Intro

Mikä on tasoitus 1xBetissä ja miten käytän sitä?

Фора 1xBet
1xBetin vedonlyöntitarjonta sisältää monia urheilutapahtumia. Kaikkiin otteluihin vedonvälittäjä ei kuitenkaan tarjoa hyviä kertoimia. Jos olet kiinnostunut tietystä ottelusta ja kertoimet siitä, voittaako pelaaja tai joukkue, eivät ole korkeat, voit lyödä 1xBetissä vetoa totaalista tai tasoituksesta. Jälkimmäistä vedonlyöntityyppiä käsitellään tämänpäiväisessä artikkelissa
[/box_text]

Logo 1xbet
100% bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Mikä on tasoitus 1xBet-vedonlyönnissä?

Aloittelijat käyttävät usein helpoimpia muunnelmia, eli yhden joukkueen voittoa, toisen joukkueen voittoa tai tasapeliä. Mutta kun saat enemmän ja enemmän kokemusta, sinulla on taipumus suosia totoja ja tasoituksia. Tasoitus 1xbetissä on veto joukkueesta tai urheilijasta, jonka lopputulokseen on lisätty arvo. Se voi olla maali jalkapallossa, kiekot jääkiekossa, pisteet tenniksessä tai muita tilastollisia indikaattoreita. Tasoitukset tunnistetaan F-kirjaimella, johon on lisätty viisari (1 tai 2), numeroarvo ja merkki ”+” ja ”-”. Esimerkiksi F1(0) ja F2(+1). Tämän perusteella lomakkeet jaetaan positiivisiin, negatiivisiin ja nollanumeroihin. Kuvaillaan lyhyesti kunkin tyypin ominaisuudet merkin mukaan:

  • Positiiviset tasoitukset ovat vetoja, joissa on tai ei ole plusmerkkiä. Tässä tapauksessa valittu puoli saa edun. Käyttäjä olettaa, että pelaaja tai joukkue ei saa hävitä tällä marginaalilla. Esimerkiksi käyttäjä lyö vetoa F2(+1) Ranskan ja Ukrainan välisessä jalkapallo-ottelussa. Voittaakseen pelaaja tarvitsee Ukrainan joukkueen voittavan ottelun tai pelaavan tasapelin. Jos hän häviää yhdellä maalilla, panos palautetaan kokonaisuudessaan, ja jos hän häviää kahdella tai useammalla maalilla, panos menetetään.
  • Negatiiviset tasoitukset ovat vetoja, joissa on miinusmerkki. Näissä vedoissa joukkueen on voitettava tasoituksessa ilmoitetulla edulla. Esimerkiksi Puolan ja Viron välisessä jalkapallo-ottelussa F1(-1,5) tarkoittaa, että Puolan joukkueen on voitettava vähintään kahden maalin marginaalilla. Jos kyseessä on 1 maalin voitto, tasapeli tai tappio, vetoa ei palauteta.
  • Nolla – vedonlyönti tasaväkisistä vastustajista. Tässä tapauksessa tärkeintä on, että veto on pelattava, piste-eroa ei oteta huomioon. Esimerkiksi Englannin ja Ranskan välisessä jalkapallo-ottelussa F1(0) tarkoittaa, että veto voittaa, jos Englannin joukkue voittaa (maalien lukumäärää ei lasketa). Jos joukkueet ovat tasapisteissä, panos palautetaan, ja jos joukkueet häviävät, se menetetään.

Joissakin lähteissä annetaan erillinen haittatyyppi tilastoille. Näissä vedoissa otetaan huomioon muut numeeriset arvot. Ne eivät kuitenkaan tyypiltään juuri eroa tavallisista etuvedoista.

Millaisia eri tyyppisiä tasoituksia 1xBetissä on?

1xBetissä tehtävät tasoitukset ovat melko suosittu vedonlyöntityyppi monien maiden ja markkinoiden käyttäjien keskuudessa. Vedonvälittäjän verkkosivustolla on saatavilla seuraavat vaihtoehdot: murto- ja kokonaislukuvaihtoehdot (tavalliset), eurooppalaiset (tasoitukset) ja aasialaiset (neljännesvoitot). Tutustutaanpa kuhunkin vaihtoehtoon:

  • Murtoluvut ovat tasoituksia, jotka sisältävät puolikkaita numeroarvoissa ja kokonaislukuja vastaavasti kokonaislukuarvoissa. Esimerkiksi F1(+0,5), F2(-2,0). Näiden kahden välinen ero on se, että tasoitus, jossa on kokonaislukuinen tasoitus, palautetaan, kun taas tasoitus, jossa on murtolukumääräinen tasoitus, ei palauteta.
  • AEurooppalainen tai tasoituksellinen tasoitus on tasoitus, joka antaa pelaajalle kolme vedonlyöntivaihtoehtoa kerralla. Tällöin voitto on mahdollinen vain silloin, kun ottelu päättyy valittuun numeroarvoon. Esimerkiksi jalkapallossa eurooppalainen tasoitus (2-0) edellyttää, että ensimmäinen joukkue voittaa kahdella maalilla. Voitto 3-0, 1-0 on vedon kannalta tappio. Muut ottelutulokset johtavat myös tappioon.
  • Aasialainen tasoitus on tasoitus, jossa käytetään neljäsosia. Tässä vedossa käytetään 2 vetoa, joilla on vierekkäiset arvot – tasoitus, jossa on puolikas ja kokonaisluku. Esimerkiksi F1(-1,25) tarkoittaa sekä F1(-1,0) että F1(-1,5). Siksi jotkut vedonvälittäjät kutsuvat tällaista tasoitusta tuplakertoimeksi.

1хБет линия ставок Eurooppalaiset, murto- ja kokonaislukuiset tasoitukset ovat suosituimpia itäeurooppalaisten käyttäjien keskuudessa. Kaikki nämä vaihtoehdot löytyvät 1xBetin verkkosivuilta

Mitä eroa on tasoituksella ja tasoituksella 1xBetissä?

Melko yleinen kysymys aloittelijoiden keskuudessa on ”Onko tasoitus ja tasoitus 1xBetissä sama asia”? Vastaus riippuu siitä, mitä terminologiaa ja tulkintaa käytetään. Artikkelissamme vain eurooppalainen tasoitus viittaa tasoitukseen. Käytämme vedonvälittäjän 1xBet käyttämää terminologiaa. Internetin eri lähteissä voit kuitenkin löytää rinnakkaisia käyttötapoja handicapille ja tasoitukselle (synonyymit). Jos tarkastelet tasoituksen laskentaperiaatetta vedonvälittäjän toimiston sivustolla, vain ne vedot, joissa tuloksen numeerista arvoa noudatetaan, ovat voitollisia. Palautuksia ei anneta. Tasoitus on siis eurooppalainen tasoitus, kuten edellä on kuvattu. Jos otamme muita tasoitusmuunnoksia indeksien mukaan, käyttäjillä on mahdollisuus voittaa ottelun eri lopputuloksilla tai palauttaa veto. Eikä tämä ole täsmälleen se tasoitus, joka lasketaan 1xBet-vedonlyöntisivustolla.

Miten lyön vetoa tasoituksesta 1xBetissä?

Etukäteisvedon lyöminen on melko suoraviivaista. Ainoa vivahde voi olla vedonlyöntiformaatin oikea valinta. Vedonvälittäjä 1xBet tarjoaa erilaisia numeerisia arvoja, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen vedonlyöntiä. On myös tärkeää tutustua otteluun hyvin ennen vedonlyöntiä. Väärinymmärrys siitä, miten tasoitukset toimivat 1xBetissä, voi johtaa vedon menettämiseen. Jotta voit lyödä vetoa muodosta 1xBetissä, sinun on:

  1. Valitse kiinnostava veto vedonvälittäjän tarjouksesta.
  2. Valitse haluamasi numeroarvo. Tätä varten on mahdollista siirtyä vedonlyöntisivulle ja nähdä kaikki käytettävissä olevat vaihtoehdot. Jos pelaaja on sivulla, jossa on kaikki tapahtumat, kannattaa klikata kertoimien välistä numeroarvoa. Silloin avautuu ikkuna arvojen valintaa varten.
  3. Klikkaa haluamaasi kerrointa ja siirrä panos vedonlyöntilappuun.
  4. Syötä vedon suuruus ja valitse muut arvot vedonlyöntiä varten.

Ставки на фору 1xBet Kuten näet, tasoituksen asettaminen ei vie paljon aikaa. Enemmän huomiota tulisi kiinnittää lopputuloksen ennustamiseen. Tästä on kyse vedonlyönnissä menestymisessä. Aloittelijoille suosittelemme Vedonlyöntikouluamme.

Lisää kysymyksiä 1xBet tasoituksista:

✅ Mitä tasoitus 1xBetissä tarkoittaa?

Tasoitus on veto, jossa toinen osapuoli saa numeerisen edun (maalien, pisteiden, virheiden jne. määrä). Vedonlyönnin tulos riippuu numerosta, merkistä (plus tai miinus) ja vedon tyypistä. Lisätietoa luovutusten laskemisesta löytyy artikkelista.

▶️ Mitkä ovat 1xBetin eri osastot?

On olemassa useita tapoja luokitella eteenpäin: merkin ja tyypin mukaan. Kun tarkastelemme merkkiä, jaamme forfeitit positiivisiin, negatiivisiin ja nollaan. Tasoituksen mukaan erotamme murto- ja kokonaislukujen tasoitukset, eurooppalaiset tasoitukset ja aasialaiset tasoitukset. Lyhyt yhteenveto kunkin tasoituksen erityispiirteistä löytyy artikkelista.

❔ Miten asetan tasoituksen 1xBetissä?

Asettaakseen tasoituksen pelaajan on valittava tarvittava numeroarvo ja sen jälkeen panostettava kerroin. Voit tehdä sen vedonlyöntisivulla tai vedonvälittäjän linjaosiossa. Sitten seuraa vakiomenettely: lisää tulos vedonlyöntilappuun ja aseta veto halutulla summalla.

Asiaankuuluvat uutiset