Intro

Miten teen talletuksen 1xBetiin?

1xBet - внесение денег на депозит
Rekisteröitymisen jälkeen 1xbetiin käyttäjät voivat siirtyä seuraavaan vaiheeseen – rahan tallettamiseen pelitililleen. Talletukset voidaan tehdä kymmenien palveluiden ansiosta, aina korteista kryptovaluuttoihin. Samalla kaikki operaatiot ovat vedonvälittäjän kannalta provisiovapaita. Kuinka tallettaa 1xBet, mitkä menetelmät ovat käyttäjien käytettävissä, käsitellään tässä uudessa artikkelissa
.[/box_text]

Logo 1xbet
100% bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

1xBet: miten voin tallettaa vedonlyöntitilini?

Toisin kuin jotkut kilpailijat, 1xbet antaa pelaajille mahdollisuuden tutustua käytettävissä oleviin talletusvaihtoehtoihin ilman tilin luomista. Sivustolla on ”Maksut”-osio, jossa voit määrittää vedonlyöjän asuinmaan ja saada luettelon nykyisistä maksutavoista. Voit myös nähdä 1xbetin talletus- ja nostovaihtoehdot. Tällä tavoin pelaaja voi arvioida toimiston edut ennen rekisteröitymistä.

Talletuksen tekemistä varten on kirjauduttava sisään ja mentävä Talletusosioon. Pelaajalle tarjotaan käytettävissä olevia maksutapoja hänen asuinmaansa mukaan. Keskimäärin yli 30 maksupalvelua on käytettävissä rahan tallettamiseen 1xbet-tilille, jotka on jaettu luokkiin:

  • Pankkikortit.
  • Pankkisiirrot (ei tuettu kaikissa maissa).
  • Sähköiset lompakot.
  • Maksupalvelut.
  • Mobiilirahansiirrot (tuettu joissakin maissa)
  • Kryptovaluutat.
  • Itsepalvelupäätteet (ei käytettävissä kaikissa maissa).
  • Lankapuhelintoimistot (saatavilla joissakin maissa).

Useimmissa tapauksissa tallettaminen kestää muutamasta minuutista tuntiin. Pankkisiirrot kestävät kauemmin rahoitusorganisaatioiden erityispiirteistä johtuen. Samalla kaikki saapuvat maksut tarkistetaan varojen alkuperän osalta. Jos rahoitusvalvontaviranomaisella on epäilyksiä niiden laillisuudesta, virasto voi pyytää lisäasiakirjoja tulolähteen todistamiseksi. Käytännössä tämä on kuitenkin hyvin harvinaista.

Закинуть деньги на 1хБет

Miten tallettaa rahaa 1xbetiin?

Yhteensä toimisto tarjoaa pelaajille jopa 100 vaihtoehtoa heittää rahaa 1xbetille. Jokaisella paikallisella markkinalla on kuitenkin rajoitettu määrä maksutapoja, mikä johtuu valtion laeista ja maksuvälineiden markkinoiden kehityksestä. Siksi ennen kuin siirryt rahan siirtämiseen tilillesi, kannattaa tutustua käytettävissä oleviin talletusmenetelmiin 1xbetiin. Löydät ajantasaiset tiedot ”Talletus” -osiosta, joka näkyy verkkosivustolle kirjautumisen jälkeen. On myös mahdollista siirtyä ”Maksut”-sivulle, jos käyttäjä kirjautuu verkkosivustolle asuinmaahan liittyvästä IP-osoitteesta.

Ensimmäisessä osiossa mainitsimme, miten voit tallettaa pelitilisi 1xBetissä. Voit tallettaa rahaa pankkisiirrolla, maksukorteilla (esim. Visa ja Mastercard), sähköisillä lompakoilla (MoneyGO, Astropay jne.), maksujärjestelmillä (ecoPayz, Neteller jne.), maksupäätteillä (IBOX ja EasyPay Ukrainassa), kryptovaluutoilla (Bitcoin, Litecoin, Dogecoin jne.), mobiilisiirroilla (esimerkiksi Smart Money Kyivstarissa), sähköisillä kupongeilla (Flexepin jne.) jne.

Kuinka tallettaa rahaa 1xBetiin kullakin näistä tavoista löytyy toimiston sivustolta. Huomautetaan vain, että koko prosessi on samanlainen ja koostuu kolmesta vaiheesta: valtuutus verkkosivustolla, maksutavan valinta ja talletuksen määrän määrittäminen, toiminnan vahvistaminen valitun maksutavan työkalujen kautta.

Kuinka tehdä talletus 1xBetiin kortilta?

Jos haluat tehdä talletuksen kortilla, sinun on mentävä kohtaan ”Talletus”. Luettelossa sinun pitäisi löytää ”Pankkikortit” -menetelmä ja valita yhden maksujärjestelmän kuvake. Sitten riittää, että määrittelet maksun määrän ja siirryt sivulle, jossa syötetään kortin tiedot / vahvistetaan siirto.

Joissakin maissa, esimerkiksi Venäjällä, ei ole mahdollista suorittaa suoraa maksua kortilta 1xbet-rahapelitilille. Tässä SkyPay-sovellus tulee apuun, jonka kautta kaikki rahan tallettamiseen vedonvälittäjän tilille liittyvät toiminnot voidaan suorittaa helposti. Sivulla on ohjeet sovelluksen käyttöön.

1xBet - пополнение депозита

Kuinka tallettaa rahaa 1xBetille pankkisiirrolla?

Useimmissa maissa vedonvälittäjä 1xbet tarjoaa pelaajille pankkitiedot rahan tallettamiseksi tilille. Rahansiirto on helppo tehdä, jos käytät luotettavia verkkopankkeja. Esimerkiksi Ukrainassa voit tehdä siirrot Privat24:n kautta ja Venäjällä Sberbank Online -palvelun kautta.

Monet käyttäjät ihmettelevät, miten tallettaa 1xbet Sberbank Onlinen kautta? Tätä varten sinun tulee kirjautua verkkopankkiisi ja syöttää vedonvälittäjän henkilökohtaisesta tilistä saadut tiedot. Huomaa, että siirto voi tapahtua ulkomaiselle tilille. Siksi siitä veloitetaan lisämaksu, jonka voit selvittää pankissasi.

Miten tehdä talletus 1xbetiin ilman UCCI:tä?

Monet käyttäjät, kun on kyse 1xbetistä, sekoittavat sen vedonvälittäjään 1xStavka (1xStavka). Teimme lyhyen vertailun näistä yrityksistä artikkelissa. Tämän seurauksena vedonvälittäjät ovat yhteydessä perimmäisten edunsaajiensa kanssa, mutta Venäjän lainsäädännön mukaan ne ovat eri oikeushenkilöitä.

Mainitussa artikkelissa on tietoa TSUPIS – luottolaitoksesta, joka on tehnyt sopimuksen 1xStavkan kanssa pelaajien maksutapahtumien seuraamiseksi. Venäjän lain mukaan (1xStavka-vedonlyöntiyhtiö toimii laillisesti Venäjällä) vedonlyöjien on maksettava veroja jokaisesta voitostaan. Tiedot siitä, kuinka paljon rahaa käyttäjä on ansainnut, kerää UUPIS (Interaktiivinen vedonlyönti-siirtojen kirjanpitokeskus). Siksi vedonlyöjien, jotka haluavat käyttää 1xStavka-vedonvälittäjää, on rekisteröidyttävä luottolaitokseen. Ilman tätä he eivät voi vahvistaa tiliään.

Toisaalta 1xBet käyttää offshore-lisenssiä, jota ei tunnusteta Venäjällä. Koska vedonvälittäjä on laiton Venäjän federaatiossa, pelaajien ei pitäisi huolehtia siitä, miten 1xBet tallettaa ilman TSUPISia. Voit tallettaa rahaa 1xBetiin ilmoittamatta siirroista luottolaitokselle.

Kuinka tehdä talletus 1xBetiin puhelimesta?

Kätevä tapa tallettaa rahaa 1xBet-tilillesi on tehdä talletus puhelimestasi. Emme puhu mobiilisovelluksesta, joka muuten tukee kaikkia verkkosivuilla saatavilla olevia maksutapoja, vaan rahansiirrosta puhelinnumerostasi. Joissakin maissa vedonvälittäjä sallii sinun tehdä talletuksia matkapuhelinoperaattoritileiltäsi. Näin ollen Ukrainassa voit tallettaa rahaa 1xbetiin Kyivstarista ja Vodafonesta, Venäjällä – MTS, Megafon jne.

Пополнение депозита 1хБет

Jotta voit tallettaa rahaa tilille puhelimesta käyttäjän on kirjauduttava sisään. Jos ”Talletus” -osio on käytettävissä matkapuhelinoperaattorin korteilla, voit suorittaa operaation vedonvälittäjän portaalin kautta. Sinun tarvitsee vain syöttää puhelinnumerosi ja vahvistaa mobiilitilin veloitus tekstiviestillä.

Muussa tapauksessa sinun on käytettävä erityisiä palveluja/sovelluksia siirtääksesi rahaa puhelimestasi 1xbetille. Nämä sovellukset löytyvät Google Playsta tai App Storesta.

Lisää kysymyksiä siitä, miten tallettaa rahaa 1xBetiin

💵 Miten tehdä talletus 1xBetiin päätelaitteen kautta?

Osassa Neuvostoliiton jälkeisistä maista 1xBet-vedonlyöntiyhtiötä edustavat maatoimistot, joissa voit tallettaa rahaa tilillesi. Siellä on myös itsepalvelupäätteitä, joiden avulla voit suorittaa talletustapahtumia. Jos haluat tehdä talletuksen 1xBetiin päätelaitteen kautta, sinun tulee valita vedonvälittäjän kuvake näytöltä ja syöttää asiakastunnusnumero (numeerinen kirjautuminen). Sitten sinun on määritettävä maksettava summa ja tehtävä talletus. Rahat hyvitetään tunnin kuluessa.

📒 Miten tallettaa 1xbetiin ilman passia?

Vedonvälittäjä tarkistaa uudet pelaajat ennen valuuttatapahtumien tekemistä. Siksi vaaditaan kopio passistasi ja todistus iästäsi, jotta voit tallettaa rahaa tilillesi. Jos jostain syystä vedonlyöjä onnistui tallettamaan 1xbet-tilille ilman passia (foorumeilla on tällaisia tarinoita), voittoja ei ole mahdollista nostaa ilman tarkistusta. Profiili jäädytetään, kunnes olosuhteet on selvitetty.

❔ Miksi en voi tallettaa 1xbet-tilille?

Ongelmat talletuksen tekemisessä vedonvälittäjän virheestä johtuen ovat hyvin harvinaisia. Jos et voi tehdä talletusta 1xbetiin, yritä uudelleen. Jos kohtaat jälleen vaikeuksia, suosittelemme ottamaan yhteyttä tukitiimiimme. Ehkä pelaajan tili on jäädytetty, koska käyttäjä rikkoi vedonvälittäjän sääntöjä. Tässä tapauksessa sinun tulisi selvittää kaikki syyt ja ratkaista ne yhdessä tukitiimin kanssa.

📲 Kuinka tallettaa rahaa 1xbetiin puhelimitse?

Vedonvälittäjä antaa pelaajille mahdollisuuden tallettaa rahaa 1xbetiin puhelimitse. Täällä emme puhu niinkään mahdollisuudesta automatisoida verkkosivustolla tai älypuhelimien sovelluksessa ja suorittaa toiminta gadgetin kautta. Tällä tarkoitamme rahan hyväksymistä matkapuhelinoperaattorin tililtä. Pelaajat voivat tehdä talletuksen siirtämällä varoja puhelinnumerostaan vedonvälittäjän tilille. Tätä varten sinun on lähetettävä tekstiviesti määriteltyyn numeroon, jolloin rahat veloitetaan ja hyvitetään automaattisesti henkilökohtaiselle tilillesi. Valitettavasti tämä palvelu ei ole käytettävissä kaikissa maissa.

Asiaankuuluvat uutiset