Intro

Miten rekisteröidyn 22Betiin?

Зарегистрироватся 22Бет
Jos olet päättänyt kokeilla tämänkaltaista viihdettä (tai tienaamista) urheiluvedonlyönnin muodossa, sinun on rekisteröidyttävä 22Bet-sivustolle. Lisäksi sinun on varmennettava tilisi ja sitten sinun on todistettava henkilöllisyytesi, jotta voit nostaa rahojasi ja osallistua vedonvälittäjän kampanjoihin. Kuulostaa monimutkaiselta… mutta itse asiassa kaikki tilin luomiseen liittyvät vaiheet voidaan tehdä melko nopeasti. 22Betillä on 2 erilaista rekisteröintitapaa: täydellinen (sähköpostitse) ja yksinkertaistettu (sosiaalisten verkostojen kautta). Katsotaanpa molempia vaihtoehtoja.

Miten rekisteröidyn täydelliselle tilille 22Betissä?

Kun pelaaja klikkaa ”Rekisteröidy” -painiketta 1xbetissä, järjestelmä pyytää häntä valitsemaan kahden vaihtoehdon välillä. Täydellisellä rekisteröitymisellä sinun on annettava seuraavat tiedot:

 • Etunimi.
 • Etu- ja sukunimi.
 • Sähköpostiosoitteesi.
 • Salasanasi seuraavaa kirjautumista varten.
 • Asuinmaa.
 • Tilin valuutta.

Ennen kuin napsautat ”Rekisteröidy” -painiketta 1xbetissä, sinun on kiinnitettävä huomiota viimeiseen kohtaan ”Valuutta”. Pelaajan tulisi miettiä tarkkaan, missä valuutassa hänen on kätevämpää nostaa voitot. Sillä on hyvin vaikeaa, ellei mahdotonta, muuttaa tätä asetusta 22Betissä.

Ei myöskään ole suositeltavaa syöttää satunnaista sähköpostiosoitetta, sillä saat sähköpostiviestin, jossa tili vahvistetaan. Saat linkin, jota napsauttamalla sinun on saat rekisteröitymisesi päätökseen 22Betissä. Ilman tätä toimenpidettä tilisi ei ole aktiivinen, etkä voi lyödä vetoa.

Muiden syöttökenttien, kuten etunimen, sukunimen, salasanan ja maan, ei pitäisi aiheuttaa ongelmia. Jälleen kerran suosittelemme, ettet pelleile vedonvälittäjän kanssa ja määrittelet todelliset tiedot. Tämä johtuu siitä, että keskustelu vedonvälittäjän kanssa on lyhyt ja melko rankka.

Miten rekisteröityä 22Betiin sosiaalisten verkostojen kautta?

Toinen vaihtoehto rekisteröitymisestä 22Betiin näyttää monille helpommalta ja kätevämmältä ja ennen kaikkea nopeammalta. Se on rekisteröityminen sosiaalisten verkostojen kautta. Jos potentiaalisella asiakkaalla on tili vähintään yhdessä seuraavista resursseista, hän voi turvallisesti valita sen.

Сайт 22Bet

Vedonvälittäjä 22Bet tekee yhteistyötä seuraavien sosiaalisten verkostojen kanssa

 • Luokkatoverit.
 • Vkontakte.
 • Yandex.
 • Mail.ru.
 • Gmail.

Valitsemalla tämän rekisteröintitavan pelaajan on annettava suostumus sille, että vedonvälittäjä voi käyttää valitun resurssin henkilötietoja.

Sosiaalisen verkoston lisäksi käyttäjän on valittava myös valuutta, jolla hän haluaa tehdä liiketoimia sivustolla. On syytä olla huolellinen ja syöttää tiedot huolellisesti, sillä tämä asetus valitaan kerran rekisteröitymisen yhteydessä, eikä sitä voi muuttaa jälkeenpäin (vain ottamalla yhteyttä tukitiimiin).

Kun olet valinnut valuutan ja sosiaalisen verkoston, napsauta ”Rekisteröidy” ja pelaajalle avautuu uusi välilehti. Lue ja vahvista käyttäjäsopimus käyttöehtojen kanssa. Tämän jälkeen vedonvälittäjä luo automaattisesti käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit kirjautua henkilökohtaiselle tilillesi. Suosittelemme kirjoittamaan ne jonnekin muistiin. Jos pelaaja on kuitenkin unohtanut kirjautumistiedot, ne saa palautettua melko helposti.

Miten rekisteröidyn toiselle tilille 22Betissä?

Ilman pitkää esittelyä sanotaan heti, että se ei ole hyvä idea. Vedonvälittäjä 1xbet sallii sinun luoda vain yhden tilin ja hyödyntää sen edut täysimääräisesti. Jotta voit tehdä rahansiirtoja ja osallistua yrityksen kampanjoihin, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi esittämällä asiakirjasi.

Vaikka asiakas onnistuisi rekisteröimään toisen tilin 22Betiin väärennettyjä asiakirjoja käyttäen, jos se paljastuu, vedonvälittäjä estää molemmat tilit ilman mahdollisuutta palauttaa ne. Lyhyesti sanottuna – elinikäinen pelikielto sekä kaikkien voittojesi käytön estäminen.

Miten voin rekisteröityä sen jälkeen, kun tilini on estetty 22Betissä?

Jos pelaaja huomaa, että hänen tilinsä on estetty yrittäessään kirjautua sisään, ei ole syytä kiirehtiä luomaan uutta tiliä. Yritä ensin selvittää eston syy ja palauta pääsy. Vaikka se ei aina olekaan helppoa, se on lopulta sen arvoista. Vedonvälittäjä 1xbet valvoo huolellisesti tapahtumien turvallisuutta ja on vastuussa pelaajiensa henkilötietojen turvallisuudesta. Siksi, jos on pienintäkään epäilyä petoksesta, tili estetään.

On tapauksia, joissa vedonlyöjät lähetetään kieltoon kohtuuttomasti. Jos pelaaja on varma, että hän on oikeassa ja hänellä on todistusasiakirjoja, hän voi kirjoittaa tukeen.

Hyvin yleinen syy estoon on jonkun toisen henkilön korttien käyttäminen (veli, äiti, ystävä, vaimo jne.). Jos vedonlyöjä on saanut porttikiellon tämän vuoksi, meillä on huonoja uutisia. Minkään todistaminen on melko vaikeaa, ja joka tapauksessa turvallisuuspalvelu voi lopulta lähettää ilmoituksen yhteistyön lopettamisesta ja tilin poistamisesta 1xbetistä.

Jos kyseessä on vakava rikkomus ja tilin poistaminen, myös kaikki tulevat rekisteröinnit, joissa on samat henkilötiedot kuin rikkomuksen tekijällä, estetään ja poistetaan.

22Бет регистрация

Vastaus kysymykseen: ”Miten rekisteröidyn sen jälkeen, kun tilini on estetty 22Betissä?” on siis seuraava

Ole varovainen käyttäessäsi sivustoa, lue säännöt ja noudata niitä. Monet virheet voidaan usein välttää vain lukemalla käyttöehdot ennen kuin aloitat urasi vedonlyönnin maailmassa.

Miten kirjautua sisään henkilökohtaiselle 22Bet-tilillesi?

Kirjautuminen 22Bet-tilillesi on erittäin helppoa. Sinun tarvitsee vain muistaa käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

Jos pelaaja on tehnyt täydellisen rekisteröitymisen sähköpostiosoitteen kautta, kirjautuminen tapahtuu kyseisen sähköpostiosoitteen kautta, ja salasana on se, jonka asiakas keksii.

Jos rekisteröidyt 1xbetiin sosiaalisten verkostojen kautta, sivusto luo automaattisesti käyttäjätunnuksen ja salasanan. Pääsääntöisesti ne lähetetään myös sähköpostiin. Siksi, jos pelaaja ei ole kirjoittanut niitä ylös ja unohtanut niitä, sinun kannattaa etsiä käyttäjätunnus ja salasana postista. Voit myös käyttää tapoja, joilla voit palauttaa pääsyn 22Betiin.

Asiaankuuluvat uutiset