Intro

Mikä on onnenpyörä 1xBetissä?

Колесо фортуны 1хБет
Kun pelaajat ovat rekisteröityneet sivustolle, heillä on täysi pääsy ”PROMO”-osioon. Täältä käyttäjät löytävät kymmeniä kampanjoita ja erilaisia 1xBet-bonuksia. Niiden joukossa 1xBetin onnenpyörä on erittäin suosittu. Osallistuminen tähän kampanjaan antaa vedonlyöjille mahdollisuuden saada pisteitä ja arvokkaita lahjoja. Samaan aikaan pyörän pyörittämisen kustannukset ovat varsin demokraattiset.

Logo 1xbet
100 % bonus 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Mikä on 1xBetin onnenpyörä-kampanja?

Onnenpyörä (Lucky Wheel) 1xbetissä on kampanjatarjous, joka toimii jatkuvasti. Kuten nimestä voi ymmärtää, pelaajille tarjotaan eräänlaista rulettia, jossa voitoina on saatavilla erityispisteitä ja arvokkaita lahjoja. Kampanjapyörän sivu löytyy kohdasta PROMO – Bonuspelit – Fortune. Yksi pyörän pyöräytys maksaa 50 ruplaa tai vastaavan summan muuna valuuttana. Lisäksi vedonlyöjillä on mahdollisuus saada ilmaiskierroksia. Osallistumalla muihin kampanjoihin pelaaja voi saada 1xBet’s Wheel of Fortune -frieskierroksia. On myös mahdollista vaihtaa talletuksista ja onnekkaista vedoista saadut bonuspisteet kampanjakoodien esittelysivulla Lucky Wheel -pelin ilmaiskierroksiin. Tällä tavoin pelaaja voi lisätä tulojaan aktiivisesta vedonlyönnistä 1xBet-sivustolla 1хБет - колесо фортуны

Missä on onnenpyörä 1xBetissä?

Huolimatta siitä, että 1xbet Wheel of Fortune -kampanja on kaikkien uusien tulokkaiden saatavilla, kaikki eivät ole tietoisia sen olemassaolosta. Alustan kehittäjät ”työnsivät” tarjouksen osioon ”Bonuspelit”. Vaikka kokemuksen perusteella uudet tulokkaat menevät todennäköisemmin kampanja- ja bonussivuille ohittaen Bonuspelit-sivun. Siksi ei ole yllättävää, että foorumeilla on suosittuja aiheita, jotka vastaavat kysymykseen ”Missä onnenpyörä 1xbetissä?” Kuten edellä todettiin, löytääksesi ruletin, jossa on bonuspisteitä ja arvokkaita palkintoja, sinun pitäisi mennä ”PROMO”-sivulle. Seuraavaksi sinun pitäisi käydä ”Bonuspelit”-osiossa ja löytää ”Fortune”-sivu. Sieltä löydät pelin ja lyhyen kuvauksen säännöistä.

Mitä palkintoja 1xbetin onnenpyörän osallistujille on tarjolla?

Osallistuakseen kampanjaan pelaajien on maksettava omia varojaan 50 ruplaa (tai vastaava määrä) tai käytettävä ilmaiskierroksia. Jälkimmäinen voidaan saada promo-koodin esittelyosion kautta, vaihtamalla kertyneet pisteet freespineihin. Olemme kirjoittaneet siitä, miten 1xBet-bonusohjelma toimii erillisessä artikkelissa. Rulettia pyörittävät käyttäjät voivat voittaa tällaisia palkintoja:

  • 25, 50, 100, 500, 1000, 3000, 5000, 10000, 100 000, 250 000, 500 000 ja 100 000 bonuspistettä.
  • Puhelin, tabletti tai kannettava tietokone (kaikki Applen laitteet).
  • Muita arvokkaita palkintoja, joita voi ilmestyä ajoittain.

Lisäksi 1xbetin onnenpyörässä on sektoreita, jotka tuottavat käyttäjälle 0 pistettä per pyöräytys. Siksi myös tappiot ovat mahdollisia, jopa yhtä hyvin kuin voitotkin Колесо фортуны в 1хБет

Miten voitan 1xbetin onnenpyörässä?

Voit löytää netistä tarjouksia erilaisilta huijareilta, jotka ovat halukkaita jakamaan voittojärjestelmän 1xbetin onnenpyörässä. Haluamme kuitenkin tuottaa lukijoille pettymyksen: tässä ruletissa ei ole mitään voittamissuunnitelmaa. Koko strategia perustuu ilmaiskierroksen maksamiseen/saamiseen ja ”Spin”-painikkeen painamiseen. Sitten vedonvälittäjän mukaan järjestelmä valitsee palkinnon satunnaisesti. Pelin toiminnassa on kuitenkin algoritmi, joka toimii vedonvälittäjän 1xBetin kädessä. Siksi palkinnot suuren määrän bonuspisteitä tai vempaimia muodossa eivät putoa usein. Minkä tahansa rulettipelin pelaamisen kokemuksena kannattaa tehdä muutama kierros ja katsoa, mitä järjestelmä antaa pelaajalle. Jos onnistut voittamaan yli 500 bonuspistettä 1xBetin Onnenpyörässä, voitat yleensä nolla tai 25 bonuspistettä seuraavilla kierroksilla. Siinä tapauksessa kannattaa odottaa hetki ja yrittää panostaa uudelleen. Samoin tulisi toimia, jos ensimmäisten 3-5 vedonlyönnin jälkeen ei saada mielenkiintoisia voittoja. Näin ollen paras suunnitelma onnenpyörän voittamiseen 1xbetissä on olla rauhallinen. On parempi tehdä muutama pyöräytys tietyin väliajoin kuin tuhota koko budjetti kerralla.

Asiaankuuluvat uutiset