Intro

1xBetin vanha versio: ominaisuudet ja erot

1хБет старая версия
1xBetin verkkosivuston ensimmäinen lite-versio julkaistiin vuonna 2012, kun yhtiö ratkaisi lisenssiongelman. Alustan luomisessa työskenteli rahapelimarkkinoiden johtava web-studio. Tämän ansiosta sivusto on toisaalta yksinkertainen ja suoraviivainen, toisaalta toimiva ja monikäyttöinen. Näin sivusto sai nopeasti tuhansia faneja ympäri maailmaa. Projektin kasvaessa myös vedonvälittäjän verkkosivusto kuitenkin kasvoi. Tämä ei kuitenkaan miellyttänyt monia pelaajia. Siksi he etsivät vanhaa 1xBet-versiota. Mitkä ovat sen ominaisuudet ja miten vanha portaali eroaa uudesta?
[/box_text]

Logo 1xbet
100 % bonus 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Yleiskatsaus sivuston vanhaan versioon 1xbetistä

Viimeisin suuri päivitys 1xBet-sivustolle tehtiin vuonna 2019. Kirjoitushetkellä, 2021, on jo kehitetty uutta portaalia, jota tarjotaan aktiivisesti käyttäjille. Jos menet 1xBetin viralliselle verkkosivustolle, näet logon vieressä sanan ”Uusi” ja vihjeen portaalin nopeamman ja kätevämmän version ilmestymisestä.

Siksi tästä päivästä lähtien 1xBetin verkkosivuston vanha versio on se, joka julkaistiin vuonna 2019. Jos pelaaja etsii aiempaa versiota, voit vain tarkistaa suunnittelun blogeissa ja foorumeilla tai mennä verkkosivujen arkistopalveluun (archive.org) ja nähdä kuvia sivustosta menneisyydessä.

Смена версии сайта 1хБет

1xbetin vanhan version erottaa siitä, että sivuston otsakkeessa on useita valikkotasoja. Ensimmäisellä tasolla voit siirtyä sovellusten latauksiin, maksutapoihin, tilastoihin tai kirjautua sisään tai luoda tilin. Toisella tasolla pääset vedonlyönti- ja peliosioihin. Valikkokohteita on yhteensä 14, kun edellisessä versiossa niitä oli 9.

Työnäyttö on jaettu kolmeen osaan: keskellä on alue, jossa on tietoja vedonlyönnistä ja peleistä, oikealla puolella on kirjautumiswidget, bonukset ja tärkeät pelit, ja vasemmalla puolella on tapahtumien tai pelien suodatin ja lisätietoja otteluista.

Vanhan 1xBet-sivuston vahvuuksiin kuuluvat helppo navigointi (valikoiden ja widgettien ansiosta pääset nopeasti haluamaasi osioon), intuitiivinen käyttöliittymä, responsiivinen suunnittelu ja selainten rajat ylittävä suunnittelu (sivut näkyvät oikein eri käyttäjän laitteilla). Samaan aikaan hidas latausnopeus suuren määrän skriptejä, näytön ruuhkautuminen tapahtumilla – 1xbetin vanhan version tärkeimmät haitat. Portaalin uusi versio on onnistunut ratkaisemaan yhden näistä puutteista, nimittäin lisäämällä sivuston nopeutta. Vaikka tiimin pitäisi työskennellä edelleen alustan optimoimiseksi.

1xbet vanha versio: kirjaudu portaaliin sisään

Kuten artikkelissa ”Kuinka kirjautua 1xBetiin” todettiin, tänään käyttäjien käytettävissä on kaksi versiota sivustosta – 1xbetin uusi ja vanha versio. Portaalin päivitetty muotoilu ja toiminnallisuus on edelleen testausvaiheessa. Siksi vedonvälittäjä tarjoaa pelaajille mahdollisuuden siirtyä uuteen versioon itse ja ei tee tätä askelta vielä pakolliseksi. Näin ollen vedonlyöjät voivat kirjautua toimiston vanhaan sivustoon virallisessa osoitteessa 1xbet.com.

Foorumeilla ja verkkosivustoilla voit löytää materiaaleja väitetystä vaihtoehtoisesta pääsystä sivustolle 1xbet peilin kautta. Tässä tapauksessa sivuston muotoilu pysyi vanhana, jotta pelaajat voisivat käyttää portaalia mukavasti. Itse asiassa näin ei ole. Kaikilla virallisilla vedonvälittäjän peileillä on sama muotoilu kuin pääversiolla. Se voi olla vanha tai uusi versio. Siksi yritys ei jätä 1xbet-peilisivustoja vanhoilla versioilla.

1хБет новый сайт

Päivitykset 1xBetin vanhasta versiosta uuteen versioon

1xbet-sivuston uudella versiolla on useita etuja vanhaan versioon verrattuna. Ensinnäkin se toimii nopeammin kaikentyyppisillä laitteilla, kuten kirjoitimme aiemmin. Toiseksi vedonlyöntiominaisuuksien määrä uudessa versiossa on paljon suurempi. Kolmanneksi on uusia osioita, joissa on vastauksia suosittuihin kysymyksiin. Kaikki tämä tekee sivuston uuden version käyttämisestä mukavaa.

Jos pelaaja päättää siirtyä 1xBetin vanhasta versiosta uuteen, se kannattaa:

  • Napsauta sanaa ”Uusi” yrityksen logon vieressä ja seuraa ponnahdusikkunaan ilmestyvää linkkiä.
  • Kirjoita selaimesi osoiteriville lite.1xbet.com.

On mahdollista, että ajan myötä uusi versio korvaa vanhan 1xbet-sivuston. Vuodesta 2021 alkaen käyttöliittymän muutos näyttää kuitenkin tältä.

Asiaankuuluvat uutiset