Intro

Pääsy paikalle: Miten voin palauttaa tilini 1xBetissä?

Восстановить доступ 1хБет
Usein käy niin, että käyttäjät unohtavat paitsi salasanansa myös käyttäjätunnuksensa tililleen. Jos joudut vaikeuksiin 1xBetissä, sinun ei tarvitse olla huolissasi. Tässä tapauksessa suosittelemme, että yrität tarkalleen palauttaa pääsyn, etkä rekisteröidy uudelleen, koska vedonvälittäjä voi pysyvästi estää käyttäjän rekisteröitymisen samoilla henkilökohtaisilla tiedoilla (etu- ja sukunimi, sähköposti, pankkitilit). Tässä artikkelissa tarkastelemme, miten kirjaudut sisään, miten voit palauttaa 1xBet-käyttäjätunnuksen ja salasanan henkilökohtaiselta tililtäsi ja miten voit palauttaa pääsyn tilillesi vedonvälittäjän verkkosivuilla

Logo 1xbet
100% bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Miten kirjautua 1xBetiin?

Jokaiselle vedonlyöjälle annetaan 1xbetiin rekisteröitymisen yhteydessä yksilöllinen ID-numero – tämä 9-numeroinen numero on myös pelitilin numero vedonvälittäjän verkkosivustolla. Voit käyttää sitä myös kirjautumiseen sivustolle, sillä se toimii pelaajatunnuksena, aivan kuten sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Löydät henkilökohtaisen ID-numerosi myAlparissa oikeasta yläkulmasta. Kirjautuaksesi sisään sinun on syötettävä käyttäjätunnuksesi (sähköposti, matkapuhelin tai ID-numero) ja sen jälkeen salasanasi.

Miten muistan 1xBet-tunnukseni?

Kirjautuminen vedonvälittäjän sivustolle voi olla paitsi sähköpostiosoite, myös matkapuhelinnumero tai yksilöllinen tunnus, joka muodostetaan käyttäjän rekisteröinnin aikana. Jos nämä kirjautumistavat eivät jostain syystä ole käytettävissä, voit yrittää kirjautua jonkin sosiaalisen verkoston kautta. Jos edellä mainitut vaihtoehdot eivät toimineet, viimeinen mahdollisuus palauttaa käyttäjätunnuksesi on ottaa yhteyttä 1xBetin tekniseen tukeen millä tahansa sinulle sopivalla tavalla. Ole kuitenkin tämän lähestymistavan avulla valmis antamaan konsultille kaikki tarvittavat asiakirjat, jotka todistavat henkilöllisyytesi. Koska vedonvälittäjä on hyvin tiukka kaikenlaisten petosten ja huijausten suhteen, ja yrityksestä rekisteröityä uudelleen samoilla henkilökohtaisilla tiedoilla voit saada elinikäisen porttikiellon ja on melko vaikeaa todistaa, että et ole huijari. Joten ole varovainen ja ole varovainen, kirjoita kirjautumistietosi 1xBetille jonnekin? Вход в 1хБет

Mistä tiedän kirjautumistietoni 1xBetissä?

Kun avaat 1xBet-sivuston kirjautumislomakkeen, saatat huomata, että pelaaja voi syöttää sähköpostiosoitteensa, tunnisteensa (ID) tai puhelinnumeronsa kirjautumisena (sinun on napsautettava asianmukaista painiketta ”Kirjaudu” -kentässä). Tämä vaikeuttaa hieman sivustolle pääsyä, jos pelaaja unohtaa 1xBet-tunnuksensa. Jotta voit muistaa sen, sinun täytyy:

  1. Etsi sähköpostia vedonvälittäjältä. Rekisteröitymisen aikana sähköpostitse sinua pyydetään vahvistamaan tilisi (sinun on klikattava linkkiä). Jos tällainen sähköposti on olemassa, kannattaa käyttää sähköpostia kirjautumisena.
  2. Yritä syöttää puhelinnumerosi. Jos käyttäjä on rekisteröitynyt sen kautta, on myös mahdollista kirjautua sisään tai hakea salasana numeron kautta.
  3. Etsi tallennetut kirjautumistunnukset/salasanat selaimessasi päästäksesi 1xBetiin. Ehkä kirjautumistietosi on tallennettu ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

Jos mikään ehdotetuista vaihtoehdoista ei auttanut, on pyydettävä apua 1xbetin tukipalvelusta. Pääsyn palauttamiseksi tarvitset kuitenkin henkilöllisyyden tunnistamista – passin toimittaminen henkilöllisyyden tarkistamista varten. Siksi suosittelemme, että kirjoitat sähköpostiin tai chattiin, koska voit lähettää asiakirjasi profiilin tarkistamiseksi heti.

Kuinka palauttaa salasana 1xbetistä?

Pelaajat eivät vain unohda käyttäjätunnustaan. Melko usein on ongelmia kirjautumisessa henkilökohtaiselle tilille 1xbetin unohtuneen salasanan kautta. Siinä tapauksessa sinun on palautettava se. Voit tehdä sen painamalla ”Kirjaudu sisään” -painiketta ja sitten ”Unohditko salasanasi”. Vedonvälittäjä tarjoaa 2 tunnistustapaa: sähköpostitse ja matkapuhelimen kautta. Valitse se, jota käytit rekisteröitymisen yhteydessä. Jos käytät tavallista järjestelmää – sähköpostia – sinun täytyy syöttää se kenttään ja klikata ”Luo uusi salasana”. Saat sähköpostiviestin, jossa on linkki vedonvälittäjän verkkosivustolle. Uusi salasana voidaan luoda, kun klikkaat linkkiä. Jos käytit puhelinnumeroasi sähköpostia luodessasi, voit palauttaa pääsyn 1xBet-profiiliisi tekstiviestillä. Tätä varten sinun on syötettävä numerosi kenttään ja odotettava tekstiviestiä, jossa on koodi. Se on syötettävä lomakkeeseen, minkä jälkeen vedonvälittäjä avaa näytön uuden salasanan luomista varten. Kun kaikkia edellä mainittuja vaihtoehtoja on kokeiltu eikä tulosta ole, sinun on otettava yhteyttä vedonvälittäjän 1xBet tekniseen tukitiimiin. Voit tehdä sen sähköpostitse (saat vastauksen 24 tunnin kuluessa), chatissa (saat vastauksen 5-10 minuutin kuluessa) tai puhelimitse (saat apua 10 minuutin kuluessa) Смена пароля 1хБет

Miten voin vaihtaa salasanani 1xBetissä?

Jos pelaajalla on pääsy henkilökohtaiseen kaappiin, 1xbet-salasanan vaihtaminen on melko yksinkertainen ja nopea toimenpide. Vedonvälittäjä itse suosittelee vaihtamaan salasanasi aika ajoin, jotta tilisi pysyy turvallisena. Suorittaakseen salasanan vaihdon 1xbetissä pelaajan on tehtävä seuraavat vaiheet:

  • Siirry henkilökohtaiseen kaappiisi.
  • Klikkaa ”Henkilökohtaiset tiedot” -sivulla kynää ”Salasanasi” -kenttää vastapäätä.
  • Kirjoita vanha salasanasi ja uusi salasanasi kahdesti.

Kun olet napsauttanut ”Tallenna” -painiketta, pelaajalla on uusi 1xbet-tilin salasana. Nyt suosittelemme tallentamaan sen kirjoittamalla sen muistiin. Voit myös ruksata ”Muista” -ruutu, kun kirjaudut ensimmäistä kertaa henkilökohtaiseen kaappiisi. 1xBet-sivusto muistaa syöttämäsi tiedot, ja seuraavan kerran kun kirjaudut tilillesi, se tapahtuu automaattisesti tai puoliautomaattisesti.

Miten voin palauttaa 1xBet-tilini?

On tilanteita, joissa yrittäessään päästä profiiliinsa käyttäjä huomaa, että hänen tilinsä on estetty tai poistettu. Näin tapahtuu usein, kun pelaajat rikkovat käyttösääntöjä. Monet ihmiset ovat kiinnostuneita 1xBetistä sen luotettavuuden, helppokäyttöisyyden ja laajan pelivalikoiman vuoksi. Mutta he unohtavat, että kaiken tämän takana on myös vahva turvajärjestelmä. Toimiston erityispiirre on se, että ihmiset antavat henkilökohtaiset tietonsa ja heidän on oltava varmoja siitä, että ne pidetään turvassa eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Siksi kaikki toimet, jotka herättävät epäilyksiä vedonvälittäjän 1xBet kanssa, pelaaja lähetetään välittömästi kieltoon. Se tapahtuu usein, että aivan perusteettomasti. Mitä tehdä, jos tilisi on estetty tai poistettu, lue eteenpäin. 1хБет вход официальный сайт букмекера Jos haluat nostaa rahaa sen jälkeen, kun sinut on estetty, kirjoita sähköpostia tukeen. Liitä välittömästi henkilöllisyytesi todistavat asiakirjat. On suositeltavaa lisätä useita asiakirjoja: passi, ajokortti, sotilaskortti jne. Joskus tämä riittää todentamiseen ja tuki antaa sinulle takaisin pääsyn 1xBet-tilillesi tai sallii sinun nostaa rahaa. Pidä kuitenkin mielessä, että onnistuneen todentamisen jälkeen saatat saada sähköpostia turvatiimiltä, jossa kerrotaan, että vedonvälittäjä ei enää tee yhteistyötä kanssasi ja poistaa tilisi pysyvästi. Jos yrität rekisteröityä 1xbetiin uudelleen ja avata tilin, se estetään jälleen. Tässä tapauksessa on mahdotonta todistaa mitään, eikä kannata ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Asiaankuuluvat uutiset