Intro

Mikä on ketju 1xBetissä?

Цепочка в 1хБет
Jos kirjoitat vedonvälittäjän eduista, voit turvallisesti nimetä eri vedonlyöntityypit 1xbetissä. Tällä hetkellä vedonvälittäjän tarjonnassa on saatavilla 11 vedonlyöntityyppiä. Kirjoitimme aiemmin julkaistuissa materiaaleissa siitä, miten tehdä express- ja anti-match-vetoja. Uudessa artikkelissamme haluaisimme kertoa sinulle 1xBetin ketjuvedonlyönnistä. Millaisia vetoja tämä on ja miten ketjujen yhdistelmiä tehdään – artikkelissa

Logo 1xbet
100% bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Mitä ketju tarkoittaa 1xbetissä?

Odotettu kysymys uusilta käyttäjiltä, jotka eivät ole aiemmin kohdanneet ketjuista 1xbetissä, mikä se on? Ketju on vetotyyppi, joka sisältää elementtejä parlay ja järjestelmä. Ensimmäisessä tapauksessa 1xbet ottaa mahdollisuuden muodostaa sarjan yksittäisistä vedoista. Toisessa tapauksessa järjestelmien avulla käyttäjä saa ”vakuutuksen”. Kun häviää yhden tai useamman vedon 1xbet-ketjussa, veto ei välttämättä häviä. Tärkeintä on, että pankissa on rahaa uutta vetoa varten. Tämä on ketjun vahvuus verrattuna perinteiseen expressiin.

Siten ketjua asetettaessa pelaajat voivat odottaa saavansa voittoa, vaikka useat tapahtumat eivät toteutuisikaan. Panos katsotaan hävinneeksi, kun potissa ei ole rahaa, jotta ketjun seuraavaa panosta varten voitaisiin asettaa aloituspanos.

Mitä useampi tapahtuma ketjussa tuo voiton, sitä korkeammat ovat ketjun voittokertoimet. Sitä ei kuitenkaan kerrota, kuten multien tapauksessa. 1xBet-ketjun laskenta tehdään eri järjestelmällä, kuten seuraavassa osiossa kuvataan.

Miten 1xBet-ketju lasketaan?

Määritelmästä voidaan ymmärtää, että 1xbet-ketjuun kuuluu sarja yksittäisiä vetoja. Voittoja ei kuitenkaan lasketa niin helposti kuin ilmaisee: häviät yhden vedon, häviät kaikki vedot. Ketjuihin käytetään hyvin erilaista menetelmää. Se koskee myös kertoimien laskentaa.

Annetaan esimerkki siitä, miten voitot ja kertoimet lasketaan 1xbet-ketjussa. On siis olemassa veto, joka koostuu 5 tapahtumasta. Vedon alkuperäinen koko on 100 ruplaa*. Kaikki tapahtumat on sijoitettu jalkapallo-otteluihin.

Как делать ставки 1хБет

Kun kaikki pelit on pelattu loppuun, meillä on seuraava tulos:

 • Ensimmäinen tapahtuma, jossa pelataan kertoimella 2,0. Pelaaja sai voiton 100 * 2,0 = 200 ruplaa*.
 • Toinen tapahtuma ei onnistunut. 100 ruplaa* (alkuperäinen panossumma) vähennetään 200 ruplan* pankista. Pelaajalle jää 100 ruplaa*.
 • Kolmas tapahtuma pelataan. Ottelu kertoimella 2,3 toi pelaajalle 100*2,3 = 230 ruplaa*.
 • Neljäs tapahtuma (kerroin 1,5) voitti myös. Käyttäjä saa 230 + (100 * 1,5) = 380 ruplaa*.
 • Viimeinen tapahtuma hävisi. Pelaajan pankki on pienentynyt 100 ruplaa* ja on 260 ruplaa*.

Vedonlyöjän lopputulos on 280 ruplaa*. Näin ollen 1xbet-ketjun lopullinen kerroin on 2,8. Vaikka vedonlyöjä hävisi 2 tapahtumaa sarjassa, hän onnistui tekemään pienen voiton. Se on kuitenkin paljon pienempi kuin pikavetojen tapauksessa.

*Tai vastaava summa toisessa valuutassa.

Mitkä ovat 1xBet-ketjun tärkeimmät ominaisuudet?

Huolimatta siitä, että 1xbet-ketjut eivät ole monimutkaisia vedonlyöntityyppejä, aloittelijoiden tulisi kiinnittää huomiota tällaisten yhdistelmien muodostamisen erityispiirteisiin. Tätä varten sinun on tutustuttava ketjujen keskeisiin ominaisuuksiin:

 • Järjestyksessä olevat tapahtumat on laskettu tekijän asettamalla tavalla. Tässä ei ole automaattisesti määriteltyä kronologiaa.
 • Vedonlyönti on mahdollista ennen ottelua ja suorissa peleissä. Markkinoilla ei ole rajoituksia.
 • 1xBet-ketjun seuraavan vedon määrä ei voi olla suurempi kuin ensimmäinen veto.
 • Jos pankissa on vähemmän rahaa jäljellä kuin ensimmäisen vedon määrä, koko saldo otetaan pois.
 • Tapahtuman häviäminen vastaa ensimmäisen vedon määrää.
 • Sarjan pankki lasketaan jokaisen ottelun jälkeen.
 • Ketjun kertoimia ei kerrota.

Цепочка 1хБет

Näin ollen 1xbet-ketjun vedon oikealla tapahtumavalinnalla pelaajalla on melko hyvät mahdollisuudet tehdä voittoa. Tosin se ei taaskaan ole yhtä suuri kuin pikavetojen tapauksessa. Tästä voimme nostaa esiin vedonvälittäjän ketjujen tärkeimmät edut ja haitat:

Ketjun edut Ketjun haitat
Koko potin – panoksen menettäminen on vaikeaa Kertoimia ei kerrota, voitot ovat pienempiä
Yhdistelmän tekeminen on helppoa Jos ensimmäistä tapahtumaa ei valita oikein, koko sarja häviää
Mahdollisuus kasvattaa lopullisia kertoimia

Kuten taulukosta näet, ketjut 1xBetillä ovat mutkaton ja varsin mielenkiintoinen vedonlyöntityyppi, jota kannattaa kokeilla aloittelijoille.

Miten asetan ketjun 1xBetissä?

Asettaakseen ketjun 1xBetissä pelaajan on ensin valittava ottelut ”Line”- tai ”Live”-osiosta. Kuten edellä on kirjoitettu, vedonvälittäjä ei aseta mitään rajoituksia markkinoille. Kun käyttäjä on päättänyt haluamansa lopputuloksen ja klikannut kertoimia, veto siirretään vedonlyöntilippuun. Kahdesta kupongissa olevasta vedosta pelaajalla on mahdollisuus muodostaa sarja. Tätä varten etsi kaikkien tapahtumien alla olevasta pudotusvalikosta vetotyyppi ”Ketju”. Kun rahat on talletettu, veto näkyy ”Vedonlyöntihistoriassa”. Pelaajan tarvitsee vain odottaa tulosta.

Asiaankuuluvat uutiset