Intro

Vedonvälittäjän rajoitukset: kuinka paljon voin nostaa 1xBetistä?

Лимит 1хБет
Osa vedonlyöntiyhtiön 1xbetin arvosteluista sisältää tietoa ongelmasta varojen nostamisessa. Se johtuu usein sellaisten pelaajien tarkkaamattomuudesta, jotka eivät tunne peliportaalin sääntöjä. Siksi syntyy tilanteita, joissa käyttäjä ei ole panostanut varojaan tai on valinnut toisen palvelun rahojen nostamiseen. Tällöin maksua ei voida luoda tai se palautetaan tarkistusvaiheessa. 1xBetissä on kuitenkin rajoituksiin liittyviä hetkiä? Lisää tästä ongelmasta artikkelissa.
[/box_text]

Logo 1xbet
100% bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Mitkä ovat 1xBetin rajat?

Jokaisella online-vedonvälittäjällä on portaalin käyttöön liittyviä rajoituksia. 1xBet ei ole poikkeus tässä asiassa. Virallisista lähteistä ei tietenkään löydy tietoa 1xBetin pelaajarajoista. Toimiston käyttäjien kokemus kertoo kuitenkin muuta. Пополнение счета в 1хБет Näin ollen 1xBetin rajoitukset ovat kaikenlaisia rajoituksia, jotka koskevat ensisijaisesti sivuston rahoitustapahtumia. Toimiston kanta-asiakkailta saatujen tietojen mukaan on olemassa seuraavat rajat:

  • Kuinka paljon voit tallettaa ja nostaa. 1xbetin rahansiirron ajankohtaa koskevassa artikkelissa mainitsimme vähimmäismäärät, jotka vaaditaan tapahtuman suorittamiseen. Tämä tieto on myös pelaajan henkilökohtaisessa kaapissa ja koskee sekä talletuksia että nostoja. Menestyville pelaajille voi kuitenkin olla keinotekoisia rajoituksia maksimitalletussummasta tai nostettavasta summasta.
  • Vedonlyöntien ja voittojen määrästä. Useimmille käyttäjille vedonlyöntitoimisto ei luo esteitä voittamiselle. Syy on keskivertopelaajan voittovetojen tilastoissa. Se on aina eduksi vedonvälittäjä 1xBetille, joka hyötyy vedonlyöjien tappioista. Jos käyttäjä kuitenkin alkaa voittaa, toimisto ”kiristää” rajoja. Suuret vedot peruutetaan ja voitot maksetaan osittain.
  • Kertoimien arvo. Vedonvälitystoimisto tarjoaa varsin hyviä kertoimia vedonlyöntiin. Tämä ei kuitenkaan koske kokeneita vedonlyöjiä, jotka usein voittavat. Heidän tapauksessaan lukuarvot voivat olla 5-25 % pienemmät.

Kuten voit ymmärtää, 1xbetin rajoitukset koskevat käyttäjiä, jotka ansaitsevat enemmän kuin he menettävät vedonlyönnistä. Samalla kaikki rajat asetetaan automaattisesti, etkä ehkä huomaa niitä aluksi. Jos kuitenkin kohtaat ongelmia talletusten, kotiutusten, vedonlyönnin jne. kanssa, ota yhteyttä myös tukeen. He pystyvät kertomaan, onko tililläsi rajoituksia.

Kuinka paljon voin nostaa 1xBetistä?

1xBetistä nostettava enimmäismäärä riippuu useista tekijöistä. Ensinnäkin kannattaa kiinnittää huomiota maksuvälineeseen. Sähköisille lompakoille enimmäisnostosumma on 15 tuhatta ruplaa* ja maksukorteille – jopa 75 tuhatta ruplaa*. Toiseksi se riippuu vedonvälittäjän asettamista rajoista. Tällöin voitonmaksun suuruus voi pienentyä moninkertaisesti. Jos vedonvälittäjä on ryhtynyt tällaiseen toimenpiteeseen, on suoritettava useita maksuja. Tähän liittyy riski korkeamman siirtomaksun maksamisesta. Mistä tiedän, että kotiutusongelmia on? Rahansiirtopyynnön aikana näkyy seuraava viesti: ”1xBet-vastapuolen maksimi maksumäärä on ylitetty”. Jos pelaaja on siirtoa tehdessään asettanut itsensä valitun maksutavan virallisen rajan sisäpuolelle, on todennäköisesti olemassa toinen raja. Voit selvittää rajan vedonvälittäjältä asiakaspalvelusta. *Tai vastaavan summan toisessa valuutassa. Вывод средств в 1хБет

Mikä on kotiutusraja 1xBetissä?

Jos käyttäjällä on vaikeuksia varojen nostamisessa, se ei aina johdu 1xBetin rajoista. Tapauksissa, joissa kaikki vedonvälittäjän vinkit on kokeiltu, mutta ongelma on edelleen olemassa, voit kirjoittaa pelaajien tukeen. Ei ole muuta tapaa selvittää, onko vedonlyöntiyhtiön puolella rajoituksia. Monet pelaajat ihmettelevät: ”Mikä on kotiutusraja 1xBetissä?” Vastaus tähän kysymykseen riippuu vedonvälittäjän lisärajoitusten olemassaolosta. Tällaisten läsnä ollessa kunkin maksutavan maksimikotiutusmäärä voi pienentyä useita kertoja. Aihekohtaisilla foorumeilla jätetyistä todellisten pelaajien arvosteluista voi lukea esimerkiksi kortin nostojen rajoituksesta enintään 10 000 ruplaan tai vastaavaan summaan toisessa valuutassa. Samassa lähteessä vedonlyöjä kirjoittaa 300 ruplan tai vastaavan talletusrajoituksesta. Siksi kaikki tiedot omista rajoista peliprofiilissasi voi selvittää vain tukitiimin kanssa. He ovat käytettävissä 24/7.

Asiaankuuluvat uutiset