Intro

Miten lyödään vetoa urheilusta 22Betissä?

Размещение ставок на спорт 22Бет
Vedonlyöntiyhtiön 22Bet verkkosivuilla on melko yksinkertainen ja selkeä toiminnallisuus, jonka jopa aloittelija ymmärtää. Näin voit lyödä vetoja 22Betillä vain parilla hiiren klikkauksella tai muutamalla napautuksella puhelimen näytöllä. Heti etusivulta voit valita haluamasi urheilulajin, selata 22Betin vedonlyöntivaihtoehtoja ja valita niistä itsellesi parhaiten sopivat. Tarjolla on klassisia yksittäisvetoja, levikkeitä, järjestelmiä ja yhdistelmiä, kuten laastareita, jätkiä, ketjuja ja monivedonlyöntiä, joista olemme jo kertoneet aiemmassa artikkelissa. Tänään haluamme kertoa yksityiskohtaisesti vaiheet, joita sinun on noudatettava asettaaksesi yksittäis- tai yhdistelmävetoja 22Betissä
.[/box_text]

22Betin yksittäiset vedot: Miten sijoittaa yksittäinen?

Asettaaksesi 22Bet yksittäisiä vetoja urheilulajeihin sinun on kirjauduttava sisään henkilökohtaiselle tilillesi, esimerkiksi vedonvälittäjän portaaliin. Jos sinulla on vaikeuksia päästä sinne, voit ohittaa 22Bet-sivuston eston käyttämällä eri vaihtoehtoja. Sen jälkeen sinun on mentävä ”Line” ja ”Live” -sivuille (jos olet kiinnostunut klassisista urheilulajeista) tai ”Cybersport” -sivulle (jos haluat lyödä vetoa tietokonepelien turnauksista). Jos olet ladannut vedonvälittäjän mobiilisovelluksen, sinun ei tarvitse olla huolissasi estosta, vaan voit siirtyä suoraan edellä kuvattuihin osioihin. Seuraavat vaiheet ovat sivuston ja sovelluksen ulkoasua lukuun ottamatta samanlaiset.

Kun pelaaja on siirtynyt oikeaan osioon, hän näkee seuraavaa

  • Taulukko, jossa on urheilulajeja tai kyberurheilulajeja – vasemmalla puolella.
  • Luettelo otteluista suosituin tuloksin, suodatin urheilun/kyberurheilun mukaan ja banneri tärkeillä tapahtumilla – keskellä.
  • Kampanjabannerit ja kuponki, joka tulee näkyviin ottelun valinnan jälkeen – vasemmalla.

Seuraavaksi käyttäjän on valittava kiinnostava urheilulaji ja luettava kaikki tulokset. Kun on valittu haluttu kerroin lopputulokselle, veto siirtyy vedonlyöntilippuun. Seuraavaksi on määritettävä vedon määrä, syötettävä ilmaisen vedon tarjouskoodi (jos saatavilla) ja valittava tili, jolta rahat veloitetaan – pää- tai bonustili. Viimeinen vaihe on vedon tarkistaminen ja sen vahvistaminen vasemmalla olevassa paneelissa olevalla vastaavalla painikkeella. Tämä riittää yhden vedon asettamiseen 22Betissä.

Одиночная ставка 22Бет

Miten asetan monivedon 22Betissä?

Kun uudet vedonlyöjät ovat oppineet käyttämään yksittäisvedonlyöntiä, he siirtyvät asettamaan monivedon 22Betissä. Tällainen vedonlyönti on mielenkiintoista, koska voit lisätä muutaman valinnan, joista voitat varmasti suuria voittoja. Vedonlyöntikertoimet kerrotaan, mikä takaa korkean tuoton. Yksi väärä tulos yhdistelmässä johtaa kuitenkin kaikkien varojen menettämiseen. Siksi suosittelemme, että uudet vedonlyöjät asettavat pikavetoja, jotka koostuvat 2 ja 3 tapahtumasta. Muuten voit menettää koko pelikassaasi.

Asettaaksesi pikavedon urheiluun 22Betissä sinun on noudatettava alla olevia ohjeita:

  • Siirry ”Line”- ja ”Live”-osioihin. Kyberurheiluvedonlyöntiä varten sinun on mentävä ”Cybersports”-osioon.
  • Valitse useita otteluita ja lisää ne vedonlyöntilippuun.
  • Vedonlyöntilapun paneelissa on valittava pikaviesti välilehdeltä ”Vedon tyyppi”. Tämä vaihtoehto tulee näkyviin, kun vedonlyöntilippuun on lisätty kaksi tai useampia tapahtumia.
  • Syötä panos, kampanjakoodi (jos sellainen on) ja vahvista sijoitus napsauttamalla erikoispainiketta.

Экспресс-ставка 22Бет

Tämän jälkeen veto ilmestyy henkilökohtaiseen kaappiisi ja voit tarkastella sitä vetohistoriasivulla. Siellä on myös ”Tarkista kuponki” -osio, johon voit syöttää vedon numeron ja selvittää tuloksen.

Miten asetan yhdistelmävetoja 22Betissä?

Johdannossa mainitsemassamme artikkelissa 22Betin vedonlyöntityypeistä mainitsimme yhdistelmävedot, kuten järjestelmä-, patentti-, laakeri-, ketju- ja monivedon. Niillä kaikilla on useita ominaisuuksia, jotka on kuvattu lyhyesti samassa artikkelissa. Siksi suosittelemme, että aloittelijat lukevat materiaalin ennen kuin toimivat tällaisissa vedonlyönneissä. Lisäksi sivustolla on ”Säännöt”-osio, jossa annetaan lisätietoja kaikista sivustolla tuetuista vedonlyöntityypeistä.

Yhdistelmävetojen asettaminen 22Betissä on helppoa. Vedonvälittäjä on pitänyt huolen siitä, että vedonlyöntilippuun vedonlyöntien lisääminen ja yhdistelmien asettaminen on intuitiivista. Yhdistelmävedon tekeminen edellyttää seuraavaa:

  • Lisää useita tapahtumia kuponkiin. Ne on valittava etukäteen osioissa, joissa on urheilu- ja kyberurheiluotteluita.
  • Valitse kentässä ”Vedon tyyppi” haluamasi vetotyyppi pudotusvalikosta.
  • Määritä vedon määrä, kampanjakoodi (jos sellainen on) ja aseta veto.

Комбинировання ставка 22Бет

Voit sitten seurata vedon tulosta henkilökohtaisen tilisi kautta. Kun sinulla on kupongin numero, voit tarkistaa sen kirjautumatta sisään ”Tarkista kuponki” -osiosta.

Asiaankuuluvat uutiset