Intro

Miten läpäisen asiakirjojen tarkistuksen 1xBetissä?

Пройти проверку документов в 1xBet
Luodessaan tilin 1xBetiin , kuten aiemmin mainittiin, pelaaja voi hyödyntää vedonvälittäjän tarjousta. Sinun tarvitsee vain tallettaa rahaa tilillesi, jotta voit aloittaa vedonlyönnin urheilutapahtumiin, muihin kuin urheilutapahtumiin tai peleihin. Vedonlyöjän tili on kuitenkin edelleen vahvistamaton. Siksi käyttäjällä on rajoituksia, jotka liittyvät voittojen kotiuttamiseen.

Saadaksesi rahat henkilökohtaiselle tilillesi sinun on täytettävä 1xBet-lomake. Olemme jo kirjoittaneet siitä, miten se tehdään aiemmissa artikkeleissamme. Mainitsimme myös, miten voit todentaa 1xBet-tilisi. Löydät lisätietoja 1xBet-tilisi vahvistamisesta tästä artikkelista

.[/box_text]

Logo 1xbet
100% bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Miksi minun pitäisi tarkistaa 1xBet-profiilini?

Vedonvälittäjä 1xBet käyttää Curacaon rekisterinpitäjän lisenssiä, jossa määritellään rahapelipalvelujen tarjoamisen vaatimukset. Muun muassa asiakirjojen todentaminen on edellytys. Näin varmistetaan, että toimisto on varma siitä, että pelaaja:

 • Vähintään 18-vuotias (täysi-ikäinen).
 • Ei aio käyttää petollisia järjestelmiä.
 • Ei luo lisätilejä (vedonvälittäjä kieltää tällaisen toiminnan).

Siksi asiakirjojen todentaminen 1xBetissä on pakollinen menettely, joka kaikkien vedonlyöjien on läpäistävä.

Miten todentaminen toimii 1xBetissä?

Kuten jo johdanto-osassa mainittiin, pelaajan on täytettävä kortti, jossa on henkilökohtaiset tiedot. Tätä varten sinun on syötettävä tiedot pakollisiin kenttiin. Ja jos niissä on virheitä, korjaa ne itse tai ottamalla yhteyttä 1xBetin tukitiimiin.

Kun vedonlyöjä on syöttänyt henkilökohtaiset tietonsa ja valinnut asiakirjan 1xBet-varmennusta varten, on mahdollista sukeltaa uhkapelien maailmaan: panostaa tai pelata. Käyttäjällä ei ole mitään rajoituksia vähimmäispanosten suuruudelle, saatujen voittojen määrälle, bonustilin käytölle ja osallistumiselle kampanjoihin. Kun pelaaja kuitenkin päättää nostaa rahaa ja lähettää pyynnön vedonvälittäjälle, hänen on käytävä läpi asiakirjojen tarkastus 1xBetissä.

Vedonlyöjän asuinmaasta, hänen sähköpostistaan, verkkosivuston aktiivisuudesta ja muista parametreista riippuen 1xBet-järjestelmä päättää, miten tarkistus suoritetaan. Henkilöllisyyden todentamiseen on useita vaihtoehtoja:

 • Passin tai passikuvan skannatun kopion toimittaminen.
 • Valokuva, jossa pelaaja pitää passiaan kädessään (rinnan edessä tai kasvojen lähellä).
 • Notaarin oikeaksi todistama kopio passista.

Jos 1xBet-vedonvälittäjällä on kysyttävää, voidaan pyytää lisäasiakirjoja: ajokortti, sähkölaskun kuitti, vakuutus jne.

Личные данные 1хБет

Miten annan passini tiedot 1xBetissä?

Tilin luomisen aikana 1xbet-sivustolla pelaajalle tarjotaan yksinkertaistettuja rekisteröintivaihtoehtoja. Jopa suurin lomake profiilin luomisessa sähköpostitse vaatii pelaajan syöttämään nimensä ja salasanansa. Loput tiedot on syötettävä käyttäjän kaapissa.

Syöttääkseen passitiedot 1xbetissä käyttäjän on kirjauduttava sisään. Henkilökohtaisessa kaapissa on osio ”Henkilökohtaiset tiedot”, joka sisältää vedonlyöjän profiilin. Pelaajan tulee täyttää kortti henkilökohtaisilla tiedoilla (pakolliset kentät on merkitty tähdellä) ennen vahvistuspyynnön lähettämistä. Ilman näitä tietoja toimiston henkilökunta ei pysty vahvistamaan profiilia.

”Henkilökohtaiset tiedot” -sivulla pelaajan on syötettävä tällaiset pakolliset tiedot:

 • Nimi.
 • Etunimi.
 • Syntymäaika.
 • Asiakirjan tyyppi.
 • Alue.
 • Kaupunki.
 • Pysyvä rekisteröintiosoite.

Käyttäjä voi syöttää myös muita tietoja itsestään, jotka auttavat henkilökohtaistamaan vedonlyöjän siinä tapauksessa, että hän menettää pääsyn tiliinsä. Tällaisia tietoja ovat mm:

 • Isänimi.
 • Syntymäpaikka.
 • Puhelinnumero.
 • Sähköposti.

Kun pelaaja on täyttänyt pakolliset tiedot, hän voi siirtyä 1xBetin edustajien suorittamaan tilin vahvistukseen.

Ввод паспортных данных 1хБет

Miten voin muuttaa passini tietoja 1xBetissä?

Usein syntyy tilanteita, joissa käyttäjä syöttää tietoja väärin tiliä luodessaan. On myös mahdollista tehdä virheitä tietojen syöttämisessä profiilin täyttämisen aikana, esimerkiksi määrittää väärät passitiedot 1xbetissä. Tällaisessa tapauksessa pelaaja voi tehdä korjaukset itse tai pyytää apua 24/7-tukitiimiltä.

Kaikki vedonlyöjää koskevat tiedot tallennetaan Henkilökohtaiset tiedot -osioon. Joitakin tietoja ei voi muokata (niiden vieressä on lukkokuvake): tilinumero, rekisteröintipäivä ja asuinmaa. Niitä ei voi muuttaa, paitsi pelaajan asuinmaata. Jotta voit tehdä muutoksia, sinun on kirjoitettava tukipalveluun ja toimitettava asiakirjat toiseen maahan muuttamisesta. Loput tiedot voi muuttaa itsenäisesti klikkaamalla kynäkuvaketta.

Lisää kysymyksiä profiilin vahvistamisesta 1xBetissä:

📃 Miksi syöttää passitiedot 1xBetissä?

Vedonvälitystoimisto 1xbet, joka on saanut lisenssin Curacaon rekisterinpitäjältä, on sitoutunut estämään alaikäisten rahapelipalvelujen käytön. Tätä varten yritys velvoittaa vedonlyöjät käymään läpi tarkastusmenettelyn – passitietojen tarkistuksen. Tämän toimenpiteen ansiosta on mahdollista minimoida alle 18-vuotiaiden pelaajien yritykset lyödä vetoa verkossa. Lisäksi yhtiö tarkistaa käyttäjien asiakirjat, jotta portaalista voidaan sulkea pois häikäilemättömät vedonlyöjät, joita urheiluvedonlyönti- ja rahapelimarkkinoilla on runsaasti.

⌚ Kuinka kauan kestää, että 1XBet tarkistaa asiakirjat?

Kun pelaaja on toimittanut kaikki tarvittavat asiakirjat (luettelo näkyy henkilökohtaisessa kaapissasi), vedonvälittäjällä on 72 tuntia aikaa tarkistaa ne. Pääsääntöisesti 1xBet-varmistus on paljon nopeampi, ja pelaaja voi nostaa rahaa 24 tunnin kuluessa pyynnön lähettämisestä.

📋 Mitä asiakirjoja tarvitsen 1xBetin vahvistamiseen?

Pelaajan henkilöllisyyden todentaminen on yksilöllinen menettely. Vedonvälittäjä päättää, mitä asiakirjoja hän tarvitsee henkilöllisyyden todentamiseen. Useimmiten kyseessä on kuitenkin passi (kansallinen tai ulkomainen) ja ajokortti.

📝 Miten ohitan passin tarkistuksen 1xBetissä?

Tämä on suosittu kysymys alle 18-vuotiaiden teini-ikäisten keskuudessa. Sääntöjen mukaan vedonvälittäjä tarkistaa asiakirjat ennen varojen nostamista. Siksi on mahdotonta ohittaa 1xBet-varmistusta. Tietenkin pelaaja voi käyttää sukulaisten tietoja. Sinun pitäisi kuitenkin olla varovainen, ettei turvallisuuspalvelu paljasta huijausta. Tällaisessa tapauksessa profiilin estäminen on väistämätöntä.

Asiaankuuluvat uutiset