Intro

Miten voin vaihtaa tai poistaa puhelinnumeroni 1xBetissä?

[Rekisteröitymisen aikana 1xBet-sivustolla käyttäjille annetaan 4 tapaa luoda tili, mukaan lukien matkapuhelinnumeron avulla. Ja jos pelaaja päättää rekisteröityä antamatta numeroa, vedonvälittäjä suosittelee silti sen syöttämistä tilin turvallisuuden lisäämiseksi. Vaikka se ei olekaan pakollista. Jos käyttäjä on kuitenkin vahvistanut puhelinnumeronsa, voi aiheutua lisäkomplikaatioita, jos se katoaa tai muuttuu. Siksi tässä artikkelissa tarkastelemme 1xBet-puhelinnumeron lisäämistä ja muuttamista. [/box_text]

Logo 1xbet
100% bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Kuinka lisätä puhelinnumero 1xBetiin?

Vedonvälittäjä antaa käyttäjille mahdollisuuden suojata tilinsä entisestään lisäämällä puhelinnumeron 1xBetiin. Vahvistettuaan sen tekstiviestillä pelaaja voi nopeasti saada takaisin pääsyn tilille. Näin ollen 1xBetissä on ylimääräinen tapa palauttaa tili. Jotta numero voidaan sitoa 1xBetissä, pelaajan on kirjauduttava henkilökohtaiseen kaappiin. ”Turvallisuus” -osiossa on kortti ”Bind number”. Kun sitä napsautetaan, avautuu kenttä, johon vedonlyöjä voi syöttää numeronsa ja vahvistaa sen tekstiviestillä. Sivulla on myös ”2-tekijän valtuutus” -kortti. Vedonvälittäjän turvajärjestelmä perustuu Google Authenticator -sovelluksen käyttöön. Kun pelaaja on vahvistanut profiiliinsa pääsyn QR-koodilla, hän voi kirjautua sivustolle kertakäyttösalasanojen avulla. Nämä luodaan sovelluksessa, ja vedonvälittäjä tarkistaa ne portaaliin mentäessä.

Kuinka vaihtaa puhelinnumerosi 1xBetissä

Pelaajat saattavat joutua tilanteisiin, joissa he ovat kadottaneet puhelimensa ja SIM-korttia on mahdotonta palauttaa tai numero on vaihdettu. Tällöin vedonlyöjän on vaihdettava puhelinnumero 1xBetissä. Muussa tapauksessa hänellä voi olla ongelmia rahansiirrossa (vahvistuskoodi saattaa tulla tekstiviestillä) tai hän ei ehkä pysty palauttamaan tiliään, jos hän kadottaa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa. Как добавить номер на 1xBet 1xBet-puhelinnumeron voi vaihtaa kahdella tavalla:

  • Henkilökohtaisen kaapin kautta. Tätä varten käyttäjän on kirjauduttava sisään ja mentävä kohtaan ”Turvallisuus”. Sen jälkeen on tarpeen napsauttaa ”Assign Number” -korttia muiden tietojen antamiseksi. Kun uusi numero on syötetty, vanhaan numeroon lähetetään tekstiviesti, jossa on koodi (toimenpiteen vahvistamiseksi). Jos pelaajalla ei ole pääsyä tähän numeroon, on käytettävä seuraavaa menetelmää.
  • Tukipalvelun kautta. Vedonlyöjä voi pyytää apua 1xBetin tukipalvelusta. Tämä voidaan tehdä ”Yhteystiedot”-sivulla olevan sähköpostiosoitteen kautta. Pelaaja voi myös soittaa yhteystiedoissa ilmoitettuun puhelinnumeroon. Tilanteen ilmoittamisen jälkeen yrityksen edustajat pyytävät vahvistusta siitä, että numero on rekisteröity käyttäjälle, sekä passikuvaa. On myös tarpeen määrittää sivustolle rekisteröitymisen päivämäärä, pelitilin numero, rahan talletus- ja nostomenetelmät. Jos tunnistaminen onnistuu, tiedot muutetaan pelaajan pyynnöstä 2 päivän kuluessa.

Jos tunnistaminen epäonnistuu, pelaajalla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin luoda uusi tili. Kirjoita kuitenkin ennen sitä asiakaspalveluun ilmoittaaksesi, että toinen tili on estetty. Muussa tapauksessa vedonlyöjän profiili poistetaan tulevaisuudessa uudelleenrekisteröinnin kautta.

Miten voit poistaa numerosi 1xBetistä?

Jos pelaaja on päättänyt, ettei hän enää halua vastaanottaa tekstiviestejä vedonvälittäjältä, voit yrittää poistaa sen. Numeron irrottaminen 1xBetistä itsekäsittelyllä, henkilökohtaisessa kaapissa, ei auta. Vedonlyöjän tulisi kirjoittaa pelaajien tukeen jonkin käytettävissä olevan kanavan kautta. Foorumeilta saatujen tietojen mukaan ei aina yhteydenotto tukeen auta ratkaisemaan tilannetta. Toimiston edustajat ovat haluttomia hyväksymään tällaisia pyyntöjä, valittaen turvallisuuspolitiikasta. Sinnikkäät käyttäjät ovat kuitenkin pystyneet ratkaisemaan numeron irrottamisen 1xBetistä heidän edukseen. Vaihtoehtoinen vaihtoehto numeron poistamiseksi vedonvälittäjän verkkosivuilta voisi olla tilin jäädyttäminen. Tietyn ajan kuluttua profiili voidaan poistaa yhdessä pelaajan siinä olevien henkilökohtaisten tietojen kanssa Как поменять номер телефона

Lisää kysymyksiä 1xBetin puhelinnumerosta:

Miten vahvistan 1xBet-numeroni?

Jos pelaaja on päättänyt lisätä puhelinnumerosi tilillesi, voit tehdä sen henkilökohtaisen kaapin kautta. Kohdassa ”Turvallisuus” sinun pitäisi mennä 1xbetin ”Vahvista numero” -korttiin, jossa sinun on määritettävä puhelinnumerosi. Numeron vahvistaminen tapahtuu tekstiviestillä, joka sisältää kertakäyttökoodin.

📲 Miten vaihdan puhelinnumeroni 1xBetissä?

Vaihtaakseen puhelinnumeron 1xbetissä käyttäjän on mentävä henkilökohtaiseen kaappiin ja tehtävä muutokset itse tai otettava yhteyttä tukitiimiin. Ensimmäisessä tapauksessa sinun tulee käydä ”Turvallisuus” -osiossa ja muuttaa tiedot ”Lisää numero” -kortissa. Toisessa tapauksessa kirjoita chatin tai tukisähköpostin kautta. Tämä vaihtoehto edellyttää todistusta henkilöllisyydestä ja uuden numeron omistajuudesta (näytä sopimus).

🔐 Miten kirjautua 1xbetiin puhelinnumerolla?

Vedonvälittäjä antaa käyttäjille mahdollisuuden kirjautua 1xbetiin puhelinnumerolla. Tällainen vaihtoehto tulee näkyviin, jos pelaaja on rekisteröitynyt puhelimella. Lisäksi käyttäjä voi vahvistaa numeronsa henkilökohtaisessa kaapissa. Kun se on vahvistettu, siitä tulee toinen kirjautumisnumero, joka on tasavertainen sähköpostin ja ID-numeron kanssa.

Asiaankuuluvat uutiset