Intro

Mikä on ennakko 1xBetissä ja miten käytän sitä?

Аванс в 1хBet
Ei ole harvinaista, että pelaajat joutuvat tilanteeseen, jossa he ovat lyöneet vetoa mielenkiintoisesta tapahtumasta. Sen jälkeen sivustolle ilmestyy toinen houkutteleva tarjous (korkea kerroin lopputulokselle), mutta käteistä ei ole saatavilla. Siinä tapauksessa sinun pitäisi joko täydentää 1xBet-tiliäsi tai hyödyntää 1xBetin käteisennakkoa. Mitä ennakko on, miten se saadaan, käytetään ja lunastetaan, käsitellään uudessa artikkelissa.
.[/box_text]

Logo 1xbet
100 % bonus 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Mikä on 1xBetin käteisennakko?

Vedonvälittäjän toimisto tarjoaa uskollisille käyttäjille lisäetuja. Ne ilmaistaan korkeampina voittorajoina ja palveluina, kuten esimerkiksi 1xBet-vedonlyöntiasiamiehenä. Olemme kirjoittaneet tästä vedonlyöntityypistä erillisessä artikkelissa, jonka suosittelemme lukemaan. Löydät siitä tietoa, mukaan lukien 1xBet-vedonlyönnin ennakko. 1xBet-vedonlyönnin ennakko on ymmärrettävä rahaksi, jonka vedonvälittäjä lainaa. Niitä voidaan käyttää vedonlyöntiin tietyin edellytyksin. Näin käyttäjällä on ylimääräinen työkalu, jolla hän voi nopeasti asettaa ilmaisen vedon ja saada voitot.

Miten saan ennakkoa 1xBetissä?

Kuten aiemmin todettiin, 1xBet-ennakko ei ole kaikkien käyttäjien saatavilla. Pelaajat, jotka ovat tehneet vähintään 10 vetoa sivustolla, voivat saada rahaa etukäteen. Tämän kriteerin lisäksi on olemassa toinen tärkeä ehto: vähintään yksi pakollinen läsnäolo, joka ei ole muuttunut. Tämä on vedonvälittäjän ”takuu” siitä, että hän saa rahansa takaisin, jos veto ei onnistu. Saadaksesi ennakon 1xBetissä sinun on talletettava rahaa tilillesi ja asetettava veto. Kun omia varoja ei ole käytettävissä tai ne eivät riitä, voit lisätä vedonlyöntilippuun toisen tapahtuman ja tarkistaa vedonvälittäjän tarjouksen. Jos käyttäjälle on lainattu summa, se näkyy rivillä ”Käytettävissä oleva ennakko”. Muussa tapauksessa pelaajalle jää aktiivisempi vedonvälittäjän palveluiden käyttö. Muita tapoja saada ennakkoa 1xBetiltä ei ole.

Miten ennakko lasketaan 1xBetissä?

Kun pelaajat saavat tietää mahdollisuudesta käyttää ennakkoa 1xBetissä, he ihmettelevät käytettävissä olevaa panostettavaa summaa. Vedonvälittäjän toimisto ei paljasta tarkkaa algoritmia, jolla 1xBetin ennakko lasketaan. Kokeneet vedonlyöjät ovat kuitenkin tietoisia tästä tiedosta:

  • Maksamattomien vetojen määrä vaikuttaa ennakon määrään. Mitä enemmän niitä on, sitä suurempi on ennakkovedonlyönnin määrä.
  • Ennakon määrä ei ylitä 50 % vedonlyönnin mahdollisista voitoistasi.

1хБет - Доверительная ставка Annetaanpa nopea esimerkki. Oletetaan, että pelaajalla on saldossaan 100 dollaria*. Hän on asettanut kaksi panosta:

  • 40* dollaria kertoimella 1,5. Potentiaaliset voitot ovat $60*.
  • $60* kertoimella 2. Mahdolliset voitot ovat $80*.

Pelaaja voi näin ollen tehdä jopa 140 dollaria vedonlyöntivoittoja. Tässä tapauksessa ennakon määrä ei ylitä 70 dollaria*. Tosin henkilökohtaisen kokemuksen perusteella se on pienempi, 30-40 dollarin* luokkaa. *Tai tätä summaa vastaava summa muuna valuuttana

Kuinka käyttää 1xbet-ennakkoa?

Koko 1xbet-ennakon käyttöprosessi on seuraava:

  1. Urheilutapahtuma on valittava ennen ottelua tai pelin aikana. Ottelun on tapahduttava 48 tunnin kuluessa.
  2. Lisää tulos vetoon ja tarkista käytettävissä olevan ennakkovedon suuruus.
  3. Voit asettaa koko talletuksen tai osan siitä luottamusvetona.

Jos koko ennakkoa ei ole käytetty, sitä voidaan käyttää toisen luottamusvedon asettamiseen. Vedonvälittäjä ei rajoita vedonlyöjää ennakkoon asetettavien vetojen määrässä. Tärkeintä on, että 1xBetissä ennakko on käytettävissä tähän tarkoitukseen.

Miten voin maksaa ennakon takaisin 1xBetissä?

Kun pelaaja on käyttänyt ennakkoa 1xBetissä, herää kysymys siitä, miten velka maksetaan takaisin. Tätä varten pelaajan ei tarvitse tehdä mitään. Vedonvälittäjä veloittaa varat automaattisesti seuraavan järjestelmän mukaisesti:

  • Jos vedonlyönti onnistuu, käyttäjä saa voitot talletusta lukuun ottamatta.
  • Jos vedonlyöntioperaatio häviää, 1xBetin vedonlyöntiennakko maksetaan takaisin pelaajan asettamista vedoista.
  • Jos omat vedot häviävät, velka vähennetään pelaajan tililtä. Näin käyttäjältä ei veloiteta varoja seuraavia talletuksia varten. Tämä voi kuitenkin vaikuttaa ennakon määrään tulevaisuudessa.

Доверительная ставка 1хБет Vedonvälittäjän toimisto ei veloita pelaajalta mitään lisämaksua ennakon käyttämisestä 1xBetissä. Siksi tämä palvelu on erittäin kiinnostava vedonlyöjille.

Lisää kysymyksiä 1xBet-käteisennakosta

💵 Mitä ennakko 1xBetissä tarkoittaa?

Ennakko 1xbetissä tarkoittaa varoja, joita vedonvälittäjä lainaa käyttäjälle. Yritys ei peri tästä palvelusta maksua. Kaikki vedonlyöjät eivät kuitenkaan voi hyödyntää ennakkoa. Voit lukea lisää bonuksen saamisen yksityiskohdista artikkelista.

💸 Miten 1xBetin käteisennakko toimii?

Kun pelaajalla on maksamattomia vetoja, vedonvälittäjä 1xBet voi lainata hänelle ilmaisia varoja. Voit käyttää niitä luottamusvedon asettamiseen. Kuinka paljon ennakkoa vedonvälittäjä antaa ja miten se lasketaan, on kuvattu artikkelissa.

✅ Miten otan ennakon 1xbetissä?

Jotta voit ottaa ennakon 1xBetissä, sinun on asetettava yli 10 vetoa vedonlyöntisivustolla. Sen jälkeen vedonvälittäjä laskee vedonlyöjälle ennakon jokaisesta muuttamattomasta vedosta. Pelaaja voi käyttää sitä sijoittaakseen luottamusvetoja. Luotolla asetettujen vetojen määrä on rajoittamaton.

🎰 Kuinka lyödä vetoa etukäteen 1xBetissä?

Asettaakseen vedon etukäteen pelaajan on ensin lyödä vetoa omilla rahoillaan. Sen jälkeen voit valita toisen kiinnostavan tapahtuman ja lisätä tuloksen vedonlyöntilippuun. Ikkunassa, jossa on vedonlyöntiparametrit, on rivi ”Saatavilla etukäteen”. Jos vedonvälittäjä tarjoaa tällaista palvelua käyttäjälle, summa on nollan yläpuolella. Tällaisessa tapauksessa pelaaja voi lyödä vetoa ennakkoon 1xBetissä: määritä vedon käytettävissä oleva summa ja aseta se. Sen jälkeen muodostetaan luottamuspanos.

Asiaankuuluvat uutiset