Intro

Miten voin vaihtaa valuutan 1xBetissä?

как зарегистрироваться 1xbet
1xBet-tilin luomisvaiheessa pelaajien on välttämättä valittava tilin valuutta. Tämä kenttä on käytettävissä kaikissa 1xBetin rekisteröintimenetelmissä, ja sillä on tärkeä rooli sivuston myöhemmissä laskelmissa. Käyttäjien aluksi tekemä valinta ei kuitenkaan aina ole oikea. Joten syntyy tarve muuttaa valuuttaa 1xBetissä. Miten se tehdään? Tämä uusi artikkeli kattaa sen.

Logo 1xbet
100 % bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Miten valitsen tilini valuutan 1xBetissä?

Vedonvälittäjän toimisto 1xbet hyväksyy käyttäjiä kaikkialta maailmasta. Käytön helpottamiseksi sivusto on lokalisoitu kymmenille kielille. Lisäksi vedonlyöjät voivat valita yli 50 tilivaluuttaa 1xbetissä. Kuten aiemmin todettiin, tämä voidaan tehdä rekisteröitymisvaiheessa vedonvälittäjän portaalissa. Kun olet napsauttanut ”Rekisteröityminen”-painiketta, avautuu ikkuna, jossa on 4 käytettävissä olevaa tapaa luoda tili. Sillä ei ole väliä, onko vedonlyöjä valinnut rekisteröinnin ”By 1 Click”, ”By Phone”, ”Via Email” tai ”Social Media and Messengers”, pakollinen kenttä on ”Account Currency”. Käyttäjät voivat löytää pudotusvalikosta ja valita yhden 1xBetin 50 valuutasta. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain kerran. Tilivaluuttaa ei voi vaihtaa myAlparissa.

Правила БК 1xBet

Miten voin vaihtaa valuutan 1xBetissä?

Useimmat vedonvälittäjien käyttäjät eivät koskaan kysy itseltään kysymystä ”Miten vaihdan valuutan 1xbetissä?” He tallettavat ja nostavat rahaa säännöllisesti tilin luomisvaiheessa valitulla valuutalla. On kuitenkin tilanteita, joissa kannattaa tehdä globaalit muutokset profiiliin. Tähän kuuluu myös eri valuutan valitseminen. Tilin valuutan vaihtamiseksi 1xBetissä käyttäjän on otettava yhteyttä 1xBetin tukitiimiin. Suosittelemme käyttämään kahta kanavaa tähän operaatioon: sähköposti tai chat. Sinun on ehkä ladattava henkilöllisyystodistuksesi. On kätevämpää tehdä se heti kuin kirjoittaa uusi pyyntö sähköpostiin, kun olet soittanut tukeen. Tuen edustajat voivat helposti evätä tällaisen pyynnön. Kaikki riippuu käyttäjän profiilista. Jos rikkomuksia ei ole ja pelaaja lyö aktiivisesti vetoja, positiivisen tuloksen mahdollisuus on suurempi. Valuutan vaihtamisesta 1xBetissä ei kuitenkaan ole takeita. Haluamme huomauttaa, että vedonvälittäjä ei veloita mitään palkkiota valuutanvaihtotoiminnon suorittamisesta tilillä. Vanhoissa lähteissä on tietoa 10 prosentin komissiosta tililläsi käytettävissä olevasta rahasta. Uusissa 1xBetin säännöissä ei kuitenkaan ole tällaista sääntöä.

Регистрация в 1 клик

Mitä minun pitäisi kirjoittaa tukitiimille valuutan vaihtamiseksi 1xBetissä?

Jos käyttäjä päättää vaihtaa valuutan 1xbetissä, hänen pitäisi tehdä pyyntö tukitiimille. Edellisessä osiossa kuvattiin parhaat kanavat pyynnön tekemiseen. Itse pyynnön osalta suosittelemme seuraavaa mallia: ”Hyvää iltapäivää, hyvä asiakaspalvelu! Marraskuun 7. päivänä 2021 avasin tilin #00000000001. Tilin valuutaksi oli määritelty Yhdysvaltain dollari. Muuton (asuinmaan vaihtaminen)/maan monimutkaisen taloustilanteen / mahdottomuuden tallettaa tilille määritellyssä valuutassa / muun ongelman vuoksi pyydän kuitenkin tilivaluutan vaihtamista Yhdysvaltain dollarista Venäjän ruplaan. Kunnioittavasti, Anton Stavkovich” Tämän mallin perusteella pelaaja voi kirjoittaa kirjeensä 1xbetin tueksi.

Asiaankuuluvat uutiset