Intro

Miten voin poistaa 1xBet-vedonlyöntitilini?

Как удалить данные 1хБет
Käyttäjät kyselevät usein 1xBet-tilin poistamisesta. Joitakin niistä on käsitelty yhdessä blogimme artikkelissa. Kaikkiin kysymyksiin ei kuitenkaan ole vastattu. Siksi olemme keränneet ne aiheet, jotka eivät sisältyneet edellä mainittuun artikkeliin, ja käsittelemme niitä uudessa materiaalissa.

Logo 1xbet
100 % bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Miten voin poistaa 1xBet-tilini?

Jos vedonlyöjä on päättänyt sulkea tilinsä vedonlyöntiyhtiön 1xbetin sivustolla, ensimmäinen asia, jonka hän tekee, on alkaa etsiä vaihtoehtoa ”Poista tili” käyttäjän kaapissa. Valitettavasti hänen etsintänsä epäonnistuu. Vedonvälittäjä ei tarjoa mahdollisuutta poistaa profiilia uhkapeliportaalista. Edellisessä artikkelissa kirjoitimme, että pelaajat voivat ottaa yhteyttä 1xbetin tukeen. Operaattorit voivat vain suositella mahdollisuutta ”jäädyttää” tili. Tuki ei kuitenkaan voi tehdä sitä itse. Toimiston edustajat pyytävät olemaan kirjautumatta tilillesi 3 kuukauden (90 päivän) ajan. Tämän ajanjakson jälkeen 1xBet-tilisi on inaktiivinen, mutta kaikki tietosi pysyvät vedonvälittäjällä.

Miten poistan 1xBet-profiilini?

Vedonvälittäjän käyttöehdoissa sanotaan selvästi, että pelaajat eivät voi poistaa 1xbet-profiiliaan. Tämä muutos ilmestyi muutama vuosi sitten ja johtuu pelaajien lisääntyvistä yrityksistä huijata toimistoa. Muita tapoja huijata 1xBetissä käsitellään erillisessä artikkelissa. Koska vedonvälittäjän toimisto kieltää useiden tilien luomisen yhdelle pelaajalle, profiilin poistamismahdollisuuden puuttuminen 1xBetissä on eräänlainen turvatoimi. Jos huijaat toimistolla, uudet ja vanhat tilit estetään. Tämä johtaa varmasti 1xbet-tilin poistamiseen. Pelaaja ei kuitenkaan voi enää käyttää toimiston palveluita tulevaisuudessa, ja hänen huijauksensa voivat siirtyä muille toimistoille. Tämä on melko tuskallinen isku pelaajille.

Kuinka poistaa tietoja 1xBetistä?

Monet vedonlyöjät ovat kiinnostuneita mahdollisuudesta poistaa henkilökohtaiset tietonsa sivustolta 1xbet. Toimiston käyttöehtojen mukaan kaikki pelaajatiedot tallennetaan yrityksen palvelimelle 10 vuoden ajan. Sen jälkeen vedonvälittäjä voi poistaa sen. Tällaiset säännöt sanelee lisenssi, jota 1xBet käyttää palvelujen tarjoamiseen Internetissä. Se, ettei 1xbetin tietoja voi poistaa, on kuitenkin ristiriidassa EU:n jäsenvaltioissa sovellettavan yleisen tietosuoja-asetuksen(GDPR) kanssa. Siksi Euroopan unioniin kuuluvien Euroopan valtioiden asukkaat voivat saada toimiston poistamaan 1xbet-profiilinsa yhdessä henkilötietojensa kanssa. Venäjän, Ukrainan, Valko-Venäjän ja muiden entisen Neuvostoliiton maiden asukkaisiin tätä sääntöä ei sovelleta. Ainoa asia, jonka pelaaja voi tehdä, on puhdistaa profiilinsa: mene henkilökohtaiseen kaappiin ja tee muutoksia käytettävissä oleviin kenttiin. Tämä ei kuitenkaan koske passitietoja.

Asiaankuuluvat uutiset