen rikkomalla sisäisiä käyttösääntöjä. Näitä ovat mm:

  • Vedonlyönti ottelusopimuksista.
  • Erilaisten petollisten järjestelmien käyttäminen, vedonlyönti ”haarukoilla”.
  • Suoraan peliin tai otteluun osallistuminen ja lopputulokseen vaikuttaminen (tämä koskee valmentajia ja tuomareita).
  • Yritys luoda useita profiileja.

Nämä ovat radikaalimpia menetelmiä, eikä niiden jälkeen ole paluuta. Jos toimisto estää tilin, se on useimmiten pysyvästi estetty. Lisäksi vedonvälittäjät voivat vaihtaa tietoja huijareiden ja rikollisten tilistä, ja vedonlyöntimaailma suljetaan sinulta paitsi 22Betissä myös muissa vedonlyöntiliikkeissä.

Запрос администратору 22Бет

Miten voin poistaa tietoni 22Betistä?

Kuten edellä jo kirjoitimme, Ukrainan, Venäjän ja muiden maiden kansalaisille ei ole laillista takuuta siitä, että heidän tietonsa poistetaan pysyvästi ja peruuttamattomasti. Lisäksi vedonvälittäjillä on sellainen taipumus, että ne säilyttävät käyttäjien henkilötietoja vähintään 10 vuotta. Tällä tavoin ne ensisijaisesti suojautuvat monitilien luomista vastaan (kun yksi pelaaja luo useita profiileja). Tämä on vedonlyöntiyhtiö 22Betin säännöissä kielletty, ja tällaiset tilit estetään välittömästi. Toiseksi vedonlyöntitoimistot voivat vaihtaa keskenään tietoja huijareista ja rikoksentekijöistä, jotta ne voivat suojautua heidän juonittelultaan etukäteen.

Ainoa asia, jonka voit tehdä, on poistaa kaikki mahdolliset yhteystiedot (puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet jne.) henkilökohtaisesta kaapistasi ennen kuin päätät lopettaa uhkapelien maailman. Mutta kaikkia tietoja ei voi poistaa profiilistasi. Jotkin kentät on estetty. Sinun kannattaa myös lähettää tekniseen tukeen pyyntö jäädyttää tilisi 3 kuukauden kuluttua. Valitettavasti ei ole muuta tehokasta tapaa poistaa tietojasi 22Betistä.

Asiaankuuluvat uutiset