Intro

Rahojen nostaminen 22Betistä: menetelmät ja ominaisuudet

Вывод денег 22Бет
22Bet on yksi harvoista vedonlyöntiliikkeistä, jotka voivat tarjota asiakkailleen laajan valikoiman maksutapoja. Artikkelissamme siitä, miten tehdä talletus 22Betissä, kuvailimme tärkeimmät vaihtoehdot varojen tallettamiseen vedonlyöntitilillesi. Siinä puhuttiin myös maksumenetelmien suuresta valikoimasta, yli 70 kaikista markkinoista. Mitä tulee rahojen nostamiseen 22Betistä, käytettävissä olevien palveluiden määrä on yli 40. Miten maksut suoritetaan ja miten saat ansaitut rahat henkilökohtaiselle tilillesi, kerromme uudessa artikkelissa
.[/box_text]

Nostotavat 22Betistä

Kuten jo johdannossa mainittiin, pelaajilla on yli 40 tapaa nostaa rahaa 22Betistä. Tästä huolimatta vedonvälittäjällä on valtava etu kilpailijoihinsa nähden. Jos pelaaja on tallettanut useilla menetelmillä, kuten pankkikortilla ja kryptovaluuttalompakolla, hän voi nostaa varoja minkä tahansa näistä välineistä antamiinsa tietoihin. Muissa portaaleissa rahaa voi nostaa vain sille tilille, jolta se on talletettu. Lisätietoja 22Betin kotiutussäännöistä käsitellään seuraavassa osiossa.

Nostomenetelmät 22Betistä jaetaan perinteisesti seuraaviin:

 • Pankkikortit. Voit tehdä siirtoja Visalla ja MasterCardilla.
 • Sähköiset lompakot. Sivusto tukee Skrill, Perfect Money, Jeton Wallet, iWallet jne.
 • Maksujärjestelmät. Siirtoja voi tehdä Payeerin ja Netellerin kautta.
 • Pankkisiirrot. Rahaa voi vastaanottaa pankkitilitiedoilla.
 • Kryptovaluutat. Vedonvälittäjä tukee siirtoja kryptovaluuttoihin, kuten Bitcoin, Litecoin Dogecoin, Dash jne.

Voit lukea lisää maksutavoista henkilökohtaisen kaapin ”Varojen nosto” -sivulta. On huomattava, että maksutapojen ja palveluiden määrä voi vaihdella pelaajan asuinmaasta riippuen.

Nostomenettely 22Betistä

Vedonvälittäjä on suhtautunut raha-asioihin erittäin vakavasti ja kehittänyt selkeät säännöt rahojen kotiuttamista varten. Voit lukea säännöt vedonvälittäjän virallisilta sivuilta, kohdasta ”Ohjeet”. Suosittelemme lukemaan tiedot, jotta saat selville, mitkä sääntörikkomukset johtavat ongelmiin rahojen nostamisessa 22betiltä ja jopa tilisi estämiseen. Valitettavasti 22Betin profiiliin pääsyä ei ole aina mahdollista palauttaa rikkomusten jälkeen.

Вывод средств 22Бет

Koko rahojen nostoprosessi 22Betistä on melko yksinkertainen. Se voidaan kuvata seuraavilla vaiheilla:

 1. Kirjaudu henkilökohtaiseen kaappiisi ja siirry ”Withdrawd funds” -sivulle.
 2. Valitse maksutapa vedonlyöjän asuinmaassa saatavilla olevista maksutavoista.
 3. Lomakkeen täyttäminen: nostettava summa ja pelaajan tiedot.
 4. Maksun vahvistaminen ja kaikkien tarvittavien asiakirjojen toimittaminen.

On muistettava, että jotta varoja voidaan siirtää pelitililtä henkilökohtaiselle tilille, käyttäjän on oltava todennettu. Tätä ja muita ominaisuuksia käsitellään seuraavassa osiossa.

Rahan kotiuttamisen ominaisuudet 22betistä

Vedonvälitystoimisto 22Bet on tehnyt rahojen nostamisen pelitililtä henkilökohtaiselle tilille mahdollisimman yksinkertaiseksi. Aiemmin kuvattiin prosessi, joka koostuu neljästä kohdasta. Uusien tulokkaiden tulisi kuitenkin kiinnittää huomiota seuraaviin ominaisuuksiin, joita ilman ei ole mahdollista nostaa rahaa 22Betiltä:

 • Varojen nostaminen edellyttää profiilin vahvistamista. Läpäistäkseen henkilöllisyyden tarkistuksen vedonvälittäjän verkkosivustolla pelaajan on täytettävä kortti, jossa on tietoja itsestään (kohdassa ”Henkilötiedot”). Lisäksi on toimitettava skannattu kopio asiakirjasta tai valokuva, jossa passi on lähellä kasvoja.
 • Talletettujen rahojen on osallistuttava vedonlyöntiin. Vasta 100 % liikevaihdon jälkeen ne voidaan nostaa.
 • Tilillä on oltava vedonlyöntiin tarvittava rahamäärä. Pienin nostettava rahamäärä on 1,5 dollaria tai vastaava summa.
 • Rahaa voi nostaa 22Betistä vain samoille tilitiedoille, joita käytettiin tallettamiseen (ei välttämättä tällä kertaa).
 • Jos sinulla on ansaitsemattomia bonuksia, ne menetetään.

Вывод денег с 22Бет

Pelaajien tulisi kiinnittää huomiota myös 22Bet-sivuston rahansiirtojen ominaisuuksiin:

 • Vedonvälittäjä ei peri maksua, kun nostat rahaa tilillesi. Varoja siirtävät maksujärjestelmät saattavat kuitenkin periä sen. Maksut löytyvät valitun palvelun verkkosivustolta.
 • Kotiutus tapahtuu 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa. Nostopyyntö muodostetaan henkilökohtaisessa kaapissasi, kohdassa ”Nosto tililtä”.
 • Älypuhelinten ja tablettien omistajille sähköiset siirrot ovat käytettävissä mobiilisovelluksen kautta. Löydät verkkosivuiltamme lyhyen artikkelin Android- ja iOS-sovelluksista.

Yleensä varojen nosto sujuu ongelmitta. Jos rahansiirrossa on viiveitä, kannattaa ottaa yhteyttä vedonlyöntiyrityksen tekniseen tukeen. Voit tehdä tämän kirjoittamalla live-chattiin tai lähettämällä sähköpostia palveluun.

Asiaankuuluvat uutiset