Intro

Vedonvälittäjä 22Bet: talletus

Пополнение депозита 22Бет
Vedonvälittäjää valittaessa on tärkeää kiinnittää huomiota tarjottujen talletusmenetelmien määrään, provisioiden puuttumiseen ja tapahtumien käsittelyaikaan. Kannattaa myös lukea talletuksen yhteydessä mahdollisesti ilmenevistä ongelmista ja tukitiimin toiminnasta. Kaikissa tapauksissa 22Betillä on jotain tarjottavaa käyttäjille. Vedonvälittäjä tarjoaa yli 70 tapaa tallettaa rahaa tilille, ei peri maksua talletuksen tekemisestä 22betille. Kerromme tarkemmin talletusprosessista ja nykyisistä maksutavoista
.[/box_text]

Talletustavat 22Betissä

Rekisteröitymisen jälkeen sivustolle 22bet jokaisen vedonlyöjän tulee tehdä talletus. Tämä on edellytys vedonlyönnin muodostamiselle pelialustalla. Tässä vaiheessa toimisto ei kuitenkaan tarkista pelaajan henkilöllisyyttä, vedonlyöjän todentaminen suoritetaan kotiutuspyynnön yhteydessä.

Kuten johdannossa todettiin, maksutapojen kokonaismäärä on yli 70. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Ukrainassa, Venäjällä, Kazakstanissa tai muissa maissa voi tehdä talletuksen samoilla menetelmillä. Ne eroavat toisistaan, mikä johtuu siitä, miten palvelut toimivat eri maissa. Löydät yksityiskohdat kunkin maan käytettävissä olevista menetelmistä henkilökohtaiselta tililtäsi kohdasta ”Täydennä”.

Perinteisesti kaikki 22Betissä käytettävät talletusmenetelmät voidaan jakaa seuraavasti:

 • Pankkikortit. Alusta tukee maksujärjestelmien Visa, MasterCard ja Maestro kortteja.
 • Sähköiset lompakot. Käyttäjät voivat käyttää Skrill, Perfect Money, iWaller.
 • Maksujärjestelmät. Voit tallettaa rahaa 22Bet-tilillesi ecoPayzin ja Netellerin kautta.
 • Pankkisiirrot ja verkkopankki. Voit esimerkiksi tehdä talletuksen Ukrainassa Privat24:n ja Monobankin kautta.
 • Kryptovaluutat. Vedonvälittäjä hyväksyy Bitcoinin, Ethereumin, Dogecoinin ja muut maksuvälineet.
 • Maksupäätteet. iBOX, Paynet ja muita voidaan käyttää.
 • Prepaid-kortit. Ei tueta kaikissa maissa.

Пополнение счета 22Бет

Vedonvälittäjä päivittää jatkuvasti luetteloa palveluista, joiden avulla voit tallettaa rahaa 22bet-tilille. Siksi suosittelemme tarkistamaan todelliset maksutavat vedonlyöntiyhtiön verkkosivuilta.

Rahan tallettaminen 22Betille

Käyttäjät voivat tallettaa 22Betille millä tahansa itselleen sopivalla tavalla ja ilman toimiston välityspalkkiota. On kuitenkin muistettava, että palvelu, jonka kautta talletus tehdään, voi periä lisämaksuja. Jotta voit minimoida kustannukset ja käyttää palkkiorahat urheiluvedonlyöntiin 22Betissä, suosittelemme tutustumaan maksuvälineiden tariffeihin.

Minimitalletussumma on alkaen 1 USD tai vastaava summa muussa valuutassa. Se riippuu valitusta maksupalvelusta. Lisäksi vedonvälittäjällä on yläraja 22Betiin tallettamiselle. Löydät kiintiöt ”Talletus” -sivulta.

22Bet-tilin latausprosessi on samanlainen kaikille menetelmille: sinun on valittava maksuväline, määritettävä lataussumma, syötettävä tiedot ja vahvistettava tapahtuma. On kuitenkin mainitsemisen arvoisia erityispiirteitä:

 • Kun maksat pankkikortilla 22Betissä, voit linkittää tiedot vedonvälittäjän verkkosivuilla. Silloin luodaan digitaalinen korttimerkintä, jonka avulla voit tehdä välittömän maksutapahtuman seuraavalla talletuskerralla ilman, että sinun tarvitsee syöttää tietoja.
 • Käyttämällä e-lompakkoa 22Betillä voit lähettää rahaa sekä lompakkopalvelun että käyttäjätilin kautta. Tarvitset valtuutuksen ja vahvistuksen siirrolle, jotta voit suorittaa operaation loppuun.
 • Maksujärjestelmien ansiosta on mahdollista tallettaa rahaa 22betille yhtä helposti kuin e-lompakoiden kautta.
 • Verkkopankin avulla voit tehdä siirtoja 22Betille lähes välittömästi. Pankit tarkastavat kuitenkin kaikki maksutapahtumat, ja ne voidaan estää maissa, joissa rahapelit ovat kiellettyjä.
 • Rahojen tallettaminen 22Betiin kryptolompakosta on turvallisin vaihtoehto siirtää varoja pelitilille. Vedonvälittäjä toimii kaikkien suosittujen kryptovaluuttojen kanssa.
 • 22Betin tallettaminen maksupäätteen kautta on edullinen tapa, mutta pelaajan tulee olla tietoinen palveluiden perimistä korkeista maksuista.

Внесение денег на счет 22Бет

Huomaa jälleen, että kaikki maksutavat eivät ole käytettävissä maissa, joissa vedonvälittäjä toimii. Voit tarkistaa tämänhetkiset tiedot pelaajan henkilökohtaisesta kaapista.

Talletuksen tarkistaminen 22Betin sivustolla

Rahansiirto tilillesi näkyy automaattisesti henkilökohtaisessa kaapissasi 22Betissä. Sinun tarvitsee siis vain kirjautua sisään profiiliisi ja tarkistaa saldosi oikeasta yläkulmasta. Sen pitäisi muuttua siirtosummaksi (pois lukien mahdolliset maksupalveluiden maksut).

On tapauksia, joissa talletukset viivästyvät, joten on tarpeen säilyttää kuitteja maksuista tai kuvakaappauksia tapahtumista, kunnes rahat saapuvat tilille. Jos rahaa ei tule pitkään aikaan, voit ottaa yhteyttä tukipalveluun ja yrittää selvittää, millä puolella epäonnistuminen tapahtui ja mistä rahaa voi etsiä. Mutta jos siirrossa on ollut väärinkäytöksiä, esimerkiksi talletus on tehty joltain muulta kortilta tai rahat ovat epäilyttävää alkuperää, vedonvälittäjällä on oikeus palauttaa ne omistajalleen.

Jos sinulla on kysyttävää tai epäilyksiä, ota yhteyttä 22Betin tekniseen tukipalveluun. Tämä voidaan tehdä sähköpostitse tai live-chatin kautta.

Asiaankuuluvat uutiset