Intro

Mikä on anti-express 1xBetissä?

Антиэкспресс 1хБет
Nykyään vedonvälittäjä 1xBet on yksi urheiluvedonlyöntimarkkinoiden lippulaivoista. Yrityksen tuoteosasto ei ole vastuussa ainoastaan portaalin kehittämisestä teknologian osalta, vaan myös edistää uusien palvelujen syntymistä käyttäjille. Esimerkkinä mainittakoon, että anti-extrat ovat olleet saatavilla 1xBet-sivustolla yli 5 vuoden ajan. Siksi ei ole yllättävää, että monissa lähteissä tällainen vedonlyönti liittyy erottamattomasti 1xBet-brändiin. Jos et tunne tämäntyyppistä vedonlyöntiä, artikkelimme on sinulle hyödyllinen. Siinä kerrotaan, mitä 1xBetin anti-extrat ovat ja miten niitä käytetään.

Logo 1xbet
100% bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Mikä on Anti-Axpress 1xBetissä?

1xbetin vedonlyöntityyppejä käsittelevässä artikkelissa olemme jo maininneet anti-extran. Koskimme muun muassa itse määritelmää. Kuten nimestä voi ymmärtää, kyseessä on parlayta vastakkainen vedonlyöntityyppi. Ja jos parlay on veto, joka koostuu useista toisiinsa liittymättömistä tapahtumista. Sitten voimme helposti määritellä Anti-Multiplexin 1xBetissä. Se on veto useista riippumattomista lopputuloksista, joka pelataan, jos vähintään yksi tapahtuma on häviäjä. Anti-multipleksin päätarkoitus on siis lyödä vetoa niistä tapahtumista, jotka on asetettu häviämään. Tässä kohtaa aloittelijoilla on paljon kysymyksiä, kuten ”Miksi kannattaa lyödä vetoa tappiosta?” Tosiasia on, että outsiderien yhdistelmillä vedonlyöjät voivat voittaa useammin. Tämä on tämän tyyppisen vedonlyönnin tärkein etu. Toisin kuin tavallisissa yhdistelmävedoissa, 1xBetin antikicker-vedonlyönnissä on kuitenkin muutamia haittoja:

  • Alhaiset kertoimet. Koska pelaajat voivat lyödä vetoa selvistä altavastaajista, voittokertoimet ovat paljon korkeammat kuin expressissä. Minimoidakseen riskit ja saadakseen voittoa vedonvälittäjä tarjoaa alhaisia kertoimia kaikille 1xBetin antikisoille
  • Korkea marginaali. Anti-ekstrojen laskemisen jälkeen pelaaja ansaitsee pienen voiton. Vedonvälittäjän provisio on paljon korkeampi kuin muissa vedonlyöntityypeissä, ja se on sisällytetty alhaisiin kertoimiin.
  • Ei ole käytettävissä kaikissa otteluissa. Kun käyttäjä on nähnyt mielenkiintoisen tapahtuman, hän saattaa pettyä siihen, ettei hänellä ole mahdollisuutta lyödä vetoa 1xBet anti-extras. Tällaisen vedon saatavuudesta voi saada selville vasta sen jälkeen, kun tulos on lisätty vedonlyöntilippuun.

Lukuisista haittapuolista huolimatta antikiekkoilijat ovat varsin suosittuja käyttäjien keskuudessa.

Mistä löydän 1xBetin antivedonlyöntikertoimet?

Löytääkseen anti-extrat 1xBetissä pelaajan on mentävä ”Line”- tai ”Live”-osioon. Sivulla sinun tulee valita useampi kuin kaksi tapahtumaa ja lisätä ne vedonlyöntilippuun. Ikkunassa, jossa on vedon tyypin valinta, voit nähdä, onko anti-extra käytettävissä. Kuten aiemmin todettiin, tämä yhdistelmävetotyyppi ei ole käytettävissä kaikissa urheilutapahtumissa. Saat sen selville vasta, kun olet lisännyt vedon vedonlyöntilippuun. Ei ole muuta tapaa asettaa anti-Axpress-vetoa 1xBetissä. Muut vedonlyöntityypit ovat saatavilla urheilutapahtumasivulla, lukuun ottamatta yhdistettyjä vetoja Антиэкспресс в 1хБет

Mitkä ovat 1xbetin antivedonlyöntikertoimien asettamisen ominaisuudet?

Käyttäjät, jotka eivät ole aiemmin asettaneet yhtään yhdistelmävetoa, voivat aloittaa matkansa vedonlyönnin vastaisilla vedonlyöntikertoimilla. Pienistä voitoista huolimatta ne on erittäin helppo muodostaa. Kirjoitimme tästä edellisessä osiossa. Vaikka 1xbetin vedonlyönnin vastaisten kertoimien asettaminen on melko suoraviivaista, kiinnitä huomiota niiden ominaisuuksiin:

  • Niiden on sisällettävä vähintään 2 lopputulosta.
  • Vähintään yksi tulos on hävittävä, jotta veto voitetaan.
  • Vedonvälittäjä voi rajoittaa enimmäisvoittoa (1xBet-rajat).
  • Anti-extrat eivät ole käytettävissä kaikissa vedoissa.

1xbetillä ei ole muita tärkeitä ominaisuuksia anti-extran asettamiseen. Omalta osaltamme suosittelemme lisäämään mahdollisimman monta tapahtumaa yhdistelmään. Tämä lisää huomattavasti voittomahdollisuuksiasi.

Asiaankuuluvat uutiset