Intro

Miten voin nostaa rahaa 1xBetistä ilman passia?

Двухфакторная авторизация 1хБет
Yksi 1xBet-käyttäjien suosituimmista kysymyksistä on ”Voinko nostaa rahaa tililtäni ilman passia?” Artikkelissamme alaikäisten pelaajien rekisteröinnistä 1xBetissä käsittelimme osittain tätä aihetta. Päätimme kuitenkin tehdä siitä erillisen julkaisun ja laajentaa sitä toimiston käyttäjien epäsuorilla kysymyksillä
.[/box_text]

Logo 1xbet
100% bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Onko mahdollista rekisteröidä pelaajia 1xBetiin ilman passia?

Rahapeliyhteisön sääntöjen mukaan alle 18-vuotiaiden vedonlyönti ja pelaaminen on kielletty. Tämä johtuu nuorten suuremmista riskeistä jäädä ”koukkuun” rahapeliviihteeseen. Itä-Lontoon yliopistossa, Englannissa, 18-45-vuotiaiden uhkapelaajien keskuudessa tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että 20 prosenttia suurempi mahdollisuus tulla innokkaaksi vedonlyöjäksi oli niillä, jotka olivat aiemmin käyttäneet National Lottery -lottoa (Englannissa voi ostaa lippuja vasta 16-vuotiaasta lähtien). Lisäksi peliriippuvuus, niin sanottu ludomania-riippuvuus, kehittyy nopeammin nuorten keskuudessa. Siksi monien maiden viranomaiset kieltävät alaikäisiä pelaajia käyttämästä rahapeleihin liittyviä palveluja. Tämä koskee myös rahapelialustoja, jotka toimivat laillisesti, esimerkiksi 1xBet.

Palatakseni otsikon kysymykseen, alaikäiset vedonlyöjät voivat luoda tilin 1xbetin verkkosivustolla. Riittää, että valitset yhden pikarekisteröintivaihtoehdoista. Tilin vahvistaminen on kuitenkin pakollinen kriteeri kotiutusta varten. Kun kuvailimme ongelmia rahan nostamisessa 1xbetistä, muistimme profiilin todentamisen. Tämä ei ole mitään muuta kuin pelaajien antamat passitiedot vedonvälittäjälle. Samalla toimisto voi pyytää asiakirjoja silloin, kun rahaa talletetaan tilille tai myöhemmin kotiutuksen aikana. Tätä vaihetta ei kuitenkaan voi ohittaa.

Jos 1xBet-käyttäjä on alle 18-vuotias (ei pysty toimittamaan asiakirjoja), hänen profiilinsa jäädytetään täysi-ikäisyyteen asti. Myös talletetut varat jäädytetään.

Kuinka nostaa rahaa 1xbetistä, jos olet alle 18-vuotias?

Alaikäiset pelaajat, jotka ovat luoneet profiilin vedonvälittäjän 1xbet-sivustolla, voivat yrittää ohittaa toimiston palvelujen käyttöä koskevan rajoituksen. Voit tehdä niin:

  • Toimita rakkaasi asiakirjat ja tee tapahtumia heidän puolestaan.
  • Osta rekisteröidyn ja todennetun vieraan henkilön tili. Löydät monia tällaisia tarjouksia vedonlyönti- ja pelifoorumeilta.

Kaikkiin menetelmiin liittyy kuitenkin riski. Ensinnäkin toimisto tarkistaa IP-osoitteet, joista pelaaja kirjautuu sisään. Jos sijainti muuttuu, vedonvälittäjä voi pyytää lisävahvistusta muutosta tai kopioita henkilökohtaisista asiakirjoista. Toiseksi kotiutuksen yhteydessä voi ilmetä ongelmia, kun lähettäjän ja vastaanottajan tiedot eivät täsmää. Rahan siirtäminen jonkun läheisen, saati sitten tuntemattoman henkilön, henkilökohtaiselle tilille ei puolestaan ole hyvä idea. Lisäksi, jos petos havaitaan, pelaajan tili estetään ilman mahdollisuutta palautukseen.

1хБет - двухфакторная авторизация

Kuinka nostaa rahaa 1xbetistä ilman tekstiviestiä?

Vedonvälittäjän toimisto 1xbet huolehtii sivuston turvallisuudesta. Pelaajien varojen suojaamiseksi yritys suosittelee voimakkaasti kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöä. Kun yhdistät hälytyksiä rahan nostamiseksi uhkapelitililtä, toiminta ei onnistu ilman koodin syöttämistä. Näin ollen vedonlyöntitilin hakkerointi ei takaa, että hyökkääjä saa rahansa. Huomaa, että koodi tulee Authentificator-sovelluksesta, joka on saatavilla Google Playsta tai AppStoresta.

Aiemmin salasana koodin kanssa lähetettiin tekstiviestinä puhelinnumeroon. Nyt, jos haluat nostaa rahaa 1xbetistä, sinun ei tarvitse lähettää tekstiviestiä. Voit käyttää tähän tarkoitukseen Googlen Authentificatoria. Ja jos pelaaja haluaa kieltäytyä lisävarmennuksesta varoja siirtäessään, sinun on kytkettävä kyseinen vaihtoehto pois päältä. Voit tehdä tämän henkilökohtaisessa kaapissasi, kohdassa ”Turvallisuus”. Huomaa, että 2-tekijän valtuutus on oletusarvoisesti pois käytöstä.

Asiaankuuluvat uutiset