Intro

Miten voin rekisteröityä 1xBetiin ilman passia?

Как зарегистрироваться на 1xBet без паспорта
Vastauksissa kysymyksiin siitä, miten läpäistä henkilöllisyystarkastus 1xBetissä, kirjoitimme lyhyesti pelaajien rekisteröinnistä ilman passia. Tämä on kuitenkin melko laaja aihe, joka kiinnostaa aloittelevia pelaajia. Yritetään siis puhua 1xBetiin rekisteröitymisen koukeroista ilman passia ja ilman TSUPIS-järjestelmää (koskee RF:n asukkaita)
.[/box_text]

Logo 1xbet
100% bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Miten rekisteröityä 1xBetiin, jos et ole 18-vuotias?

1xbet-vedonvälittäjän toimiston ehtojen mukaan vain täysi-ikäiset käyttäjät voivat asettaa vetoja ja pelata rulettia, pokeria jne. Samaan aikaan todentamisjärjestelmä on rakennettu siten, että alaikäinen vedonlyöjä voi rekisteröityä vedonvälittäjän verkkosivustolle. Voit tehdä niin vain valita yhden tavoista luoda tili 1xBetissä.

Kun käyttäjä on kirjautunut sisään, hän voi syöttää mitä tahansa tietoja henkilökohtaiseen profiiliin, tallettaa rahaa tilille, asettaa vetoja ja vastaanottaa voittoja. Rahan nostamiseksi vedonvälittäjä vaatii kuitenkin henkilöllisyystodistuksen. Siksi tietojen syöttäminen ”päältä päin” ei ole vaihtoehto, koska niitä ei voida vahvistaa. Ja jos pelaaja haluaa vaihtaa nimensä, sukunimensä, osoitteensa kortissa, toimisto vaatii asiakirjoja nimen ja asuinpaikan muutoksesta. Jos niitä ei ole, profiili estetään.

Näin ollen on mahdollista rekisteröityä 1xbetiin, jos olet alle 18-vuotias, mutta kun asiakirjat tarkistetaan, profiili jäädytetään, kunnes pelaaja saavuttaa täysi-ikäisyyden.

Miten voin rekisteröityä 1xBetiin ilman passia?

Kuten edellisessä kysymyksessä, pelaaja voi luoda tilin 1xBetiin ilman passia. Profiilin tarkistaminen on kuitenkin väistämätöntä. Siksi vastauksena hakukoneen suosittuun kyselyyn ”1xBet-rekisteröinti ilman passia” voit löytää foorumeita, joissa myydään tilejä. Nämä on rekisteröity muille pelaajille, käyttäjän tehtävänä on liittää kortti siirtoja varten.

Miksi tämä tapa käyttää 1xBet-järjestelmää on vaarallinen?

  • Ensinnäkin myyjällä on edelleen pääsy tiliin (voit palauttaa salasanan sähköpostitse), jos sähköpostia ei ole annettu ostajalle sopimuksen takana.
  • Toiseksi turvapalvelu voi pyytää vahvistusta muutosta tai Internet-palveluntarjoajan vaihtumista pelaajan IP-osoitteen muutoksen kautta.
  • Kolmanneksi kortille siirron yhteydessä voidaan vaatia vahvistusta siitä, että tili on avattu profiilin omistajan nimiin. Tällöin pelaaja joutuu käsittelemään varmenteen väärentämistä. On hyvä, jos tarkastajat eivät huomaa eroa.

Siksi on pelaajan päätettävissä, ottaako hän riskin rekisteröityessään 1xBetiin ilman passia.

Miten rekisteröidyn 1xBetiin ilman UCPIS-passia?

Vuonna 2014 tulivat voimaan tietyt säännökset laista nro 222-FZ ”Muutoksista liittovaltion lakiin ”Rahapelitoiminnan järjestämisen ja harjoittamisen valtion sääntelystä ja muutoksista Venäjän federaation tiettyihin lainsäädäntölakeihin””, joka käynnisti UUPIS:n toiminnan. Tämä ei ole mitään muuta kuin Internet-vedonlyönnin hyväksymiskeskus. Toisin sanoen veroviranomaiset ovat kiinnostuneita keräämään tuloja pelaajien voitoista online-rahapelipalveluissa. Siksi kaikki lailliset vedonlyöntipisteet ovat allekirjoittaneet sopimuksen jonkin UUPIS:n kanssa tietojen vaihtamisesta, jotta vedonlyöjiltä voidaan vähentää 13 prosentin provisio.

Nyt on selvää, miksi rekisteröityminen 1xBetiin ilman UUPISia on polttava kysymys monille uusille tulokkaille. Vedonvälittäjä toimii kuitenkin Venäjällä laittomasti käyttäen offshore-lisenssiä. Kirjoitimme siitä arvosteluartikkelissa 1xBetistä Venäjällä. Siksi pelaajien ei pitäisi huolehtia rekisteröitymisestä 1xBetiin ilman TSUPISia. Kaikki voitot menevät henkilökohtaiselle tilille ilman veronostoja.

Asiaankuuluvat uutiset