Zulabet

Zulabet_logo
Bonus

100€

Kun rekisteröidyt Zulabetiin, käytä tarjouskoodia saadaksesi jopa 100 €/$ bonuksen! Zulabetiin voi tallettaa ja nostaa voittoja suosituimmilla maksutavoilla ympäri maailmaa.

Uusi Zulabetin verkkosivusto

Osoitteenmuutos ei ole ainoa muutos. Myös rekisteröitymis- ja vahvistusmenettelyjä on yksinkertaistettu. Koska nämä menettelyt vievät hyvin vähän aikaa, uudet pelaajat voivat rekisteröityä ja todentaa henkilöllisyytensä nopeasti ja aloittaa sitten pelaamisen. Myös tukitiimi on tehokkaampi ja huomioivampi asiakkaiden tiedusteluihin. Sivuston ulkoasu ja osiot eivät ole muuttuneet liikaa.

Rekisteröityminen Zulabetissa

Zulabet on vedonvälitystoimisto, joka tarjoaa rekisteröitymisen iOS- ja Android-mobiilisovellusten, resurssin mobiiliversion tai virallisen verkkosivuston kautta. Tilin avaaminen tapahtuu kolmessa vaiheessa: käyttäjätietojen täyttäminen; toimenpiteen vahvistaminen; tunnistaminen.

Vaihe 1. Henkilötietojen täsmentäminen

Kun pelaaja on napsauttanut viininpunaista painiketta ”Rekisteröinti”, hän näkee lomakkeen, joka on täytettävä: etunimi; sukunimi;; sähköpostiosoite; salasana; matkapuhelinnumero; syntymäaika; kampanjakoodi (jos sellainen on). Tiliä avattaessa sinua pyydetään valitsemaan ”En ole robotti” -painike captcha-koodin läpäisemistä varten. Asiakas myös rastittaa laatikon hyväksyäkseen säännöt ja tietosuojakäytännön. ”Rekisteröidy” -painiketta napsautettuaan järjestelmä näyttää ilmoituksen, jossa on ohjeet siitä, mitä seuraavaksi pitää tehdä.

Vaihe #2. Rekisteröinnin vahvistaminen matkapuhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella

Asiakkaan ilmoittamat tiedot lähetetään: tekstiviestikoodi, jossa on vahvistus (syötetään kenttään rekisteröinnin aikana); Sähköposti, jossa on linkki (linkki profiilin aktivoimiseksi). Kun tili on vahvistettu, jäljelle jää kolmas vaihe – henkilöllisyyden todentaminen. Ilman vahvistusta on mahdotonta tallettaa ja lyödä vetoa Zulabet-vedonvälittäjän toimistossa. Rekisteröityminen on mahdollista vain Venäjän federaation kansalaisille (ja vain Venäjän passilla).

Vaihe 3. Henkilöllisyystodistus

Ensimmäisen tilille kirjautumisen jälkeen käyttäjä näkee oikeassa yläkulmassa punaisen ”Jatka tunnistusta” -painikkeen. Sitä napsauttamalla järjestelmä tarjoaa lomakkeen, jossa on 3 vaihtoehtoa: yksinkertaistettu tunnistautuminen; täydellinen; ”Valtion palvelujen” kautta. Menettelyn muodot eroavat toisistaan, mikä vaikuttaa bonuksen rajoihin ja määriin. Uusille tulokkaille tarjotaan yksinkertaistettua tunnistamista, koska heidän ei tarvitse mennä minnekään. Pelaajat, jotka aikovat työskennellä suurten rahasummien kanssa, ovat paremmassa asemassa täydellisellä todentamisella.

Yksinkertaistettu tunnistautuminen sivuston kautta

Henkilötiedot-osiossa käyttäjä täyttää seuraavat kentät: passin numero ja sarja; syntymäaika myöntävä viranomainen; sukupuoli;; passin myöntämispäivä; syntymäpaikka; TIN; asuinpaikan rekisteröinti (vakituisen asuinpaikan osoite); SNILS. Nämä tiedot vahvistetaan lataamalla valokuvia passista (levitys, sivu, jossa on propiska). Kun olet klikannut ”Tunnista”, tiedot lähetetään turvallisuuspalveluun. Vahvistamisen jälkeen lähetetään ilmoitus.

Rekisteröitymisbonus jopa 100 EUR

Zulabet-rekisteröintiZulabet-rekisteröinti

Tunnistautuminen GosServicesin kautta

Eräänlainen yksinkertaistettu, mutta Zulabet.ru:ssa se on korostettu erityisellä sarakkeella. Jotta voit tunnistaa vedonvälittäjän tilisi Gosuslugi.ru:n kautta, sinulla on oltava vahvistettu profiili GU:ssa. Kun käyttäjä on klikannut ”Vahvista tunnistautuminen”, hänet ohjataan henkilökohtaiselta tililtään GU:ssa tapahtuvaan valtuutukseen. Kun olet kirjautunut profiiliisi, sinun on täytettävä tietosi ja vahvistettava.

Täydellinen tunnistautuminen maatoimistojen kautta

Suoritetaan keskuksissa: ”Svyaznoy”; Yhteystiedot. Sinun on tuotava passi mukanasi. Tunnistautumisen hinta FIRST CUPIS – Mobiilikortti Svyaznoyn kautta on 300 ruplaa. Contact-järjestelmän toimipisteissä palvelun hinta on 150 ruplaa. Jos sinulla on jo vahvistettu ja tunnistettu tili First UUPISissa (rekisteröinti 1xStavkassa tai Parimatchissa), sinun ei tarvitse tehdä mitään uudelleen. Tiliä avattaessa riittää, että ilmoitat aiemmin käyttämäsi matkapuhelinnumeron. Tilin rekisteröintiä varten vedonvälittäjän toimisto tarjoaa jopa 15 000 ruplan ilmaisvedon (ja tarjouskoodilla – 1 500). Bonustilille hyvitetään 10 % tappioista käteispalautuksena.

Henkilökohtainen kaappi

Kirjautuakseen Zulabetin sivustolle asiakas klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa ”Kirjaudu sisään” -painiketta. Zulabet RU -sivusto näyttää lomakkeen, jossa pyydetään määrittämään: käyttäjätunnus (tai sähköpostiosoite); salasana. Yläpalkissa käyttäjä näkee seuraavat tiedot: nykyinen tilitilanne (oikeina ja bonusruplina); painike, jolla pääsee ”Täydennä” -osioon; kertoimien, kielen ja aikamuodon asetukset. Kun on napsauttanut ”Oma tili” -valikkoa, järjestelmä näyttää avattavan luettelon, jossa on osioita: ”Siirtohistoria”; ”Henkilökohtaiset tiedot”; ”Vedonlyöntihistoria”; ”Nosta tililtä”; ”Pyyntö ylläpitäjälle”; ”Poistu”. Android- tai iOS-mobiilisovellukset ovat saatavilla vedonlyöntipalvelun tarjoajan henkilökohtaiseen kaappiin pääsemiseksi.

Zulabet-tilin täydentäminen

Pelaajien Zulabet.ru:n talletus- ja nostotavat esitellään osiossa ”Maksut” (ja ne ovat saatavilla henkilökohtaisella alueella tilin tunnistamisen jälkeen). Pankkikorttien kautta tarjotaan talletettavaksi 100-595 000 ruplaa. Ei ole palkkioita, ehdot hyvitys – 1 minuutista. Saatavilla: ”Visa”; ”MIR”; ”Mastercard”. Enintään 595 000 ruplaa voidaan tallettaa Alfa Bankin verkkopankkipalvelun kautta ilman maksuja. Myös sähköisiä lompakoita käytetään talletusten tekemiseen (ei maksuja): TSUPIS – 100-595 000 ruplaa; ”Kiwi – 100-15 000; JuMoney – 100-15 000 ruplaa; Webmoney – 100-15 000 ruplaa. ”Mobiilikauppa” tarjoaa rahan tallettamisen muutamassa sekunnissa, mutta rajoituksin: ”Megafon” – enintään 15 000 ruplaa, 13,5 % provisio; ”Beeline” – enintään 5 000 ruplaa, 11,99 % + 10 ruplaa; MTS – enintään 15 000 ruplaa 11 %; ”Tele2” – enintään 15 000 ruplaa 8,5 %.

Ottelua edeltävä linja

Vedonvälitystoimisto Zulabet.ru tarjoaa yli 20 urheilulajia, joiden joukosta löytyy suosituimpien lisäksi: moottoripyöräily; pyöräily; rantalentopallo; tikka; softball; baseball. Osiossa 7 säännöt esitellään 30+ urheilutapahtumien lopputulosta: johto; tasapelin kesto; yhteensä … minuutista … minuuttiin; ensimmäinen oma maali; pelaajien suoritusten vertailu turnauksen lopussa; puoliaikaottelu; tasoitus; kaksinkertainen mahdollisuus; summat ja muut. Jos haluat nähdä leviämisen, napsauta tapahtuman nimeä ja siirry sivulle, jossa on yksityiskohtaiset tiedot merkistä ja kertoimista. Ne tarjoavat vedonlyöntiä kyberurheilussa: Counter-Strike; Dota 2; League of Legends ja vähemmän suositut lajit. Kyberurheilun tapahtumaluettelossa on markettitapahtumia: Kortti päättää päivän; Ensiverta; Tasoitus; Yhteensä; Kartan kesto minuuteittain; Kokonaismurto-osuudet; Kartan voittaja; Double Kill, Triple Kill, Ultra Kill ja Rampage tai muu tapposarja. Vedonlyönti on saatavana järjestelmissä, ordinaareissa ja expresseissä. Saatavilla on 1-klikkausvetoja. Kertoimet riippuvat tietystä tapahtumasta, päivämäärästä ja kellonajasta. Eurooppalaisiin kilpailuotteluihin liittyy 2,5 %:n marginaalitaso. Huippumaiden (esim. Espanja) kakkosdivisioonien osalta luku on nostettu 6 prosenttiin. KHL-otteluissa marginaali on vahvistettu 2,3 prosenttiin.

Live

Saatavilla, kun klikkaat ”LIVE”-painiketta vaakasuorassa ylävalikossa. Järjestelmä näyttää suorien tapahtumien luettelon uudella sivulla. Vasemmalla puolella on sarake urheilun lajittelua varten. Sen alapuolella on valikko, josta voi suodattaa tapahtuman alkamisajankohdan mukaan. Kentällä tapahtuvien tapahtumien graafista näyttämistä varten on Mel-Zone-vaihtoehto. Tulokset pyynnön esittämishetkellä (rajoitettu tuloksiin, ei yksityiskohtaisia tilastoja).

Varojen nostaminen Zulabet

Tee kotiutus napsauttamalla painiketta ”Oma profiili -> Nosta tililtä”. Vedonvälittäjä Zulabet tarjoaa pelaajille useita tapoja saada voittonsa: pankkikortit ”Visa”, ”MIR”, ”MasterCard” – alkaen 1000,00 RUB ilman provisioita (siirtoaika – 15 minuutista 3 työpäivään); sähköiset kukkarot UCPIS, Webmoney, UMoneu, QIWI – alkaen 100 ruplaa 15 min ilman provisioita; pankkisiirrot – alkaen 100-595000 RUB ilman provisioita. Nostaminen on mahdollista, jos ei ole aktivoituja bonustarjouksia, ”roikkuvat” pyynnöt tilin tarkistamiseksi.

Tuki

Zulabetin online-tuki on oikeassa alakulmassa. Jos haluat soittaa Zulabet-vedonvälittäjäyrityksen johtajalle, klikkaa ”Kysy kysymys” ja kirjoita ongelma. He vastaavat 5 minuutin kuluessa. Kuten muissakin toimistoissa, he usein kysyvät: ”Lue itse…”, ”Tarkista säännöistä…”, ”Etsi se henkilökohtaisesta kaapistasi…”. Nopeaa yhteydenpitoa varten online-vedonlyöntioperaattorin kanssa he tarjoavat 24 tuntia vuorokaudessa toimivan hotline-numeron – +7(800) 707-05-43. Puhelu on ilmainen lankapuhelimesta. On olemassa verkosto sähköpostiosoitteita, joihin pyydetään kirjoittamaan: info@Zulabet.ru – yleiset kysymykset vedonvälittäjän kanssa työskentelystä; support@Zulabet.ru – tekninen tuki (mobiilisovellusten lataaminen, ongelmat pääsyssä tai kertoimien näyttämisessä); security@Zulabet.ru – henkilökohtaisen tilin turvallisuus, tallettaminen, ongelmat, kun yrität nostaa rahaa, tilin todentaminen ja tunnistaminen; marketing@Zulabet.ru – markkinointitoimet (lehdistötiedotteet, PR, suhdetoiminta ja mainonta); partners@Zulabet.com – kumppanuusohjelma niille, jotka haluavat ansaita urheiluvedonlyönnistä ja vedonlyönnistä. ”Ota yhteyttä” -osiossa on yhteydenottolomake, jolla voi ottaa yhteyttä Zulabettiin. Siinä kysytään sähköpostiosoite, pyynnön aihe ja ongelma. He vastaavat 3 tunnin kuluessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Arvostelut

Zulabetin kanssa työskentelystä on hyviä ja huonoja arvioita. Positiivisissa kommenteissa he huomauttavat: kertoimet ovat korkeat; tunnistaminen on mahdollista etänä (verkkosivuston tai GosServicesin kautta); tarjoaa tervetuliaisbonuksen ; käteispalautus – jopa 10 % menetetystä summasta; Sovellukset mobiililaitteille, jotka perustuvat Android- tai iOS-käyttöjärjestelmään; RF FTS -lisenssi, laillinen asema Venäjällä. Negatiiviset arviot sanovat: videolähetykset eivät ole saatavilla kaikissa tapahtumissa; Ei ole blogia, jossa on tapahtumailmoituksia ja ennusteita tulevista otteluista; yrityksellä ei ole PPS:ää (kenttätoimistojen verkosto); tekninen tukitiimi pyytää usein ”selvittämään asian itse”.