Intro

Vedonlyöntivakuutus 1xBetissä: miten käytän palvelua?

1хБет - Стаховка ставок
Vedonvälitystoimisto 1xBet tarjoaa pelaajille käteviä työkaluja huonoista vedoista aiheutuvien tappioiden minimoimiseksi. Pelaajat voivat myydä 1xBet-vedon ja saada osan rahoista takaisin päätililleen. Lisäksi on mahdollisuus vakuuttaa 1xBet-veto ja saada 100 % rahoista tilille. Mitkä ovat tämän vaihtoehdon edut ja miten se eroaa vedon palauttamisesta? Lue artikkeli.
[/box_text]

Logo 1xbet
100 % bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Mikä on 1xBetin vedonlyöntivakuutus?

Vedonlyöntivakuutus on melko yleinen vedonvälittäjien tarjoama palvelu. Vedonlyöntivakuutus 1xBet on ymmärrettävä siten, että se tarkoittaa voiton saamista, vaikka veto osoittautuisi tappiolliseksi. On syytä huomata, että vakuutus voi olla täydellinen tai osittainen. Ensimmäisessä tapauksessa pelaaja saa koko summan henkilökohtaiselle tililleen, toisessa tapauksessa tietyn osan siitä. Vakuutuksen kustannukset riippuvat sen tyypistä. Mitä suurempi on vedonlyöntisumma ja vakuutettu summa (prosentteina), sitä suuremman maksun vedonvälittäjä maksaa vedonlyöntiyhtiölle. Vakuutuksen kustannukset kuitenkin enemmän kuin kompensoidaan voitoilla. Ja tappion sattuessa käyttäjä ei menetä koko summaa, vaan ainoastaan vedonvälitysyhtiölle maksettavan kiinteän provision.

Mitä tarkoittaa vedon vakuuttaminen 1xBetissä?

Yksi ”Vedonlyöntikoulumme” oppitunneista onnistuneesta vedonlyönnistä sisältää tietoa todennäköisyysteorian vaikutuksesta vedonlyöntiin. Annettujen vinkkien joukosta haluaisimme nostaa esiin tärkeän seikan: ”Kukaan ei tiedä tapahtumien todennäköisyyttä”. Kukaan vedonlyöjä ei siis voi tietää 100 % ottelun lopputulosta. Jopa kaikkein oikeimmissa ennusteissa voi olla lipsahduksia. Entäpä ne ottelut, joissa kumman tahansa osapuolen voiton todennäköisyys on suuri? Voit hyödyntää 1xBetin vedonlyöntivakuutuspalvelua. Monet pelaajat ihmettelevät: ”Mitä tarkoittaa vedon vakuuttaminen 1xBetissä?” Siihen voi olla useita vastauksia. Ensinnäkin voidaan käyttää määritelmää: vedonlyöntivakuutus on menetetyn rahamäärän täysimääräinen tai osittainen palautus. Toiseksi olisi annettava kuvaus vedonlyöntivakuutusprosessista ja mekanismista, jolla rahat saadaan takaisin tappion sattuessa. Jos otamme prosessin, pelaaja voi vakuuttaa lähes minkä tahansa* tapahtuman ennen ottelua tai pelin aikana. Veto voi olla yksittäinen tai parlay. Mitä tulee rahaan, 1xBetin korvaus riippuu vakuutetusta summasta. Jos on valittu täysi vakuutus, kaikki varat hyvitetään pelaajan tilille. Kannattaa kuitenkin muistaa, että mitä korkeampi korvausprosentti on, sitä korkeampi on myös palvelumaksu. *Kaikkia vetoja ei voida vakuuttaa. Tätä käsitellään seuraavassa osiossaСтраховка ставки 1хБет

Mitkä ovat 1xBetin vedonlyöntivakuutuksen ehdot?

Vedonvälittäjä 1xBet tarjoaa käyttäjilleen joitakin parhaista vedonlyöntivakuutusehdoista. Pelaajat voivat käyttää palvelua moniin tapahtumiin ja valita mielenkiintoisimmat ottelut hyvillä kertoimilla. On kuitenkin olemassa useita rajoituksia, joihin kannattaa kiinnittää huomiota:

 1. Vedonlyöntivakuutus 1xBetissä on maksullinen palvelu. Maksu riippuu kertoimista ja vakuutetun summan enimmäismäärästä. Vakuutuksen kustannukset eivät kuitenkaan ylitä käyttäjän voittoja.
 2. Pelaaja voi vakuuttaa yksittäisiä vetoja ja ilmaisvetoja.
 3. Käyttäjä voi ostaa useita vakuutuksia samalle vedolle. Vakuuttaa esimerkiksi ensin 10 % summasta ja sitten 30 %. Kaikki ostetut vedot eivät kuitenkaan saa ylittää 100 %. Kannattaa siis olla tarkkana, ettei maksa palvelusta liikaa.
 4. Kryptovaluutan kautta tehdyt talletukset eivät kuulu vakuutuksen piiriin.
 5. 1xBet-vedonlyöntivakuutus ei ole käytettävissä otteluissa, joissa kertoimet eroavat enintään 17 pisteellä.
 6. Ennen ottelua ja live-vedot voidaan vakuuttaa.

Edellä kuvattujen perusehtojen lisäksi sinun tulee kiinnittää huomiota 1xBetin sivuston lisäsääntöihin:

 • Vedonvälittäjä ei ole vastuussa tapauksissa, joissa vedonlyöntivakuutuspalvelu ei ole käytettävissä teknisen vian vuoksi.
 • Yhtiö pidättää oikeuden lopettaa vedonlyöntivakuutuspalvelun milloin tahansa ja minkä tahansa tapahtuman osalta ilman perusteluja.
 • Vedonlyöntivakuutus voidaan peruuttaa, jos palvelun missä tahansa vaiheessa on ilmennyt teknisiä ongelmia.

Kaikissa edellä mainituissa tapauksissa panokset lasketaan yleisesti pelin tulosten perusteella. Käytäntö kuitenkin osoittaa, että vedonvälittäjä soveltaa harvoin näitä sääntöjen kohtia vetoihin. Siksi vedonlyöntivakuutus 1xBetissä on varsin mielenkiintoinen tarjous, jota kannattaa hyödyntää riskialttiissa otteluissa.

Miten otan vedonlyöntivakuutuksen 1xBetissä?

Jotta käyttäjä voi käyttää vedonlyöntivakuutuspalvelua, hänen on ensin asetettava ottelua edeltävä veto (yksittäinen tai pikaveto). Siirry sitten henkilökohtaiseen profiiliin – ”Vedonlyöntihistoria”. Etsi kiinnostava veto luettelosta ja napsauta ”Vakuutus” (ei käytettävissä kaikille vedoille, kuten aiemmin mainittiin). Uudessa ikkunassa pelaaja näkee provision ja valitsee summan, jonka hän haluaa vakuuttaa. Kuten edellä mainittiin, se voi olla osa vedosta tai koko veto. 1хБет - продажа ставки Esimerkiksi 100 dollarin* jalkapallovedon ja kertoimen 1,8 osalta vakuutussumma on: 10 % – 6 dollaria*, 100 % – 47 dollaria*. Jos käyttäjä voittaa, hän saa 80* dollaria, josta nettovoitto on 36* dollaria. *Tai vastaava summa paikallisessa valuutassa

Mistä vakuutuskustannukset 1xBetissä riippuvat?

1xBetin vedonlyöntivakuutuspalvelu on maksullinen ja se lasketaan erikseen jokaiselle vedolle. Vakuutuksen laskentakaavassa otetaan huomioon tapahtuman tyyppi, kertoimet, vedon määrä ja vakuutusprosentti. Koska vedonvälittäjä ei anna tarkkaa kaavaa tämän palvelun maksun määrittämiseksi, tarkkaa laskelmaa ei ole mahdollista antaa. Jotta ymmärtäisit, mitä vedonlyöntivakuutuksen hinta voi olla, tässä on muutama esimerkki:

 1. Käyttäjä on lyönyt yhden 100 dollarin* suuruisen vedon jalkapallo-ottelussa (kerroin 2,00). Muutaman minuutin kuluttua hän päätti vakuuttaa 50 % vedosta. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa pelaajalle tämän operaation suorittamista 22 $*:lla.
 2. Käyttäjä on lyönyt yksittäisen 100 dollarin* suuruisen live-vedon jalkapallo-ottelusta (kerroin 1,20). Kymmenen minuuttia myöhemmin, päästettyään maalin, hän päätti suojata vedon 50 %:lla. Vedonvälittäjä pyytää tästä operaatiosta 30* $:n maksun.

Kuten esimerkistä näkyy, ottelun kertoimet ovat erilaiset, mutta koska toisessa tapauksessa häviämisen todennäköisyys on suurempi, vakuutuksen kustannukset nousevat. Kannattaa siis laskea tarkkaan, onko tämän palvelun käyttäminen järkevää, jotta et menetä enemmän rahaa, jos häviät vedon. *Tai kyseisen summan vastinetta toisessa valuutassa

Mitä eroa on vakuutuksen ja vedonlyöntimyynnin välillä 1xBetissä?

Monet vasta-alkajat ihmettelevät: ”Mitä eroa on vakuutuksella ja vedonmyynnillä?” Nämä palvelut ovat samankaltaisia (niitä voidaan käyttää ennen ottelua tapahtuvaan vedonlyöntiin, ne auttavat sinua saamaan rahasi takaisin jne.), mutta niillä on useita eroja:

 • Vetoa vakuuttaessaan pelaaja maksaa palkkion kerralla, ja sitä myydessään hän maksaa sen paikan päällä (saa tililleen pienemmän summan).
 • Voit vakuuttaa osan vedosta ja myydä koko vedon.
 • Vetoja vakuutettaessa rahan menetys on pienempi kuin vetoja myytäessä.

Käyttäjät voivat siis käyttää näitä kahta työkalua rinnakkain valitusta strategiasta riippuen. Страховка ставки на 1xBet Lopuksi haluamme todeta, että vedonlyönnin vakuuttaminen ei aina ole hyvä idea. On parempi oppia, miten tapahtumien lopputulos voidaan ennustaa tarkasti ja saada toimistosta maksimaalinen voitto sen sijaan, että maksetaan palkkioita lisäpalveluista. Siksi suosittelemme vedonlyöntikouluamme uusille vedonlyöjille, jotta he voivat oppia paljon vinkkejä siitä, miten tulla menestyväksi vedonlyöjäksi.

Lisää kysymyksiä 1xBet-vedonlyöntivakuutuksesta:

⏱️ 1xVedonlyöntivakuutus: mitä se on?

”Vedonlyöntivakuutus” on 1xBetin käyttäjille tarjottava lisäpalvelu. Asetettuaan pre-match- tai live-vedon pelaajat voivat vakuuttaa vedon saadakseen osan rahoista takaisin. Vedonvälittäjä antaa vedonlyöjien tehdä täyden tai osittaisen 1xBet-vakuutuksen. Vaihtoehtoisesti pelaaja voi käyttää useita vakuutuksia kerralla, kunhan vakuutettu kokonaissumma on 100 % alkuperäisestä talletuksesta. Useiden tapahtumien kustannukset ovat kuitenkin korkeammat kuin yhden vakuutuksen käyttäminen koko vedonlyöntisumman osalta.

✅ Miten vakuutus toimii 1xBetissä?

Vakuutusta 1xBetissä voi käyttää heti vedonlyönnin jälkeen. Pelaajan on mentävä henkilökohtaiseen kaappiinsa ja vedonlyöntihistoriaan löytääkseen sen vedon, joka on vakuutettava. Vedonlyöntikorttiin ilmestyy ”Vakuutus”-painike, joka vie pelaajan asetusruutuun. Käyttäjä voi valita vakuutettavan summan ja nähdä palvelun tarjoamisesta maksettavan provision määrän.

💵 Kuinka paljon 1xBet-vedonlyöntivakuutus maksaa?

1xBet-vedonlyöntivakuutuksen kustannukset lasketaan yksilöllisesti. Vedonvälittäjän toimisto analysoi ottelun, ottaa huomioon käyttäjän vedon suuruuden, hetken, jolloin pelaaja päätti käyttää palvelua ja vakuutettavan summan. Algoritmi laskee vedonlyöjän provision. Jos pelaaja hyväksyy summan, hän voi ”ostaa” vakuutuksen. Käyttäjä voi myös kieltäytyä ja palata asiaan jonkin ajan kuluttua. Kuitenkin myös provision määrä muuttuu, eikä aina vedonlyöjän eduksi.

Asiaankuuluvat uutiset