Intro

Miten täytän 1xBetin rekisteröintilomakkeen?

Регистрационная анкета 1xBet
Eräässä sivustomme artikkelissa kerroimme 1xBetiin rekisteröitymisestä aloittelijoille. Koska vedonvälittäjä tarjoaa erilaisia tapoja luoda tili (sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisten verkostojen kautta tai pikarekisteröitymällä), pelaajilla on kysymyksiä siitä, miten täyttää kaikki 1xBetin rekisteröintilomakkeen kentät. Yritetään vastata siihen tämänpäiväisessä artikkelissa.

Logo 1xbet
100 % bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Miten täytän 1xbet-kyselylomakkeen?

Kun pelaaja on valinnut parhaan vaihtoehdon rekisteröityä 1xBetiin, voit puhua lomakkeen täyttämisestä. Asia on niin, että lomakkeet ovat erilaisia ja riippuvat valitusta rekisteröintimenetelmästä. Lukuun ottamatta tilin luomista sähköpostitse, vedonvälittäjä vaatii pelaajaa syöttämään tilin valuutan ja asuinmaan.

”Miten täytän lomakkeen 1xBetissä?” – on suosittu kysymys aloittelijoiden keskuudessa. Vastaus on hyvin yksinkertainen. Rekisteröintivaiheessa pelaajan tulee täyttää kaikki ehdotetut kentät ja sitten, kun hän on päässyt sivustolle, siirtyä syöttämään tiedot kyselylomakkeeseen. Se löytyy kohdasta Henkilökohtainen alue – Henkilökohtaiset tiedot. Tämän jälkeen pelaaja voi muokata kenttiä, joissa on tyhjiä tai virheellisiä tietoja itsestään.

Huomaa, että tietojen on oltava oikein. 1xBet-asiantuntijat tarkistavat ne profiilin tarkistuksen aikana.

Miten täyttää 1xBet-rekisteröintilomakkeen kaikki kentät?

Pelaaja voi muokata yksittäisiä kenttiä tai kaikkia profiilinsa avoimia kenttiä. Ensimmäisessä tapauksessa on käytettävä kynäkuvaketta, toisessa tapauksessa – napsauttamalla Muokkaa kaikkia -painiketta. Tämän jälkeen avautuvat kentät, joihin voi syöttää oikeat tai puuttuvat tiedot.

Анкета игрока 1хБет

Jos kentän yläpuolella on lukkokuvake, pelaajalla ei ole mahdollisuutta muokata sitä. Siksi on tärkeää tarkistaa tiedot useaan kertaan ennen niiden syöttämistä, sillä myöhemmät muokkaukset voivat kestää kauan. Jos haluat muuttaa jotakin lukittua kenttää, sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluun minkä tahansa käytettävissä olevan kanavan kautta.

Miten täytän henkilökohtaiset tietoni 1xBetissä?

Tietojen antaminen itsestäsi on pakollinen menettely yrityksen palveluiden käyttämiseksi. Kuten aiemmin todettiin, pelaajan on täytettävä henkilökohtaiset tietonsa 1xBetissä. Se voidaan tehdä toimiston verkkosivuston (täys- ja mobiiliversio) ja mobiilisovelluksen kautta. Tätä varten pelaajan tulee noudattaa seuraavia vaiheita:

 1. Valtuuta verkkosivustolla (kirjaudu sisään pelialueelle).
 2. Siirry kohtaan ”Henkilökohtaiset tiedot”. Yleensä se avautuu heti, kun napsautat ”Oma tili” -painiketta.
 3. Valitse kaikki kentät, joihin haluat syöttää tietoja, klikkaamalla ”Muokkaa kaikkia”. Voit myös muuttaa yksittäisen kentän tietoja klikkaamalla ”Kynä”-kuvaketta. Olemme kirjoittaneet näistä toiminnoista tarkemmin edellä olevassa osiossa.
 4. Täytä henkilökohtaiset tietosi 1xBetissä. Huomaa jälleen kerran, että näiden tietojen on oltava oikein.

Seuraavassa osiossa on tietoa kentistä, jotka on täytettävä. On huomattava, että määritetyt tiedot tarkistetaan verkkosivuilla olevan nostopyynnön jälkeen. Siksi, kun olet täyttänyt henkilökohtaiset tiedot 1xBetissä, kannattaa ne tarkistaa ja tehdä tarvittavat korjaukset (virheiden tapauksessa).

Joitakin kenttiä ei voi muuttaa pelaajan henkilökohtaisen kaapin kautta. Jos sinun on korjattava niitä, suosittelemme ottamaan yhteyttä tukitiimiimme saadaksesi apua. He ovat käytettävissä 24/7.

Mitä kenttiä 1xBet Player Sheet sisältää?

1xBet-pelaajaprofiili koostuu kahdesta osiosta: tilitiedot ja yhteystiedot. Ensimmäisessä vedonlyöjällä on vain mahdollisuus vaihtaa salasana. Siirryttäessä yhteystietoja sisältävään osioon käyttäjän on täytettävä tällaiset kentät:

 • Sukunimi.
 • Etunimi.
 • Syntymäaika.
 • Asiakirjan tyyppi ja asiakirjan tiedot.
 • Alue (maakunta, piiri)
 • Alue, maakunta, kaupunki.
 • Rekisteröintiosoite.

Редактирование личных данных 1хБет

Vapaaehtoiset kentät, jotka on täytettävä:

 • Puhelin.
 • Sähköposti.
 • Isän nimi.
 • Syntymäpaikka.

Jos pelaaja huomaa virheen syötetyissä tiedoissa eikä pysty itse korjaamaan sitä, hänen tulee ottaa yhteyttä tukitiimiin. Muussa tapauksessa voittojen kotiuttamisessa voi ilmetä ongelmia. Siksi haluamme toistaa, että kaikki tiedot on tarkistettava huolellisesti ennen rekisteröitymistä tai henkilökohtaisen kortin täyttämistä 1xBetin verkkosivustolla.

Asiaankuuluvat uutiset