Intro

Miten lyödään vetoa 1xBet-pikavedoissa?

Экспресс-ставка 1хБет
Pääsääntöisesti kaikki aloittelevat pelaajat pyrkivät asettamaan pikavetoja sen jälkeen, kun he ovat asettaneet muutamia kymmeniä yksittäisiä vetoja. Tämä johtuu pelosta tehdä väärä ennustus muutamasta tapahtumasta ja hävitä hävitessään suuri summa. Vaihtoehtoisesti voi olla, että käyttäjät ovat liian kokemattomia yhdistelmien asettamiseen. Vaikka koko pikavetojen asettamisprosessi 1xbetissä on melko yksinkertainen. Siksi tässä artikkelissa vastaamme suosittuihin kysymyksiin, jotka liittyvät 1xBetissä tehtäviin ilmaisvetoihin.

Logo 1xbet
100% bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Mikä on 1xbet-pikavedonlyönti?

Ennen kuin aloitat monivedonlyönnin, kannattaa määritellä termi express-vedonlyönti. 1xBet-pikaveto ymmärretään yhdistelmävetona , joka koostuu kahdesta tai useammasta vedosta eri peleihin. Esimerkiksi vedonlyöjä on luonut yhdistelmän, jossa on 2 vetoa eri jalkapallo-otteluista. Tässä tapauksessa Parlay koostuu 2 lopputuloksesta (valinnasta). Jos toinen niistä häviää, koko yhdistelmä ei pelaa. Jos parlay kuitenkin voittaa, käyttäjä saa kasvaneen voiton. Se lasketaan kertomalla yksittäisten vetojen kertoimet (parlay-kertoimet yhteensä) vedonlyöntimäärällä. Tämän vuoksi parlay on suosittu vedonlyöntivaihtoehto ammattimaisten vedonlyöjien keskuudessa. On syytä huomata, että kaikissa tapauksissa yksittäisen tapahtuman tappio ei ole koko yhdistelmän tappio. 1xbet sallii joidenkin valintojen menettämisen suuremmalle määrälle tuloksia. Esimerkiksi pikajunan tapauksessa, joka koostuu 10 yksittäisestä vedosta, 2 vetoa voi epäonnistua. Tässä tapauksessa saat voittoa, vaikkakaan et maksimivoittoa. Toisaalta pelaaja voi vakuuttaa vedon 1xBetissä ja saada osan tai kaikki rahat henkilökohtaiselle tililleen. Tästä palvelusta on kuitenkin maksettava maksu.

1xBet: miten panostaa parlay?

Kuten aiemmin mainittiin, pikavedot ovat melko suosittu vedonlyöntityyppi 1xbetin käyttäjien keskuudessa. Huolimatta siitä, että monivedon muodostaminen ei ole monimutkainen menettely, monilla aloittelijoilla on kysymyksiä pikavetojen luomisesta. Siksi annamme pikaoppaan siitä, miten monivedon voi luoda verkkosivuston ja mobiilisovelluksen kautta.

Miten asetan monivedon 1xBetissä verkkosivustolla?

Kun olet kirjautunut sisään henkilökohtaiselle vedonlyöntitilillesi, voit siirtyä linja- tai live-vedonlyöntiosioon selvittääksesi, mitä urheilutapahtumia on saatavilla. Jos pelaaja haluaa useita itsenäisiä tapahtumia, hänen tulee lisätä ne vedonlyöntilippuun. Valitse tätä varten ottelun voittaja ja haluamasi vetotyyppi: 1 (ensimmäisen pelaajan/joukkueen voitto), 2 (toisen pelaajan/joukkueen voitto) jne. Kun vedot on asetettu vedonlyöntilippuun (paneeli sijaitsee ruudun oikealla puolella), vedonvälittäjä tarjoaa käyttäjälle mahdollisuutta muodostaa parlay-veto. Asettaakseen parlay 1xBetissä vedonlyöjän on syötettävä summa ja napsautettava ”Bet” -painiketta. Экспресс дня 1хБет Lyhyt ohje parlay:n luomiseen verkkosivuston kautta on siis seuraavanlainen

  1. Valtuutus sivustolla.
  2. Otteluiden valinta ja lopputulosten kertoimet.
  3. Slipin määrittäminen: lopputulosten lisääminen tai pois jättäminen express-vedoista.
  4. Parlay-summan ilmoittaminen.

Parlay-vedon muodostamisen aikana 1xBetissä käyttäjälle näytetään tietoa voittojen määrästä. On myös mahdollista nähdä vedonvälittäjän hyväksymän maksimipanoksen määrä. Vaihtoehdot vedon myymiseen ja vakuuttamiseen tulevat saataville sen jälkeen, kun veto on asetettu vedonlyöntihistoria-osiossa.

Miten asetan pikavedon 1xBet-sovelluksessa?

Pikavedonlyönnin luominen 1xBet Mobile App -sovelluksen kautta ei eroa paljon vedonlyönnin asettamisesta verkkosivuston kautta. Erot ovat elementtien asettelussa (valikkosuunnittelu). Parlay-vedonlyönnin tekeminen 1xBetissä edellyttää, että käyttäjä valitsee tapahtuman, josta on kiinnostunut (klikkaa yhden ehdotetun ottelutuloksen kertoimia) ja lisää sen vedonlyöntilippuun. Kun vedonlyöntilippuun on lisätty useita tuloksia, käyttäjä voi muodostaa parlay-vedon. Kuten verkkosivustolla, vedonlyöntisumma on syötettävä sovellukseen. Siellä on myös kaikki tarvittavat tiedot käyttäjän tilin tilasta ja mahdollisesta voittosummasta. Parlay-vedonlyönnin luominen sovelluksen kautta tapahtuu seuraavasti.

  1. Valtuuttaminen sovelluksessa.
  2. Urheilutapahtumien ja lopputulosten kertoimien valitseminen.
  3. Tulosten lisääminen tai poistaminen expressistä.
  4. Parlay-summan ilmoittaminen.

Pitäisikö minun käyttää pikapanoksia 1xBetissä?

Kuten aiemmin mainittiin, parlays ovat suosittuja 1xBet-vedonlyönnin käyttäjien keskuudessa. Tämä johtuu mahdollisuudesta saada enemmän voittoja, kun lopputulosten kertoimet kerrotaan. Lisäksi vedonvälittäjä motivoi pelaajia asettamaan express-vetoja, joissa on suuri määrä tuloksia. Tällaisista vedoista käyttäjä saa lisäkorotuksen kertoimiin. 1хБет - Стаховка ставок 1xBet-pikavedot ovat kuitenkin yksittäisten vetojen sarjoja, jotka on yhdistetty toisiinsa. Ja kuten pipsin tapauksessa, jos yksi putoaa, koko järjestelmä romahtaa. Pelaajan on siis oltava hyvä navigoimaan otteluissa ja tekemään oikeita ennusteita. Aloittelijoiden kannattaa tehdä pikapanoksia muutamasta lopputuloksesta ja lisätä niiden määrää vähitellen. Ammattilaiset voivat puolestaan yhdistellä erilaisia parlay-vetoja, kuten 1xBet Anti-Match. Tällaisista kertoimien sarjoista saatavat voitot ovat melko huomattavia. Siksi kehotamme sinua olemaan varovainen, kun asetat Parlay-vetoja. Lisää harjoittelua pienillä yhdistelmillä on hyvä strategia aloitteleville vedonlyöjille.

Lisää kysymyksiä 1xBet express -vedoista

❓ Mitä ovat express-vedot 1xBetissä?

Vedonvälittäjä 1xbet tarjoaa käyttäjille useita express-vetojen muunnelmia: Classic, Stayer (voit lisätä tapahtumia seuraavien 60 päivän ajaksi), Lucky (2-8 tulosta), Anti-Axpress (vedon on hävittävä) ja Patent (express-vetojen yhdistelmä). Olemme jo kirjoittaneet joistakin näistä vedonlyöntityypeistä erillisessä artikkelissa. Suosittelemme, että luet sen.

Miten asetan monivedon 1xBetissä puhelimellani?

1xBet-pikavetojen asettaminen verkkosivuston tai sovelluksen kautta ei riipu laitetyypistäsi. Kehitystiimi on varmistanut, että portaali on selaintenvälinen ja toimii oikein eri pelaajien näytöillä. Lisäksi sovellukset Androidissa ja iPhonessa ovat samat. Siksi pelaajat löytävät artikkelista vastauksen kysymykseen: ”Miten sijoittaa Parlay 1xBetissä IPhonella?”

💻 Miten asetan pikapanoksen 1xBetissä tietokoneellani?

Tietokonetta käyttävät käyttäjät voivat asettaa vetoja verkkosivuston ja 1xWin-ohjelmiston kautta. Ensimmäisessä tapauksessa voidaksesi lyödä pikapanoksen 1xBetissä sinun on valittava enemmän kuin kaksi tapahtumaa ja lisättävä ne vedonlyöntilippuun. Sen jälkeen on mahdollista ryhmitellä vedot parlayiksi. Seuraavat vaiheet ovat samat kuin yksittäisen vedon kohdalla. Jos käytössä on 1xWin -ohjelmisto, pelaajalla ei ole myöskään mitään ongelmaa asettaa yhdistelmävetoa. Näyttöjen ulkoasu vastaa 1xBet-portaalia. Siksi vedonlyöjien tulisi myös lisätä muutamia tapahtumia vedonlyöntilippuun ja ehdotettujen vaiheiden mukaisesti saattaa pikapanoksen asettaminen päätökseen.

✅ Miten vakuutan 1xBet-pikavedonlyönnin?

Yhdistetyn vedon asettamisen jälkeen käyttäjä voi käyttää lisävaihtoehtoa vedon vakuuttamiseksi. Voit tehdä tämän siirtymällä ”Vedonlyöntihistoria”-osioon ja napsauttamalla ”Vakuutus”-painiketta haluamasi lipsahduksen kohdalla. Seuraamalla uudessa ikkunassa näkyviä ohjeita vedonlyöjä voi suojata vedon kokonaan tai osittain häviämiseltä. On syytä huomata, että tämä palvelu on maksullinen ja riippuu ilmaistavasta (lopputulosten määrä, summa, kertoimet jne.).

Asiaankuuluvat uutiset