Intro

Miten ohitan 22Betin eston?

Блокировка сайт 1хБет
Vedonlyöntitoimisto 22Bet kehittyy varsin aktiivisesti ja voittaa paikkansa urheilupelimarkkinoilla. Urheiluvedonlyönnissä 22Bet pystyy jo kilpailemaan vanhimpien vedonvälittäjien kanssa. Myös rahapelitoiminta kehittyy aktiivisesti. Kaikki tämä lisää osaltaan brändin tunnettuutta vedonlyöjien ja niiden valtioiden sääntelyviranomaisten keskuudessa, joissa vedonlyöjät asuvat. Siksi ei ole yllättävää, että kasvavan suosion myötä toimiston pelaajat joutuvat kohtaamaan 22Bet-sivuston estämisen omissa maissaan. Tässä artikkelissa käsitellään tämän ilmiön syitä ja sitä, miten peliportaalin vierailua koskevat rajoitukset voidaan kiertää.

Miksi 22betin sivusto on estetty?

Bet 22betin virallinen verkkosivusto on lisensoitu Curacaon rekisterinpitäjän toimesta. Monet maat hyväksyvät lisenssin eivätkä kiellä pelaajia käyttämästä toimiston palveluita. Niissä maissa, joissa lisenssiä 8048/JAZ ei tunnusteta tai uhkapelaaminen on kielletty, pääsy resurssiin on ongelmallista. Niinpä vedonvälittäjäportaali 22Bet sisällytettiin Venäjän federaation alueella kiellettyjen verkkosivustojen ”mustalle listalle”. Siksi Roskomnadzorin pyynnöstä kaikki Internet-palveluntarjoajat ovat estäneet peliportaalin.

22Betin verkkosivuston estämiseen on useita syitä:

  • Tekninen vika. Harvoin, mutta silti joskus portaali ei välttämättä toimi vedonvälittäjän puolella olevien ongelmien vuoksi. Tällaisessa tapauksessa kannattaa tarkistaa tiedot yrityksen virallisilta sivuilta sosiaalisissa verkostoissa.
  • Suunnitelmallinen huolto/ennaltaehkäisevä huolto. Vedonvälittäjä varoittaa verkkosivujen suunnitelluista töistä etukäteen.
  • Pääsy sivustolle on estetty 22bet. Kaikkien maiden käyttäjät eivät voi käyttää vedonvälittäjän palveluita. Yhtiö rajoittaa edelleen pääsyä sivustolle vedonlyöjille alueilta, joilla on rajoituksia ja ongelmia rahapelilainsäädännön kanssa.
  • Internet-palveluntarjoajat estävät sivuston käytön. Joissakin maissa, joissa yritys rakentaa aktiivisesti liiketoimintaansa, portaaliin ei ole mahdollista päästä. Paikalliset Internet-palveluntarjoajat estävät sen käytön.

Не удалось соеденится с сервером 22Бет

Selvittääksesi, mikä on syy 22Betin verkkosivuston estämiseen, sinun on tarkasteltava selaimesi virhettä:

  • Jos näkyviin tulee valkoinen ruutu, kyseessä on palvelinpuolen virhe.
  • Jos verkkosivuston lataaminen kestää kauan ja näkyviin tulee virheilmoitus: 500, 501, 503 – palvelinpuolen virhe.
  • Kun portaali ei ole vielä latautunut ja näyttää ”Failed to connect to server” -viestin – Internet-palveluntarjoajat estävät sen.
  • Jos portaali 22Bet on latautunut, mutta brändiruudulla näkyy viesti ”Access to the site is restricted” – sivusto ei toimi pelaajan asuinmaassa.

Vedonvälittäjän verkkosivuston eston syyn perusteella voit etsiä keinon kiertää se.

Miten kiertää 22Betin esto?

Vedonvälittäjän toimiston estäminen on käyttäjille epämiellyttävä ongelma, mutta sitä ei voi kutsua ratkaisemattomaksi (ellei vedonvälittäjä itse hyväksy pelaajia tietyistä maista). Koska kysyntä synnyttää tarjontaa, on aina olemassa kiertoteitä.

On olemassa useita todistettuja ja luotettavia tapoja ohittaa 22Betin esto. Lopputulos on yksi: asiakas piilottaa todellisen IP-osoitteensa ja kirjautuu sisään toiseen maahan kuuluvasta osoitteesta. Toisin sanoen estetyn sivuston ohittaminen ei tarkoita pääsyä suoraan Internet-palveluntarjoajan kautta, vaan erityisten palvelimien kautta, jotka salaavat käyttäjän todellisen IP-osoitteen.

Seuraavassa tarkastelemme yksinkertaisia ja helppokäyttöisiä menetelmiä 22Bet-sivuston eston ohittamiseksi.

Сайт 22Bet

22Bet-sivuston peilin käyttäminen

Teknisestä näkökulmasta helpoin tapa muodostaa yhteys estettyyn verkkosivustoon on käyttää 22Betin peiliä. Tätä vaihtoehtoa suositellaan siksi vedonlyönnin aloittelijoille.

Peilisivusto on kopio alkuperäisestä sivustosta, joka tukee kaikkia vedonvälittäjän virallisen sivuston toimintoja ja ominaisuuksia, mutta jolla on eri vaihtoehtoinen internetosoite. Jotta voit käyttää vedonvälittäjän peilisivustoa, sinun on kirjoitettava 22Betin teknisen tuen sähköpostiin ja saat sivuston osoitteen.

Peilin käyttäminen ei vaadi minkään ohjelmiston asentamista tai konfigurointia. Sinun tarvitsee vain syöttää uusi osoite selaimeesi. Toinen tämän menetelmän etu on luotettavuus – se toimii vakaasti ja nopeasti. Lisäksi sivujen latausnopeutta ei ole rajoitettu, peili on täysin laillinen ja kaikkien käytettävissä. Mutta 22Betin peilisivustot eivät toimi pitkään aikaan. Silloin myös osoitteet on estetty ja on otettava yhteyttä tukeen uuden vedonlyöntiportaalin saamiseksi.

VPN-palveluiden käyttäminen 22Betiin pääsemiseksi

Seuraavaksi yleisin tapa peilien jälkeen on VPN-palvelu.

VPN (Virtuale Private NetWork) on virtuaalinen yksityisverkko, joka mahdollistaa verkkoyhteydet toisen verkon yli. Sen toimintaperiaatteena on luoda suojattu yhteys käyttäjän tietokoneen ja verkkosivuston välille ohittaen Internet-palveluntarjoajan. Tämä mahdollistaa pääsyn estetylle verkkosivustolle.

VPN:ää käytettäessä yhteys resurssiin kulkee salatun kanavan kautta palvelimelle ja tämän palvelimen kautta halutulle verkkosivustolle Internetissä. Koska palvelimen IP-osoitetta käytetään, kun yhteys sivustoon muodostetaan, Internet-palveluntarjoaja ei tunnista välittäjää kielletyksi resurssiksi, joten yhteyttä ei estetä. Tämä takaa pelaajille tietynasteisen anonymiteetin.

On olemassa monia turvallisia ilmaisia VPN-palveluja, mutta niiden nopeus ja luotettavuus ovat yleensä heikkoja. Maksulliset VPN:t tarjoavat kohtuullisen suojan ja nopeammat siirtonopeudet.

VPN-verkkojen käyttöön tarkoitettujen ohjelmien ja palveluiden lisäksi voit asentaa selainliitännäisiä (usein samojen palveluiden kehittämiä) tai käyttää selaimia, joissa on sisäänrakennettu VPN, kuten Orega. Voit myös käyttää Tor-selainta, joka vaihtaa IP-osoitteesi joka kerta, kun muodostat yhteyden.

Bet 22Betin mobiilisovellus

Voit ladata vedonvälittäjän verkkosivuilta 22betin mobiilisovelluksen, jota tuetaan Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä. Vedonlyönnin hyötyjen lisäksi ohjelma ei pelkää estoja ja toimii myös heikolla internetillä. Siksi lataamalla sovelluksen pelaajat unohtavat ongelman peilien vaihtamisesta tai laadukkaasta VPN-palvelusta maksamisesta.

Tärkeintä on käyttää virallista sovellusta, joka ladataan 22Bet-sivustolta. Muussa tapauksessa on mahdollista tartuttaa puhelimeen viruksia ja antaa tietoja ja pääsyä kolmansille osapuolille.

Kun et pääse vedonvälittäjän verkkosivuille, kannattaa käyttää ehdotettuja vaihtoehtoja. Niiden ansiosta pelaajilla on keskeytymätön pääsy urheiluvedonlyöntiin ja 22betin peleihin.

Asiaankuuluvat uutiset