Intro

Miten voin peruuttaa ja poistaa vedon 1xBetissä?

История ставок 1хБет
Asettaakseen täydellisen vedon pelaajan on kohdeltava vedonlyöntiä kuin työtä. On tärkeää paitsi valita mielenkiintoinen tapahtuma, myös analysoida, kuinka suuri todennäköisyys on, että lopputulos on positiivinen. Kukaan ei kuitenkaan voi tietää etukäteen, miten urheilutapahtuma menee. Siksi häviäminen on väistämätöntä. Ei ole yllättävää, että monet pelaajat ovat kiinnostuneita siitä, miten vedon peruuttaminen ja poistaminen 1xbetissä. Tätä käsitellään artikkelissa.

Logo 1xbet
100 % bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

1xBet: miten voin tarkastella vetojani?

Kun lisäät tapahtumia vedonlyöntilippuun, ruudun oikeassa reunassa avautuu valikko vedonlyöntiä varten. Kun käyttäjä on säätänyt vedon (määrittänyt summan, valinnut vedon tyypin jne.) ja asettanut sen, paneelin tiedot katoavat. Siksi aloittelevat pelaajat kysyvät usein: ”Miten voin tarkastella vetojani 1xBetissä?” Tämä on hyvin yksinkertainen menettely, joka vaatii muutaman vaiheen:

  1. Kirjaudu henkilökohtaiseen kaappiisi (jos pelaaja ei ole kirjautunut sisään).
  2. Siirry kohtaan ”Vedonlyöntihistoria”.
  3. Etsi taulukosta tiedot kaikista vedoista, jotka asetettiin sivustolla 1xbet.

Jos käyttäjä tekee paljon vetoja, voidaan käyttää lisäsuodattimia. Vedonlyöjä voi lajitella vetoja kategorian (”Line” tai ”Live”), tilan (”Laskettu”, ”Laskematon”), selvitysajan, tyypin (yksittäinen, express jne.), vedon koon, kertoimen mukaan. Tällaisten kätevien työkalujen ansiosta pelaajat voivat helposti löytää tietyn vedon 1xbetin vedonlyöntihistoriasta.

Miten voin peruuttaa 1xBet-vedon?

Vedon asettamisen jälkeen voi tulla tarpeelliseksi peruuttaa se. On olemassa erilaisia syitä, jotka kannustavat käyttäjiä peruuttamaan vedon:

  1. Virheet vedonlyönnin asettamisen yhteydessä. Käyttäjä voi valita väärän lopputuloksen, määrittää väärän rahamäärän tai asettaa vedon, kun kertoimet ovat jo laskeneet.
  2. Vedon häviämisen mahdollisuus on kasvanut. Ottelua analysoidessaan pelaaja laski yhden lopputuloksen varaan. Loukkaantumisia, kokoonpanomuutoksia ja sääolosuhteita koskevien tietojen ilmaantuminen voi kuitenkin vaikuttaa urheilijan tai joukkueen suoritukseen.
  3. Rahan tarve. Vedonlyöjälle on syntynyt tarve käyttää varoja tärkeämpään vedonlyöntiin.

Mikä tahansa luetelluista syistä syntyykin, käyttäjä haluaa peruuttaa 1xbet-vedon mahdollisimman pienellä rahanmenetyksellä. Se on kuitenkin käytännössä mahdotonta. Tietenkin pelaajat voivat ottaa yhteyttä tukipalveluun ja pyytää vedon peruuttamista valittaen virheestä sen muodostamisessa. Vedonvälittäjä ei kuitenkaan ole hyväntekeväisyysjärjestö. Siksi mahdollisuus saada panoksesi takaisin tällä tavoin on erittäin pieni.

1хБет - продажа ставки

Siksi pelaajille jää vaihtoehtoisia tapoja peruuttaa veto 1xBetissä:

  • 1xBetin ”Myydä veto” -vaihtoehto*. Tämä palvelu on käyttäjien käytettävissä vedon asettamisen jälkeen. Vaihtoehdon ansiosta pelaaja voi palauttaa osan rahoista maksamalla vedonvälittäjälle transaktiopalkkion alkuperäisen summan ja tarjotun summan välisen erotuksen muodossa.
  • ”Vedonlyöntivakuutus ”* -vaihtoehto. Pelaaja voi palauttaa kaikki tai osan rahoista, jos hän häviää vedon. Palvelun käyttämisestä on kuitenkin maksettava aluksi provisio.
  • Korvaus virheellisestä vedosta. Lisävedonlyöntien käyttö mahdollisesti häviävän vedon kattamiseksi. Jos pelaaja on esimerkiksi tehnyt virheen ja lyönyt vedon yhteensä vähemmän (TM), mutta aikoi lyödä vedon yhteensä enemmän (TB) ja on varma tuloksesta, hän voi lyödä yhden lisävedon – ТB, jossa on suurempi summa. Tässä tapauksessa pelaaja kattaa menetetyn vedon ja saa silti pienen voiton. Hävitessään TB:n ja voittaessaan TM:n tappio on myös minimaalinen, pienempi kuin hävitessään vedon.

*Yksityiskohdat vedon myynti- ja vakuutusmaksusta löytyvät verkkosivuston aiemmista artikkeleista.

Miten voin poistaa 1xbet-vedon historiasta?

Kuten aiemmin mainittiin, kaikkien vetojen historia sijaitsee vedonlyöntihistoria-osiossa. Se on saatavilla pelaajan henkilökohtaisessa kaapissa. Täällä käyttäjä voi valita haluamansa päivämäärän ja tarkastella kaikkia vetoja. Lisäksi siellä on painike ”Poista”. Jos sitä napsautetaan, näyttöön ilmestyy viesti, jossa ilmoitetaan käyttäjälle, että 1xbet-vedot tietyllä ajanjaksolla on poistettu. Jos käyttäjä suostuu, historia tyhjennetään.

Joissain tapauksissa käyttäjä voi poistaa 1xBetissä olevia vetoja vahingossa. Voit palauttaa historian ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai pyytämällä koko tiliotteen sähköpostitse. Jälkimmäinen menetelmä toimii 100-prosenttisesti.

Mitä tapahtuu, jos poistan vedon 1xBetissä?

Uusien vedonlyöjien keskuudessa voit usein kuulla kysymyksen siitä, miten vedonlyönti poistetaan 1xbetissä? Tässä tapauksessa pelaajat voivat merkitä vedon peruuttamista. Olemme kirjoittaneet edellä vedon peruuttamisen erityispiirteistä, joten emme toista niitä.

Lisäksi pelaajat ovat lisäksi kiinnostuneita siitä, voiko 1xbetissä olla rajoituksia, kun vedot poistetaan pysyvästi? Kokemuksemme mukaan niitä ei pitäisi olla. Vedonvälittäjän toimisto voi soveltaa seuraamuksia pelaajiin vain tapauksissa, joissa sääntöjä rikotaan selvästi. Esimerkiksi on käytetty väärennettyä vetoa. Jos ohjelmisto havaitsee tällaisen petoksen, veto jäädytetään eikä vedonlyöjä saa maksua tililleen. Tässä tapauksessa on otettava yhteyttä tukipalveluun ja joskus välimiesmenettelyyn palautuksen saamiseksi. Siksi suosittelemme lukemaan 1xBet-vedonlyöntiyhtiön sivuston käyttöä koskevat säännöt.

Asiaankuuluvat uutiset