Intro

Mikä on 1xBetin kokonaissumma ja miten käytän sitä?

1хБет тотал в ставках
1xBet-vedonvälittäjä tarjoaa käyttäjille erilaisia vedonlyöntimahdollisuuksia urheilutapahtumiin. Suosituin vedonlyöntivaihtoehto uusien tulokkaiden keskuudessa on kuitenkin ottelun lopputulos (ensimmäisen joukkueen voitto, toisen joukkueen voitto, tasapeli jne.). Tämä ei ole yllättävää, sillä tällaiset lopputulokset on helpointa ennustaa. Mutta jos tarkastelet kokeneen vedonlyöjän vedonlyöntihistoriaa, voit nähdä vedonlyöntiä tasoituksista ja kokonaistuloksista. Mikä on totaali 1xbetissä ja miten tätä vedonlyöntityyppiä käytetään – lue artikkeli.
.[/box_text]

Logo 1xbet
100% bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Mitä tarkoittaa 1xBet yhteensä tarkoittaa?

Kuten voit nähdä johdanto-osasta, total on vedonlyönti tietystä määrästä tapahtumia. Se voi olla tehtyjen maalien, pisteiden, korttien, vaihtojen jne. määrä. Joten kokonaismäärä 1xBetissä on erittäin mielenkiintoinen veto, jota voivat käyttää niin aloittelijat kuin ammattilaisetkin.

Vedonvälittäjän linjassa total merkitään kirjaimella ”T”. Lisäksi käyttäjille tarjotaan vetoja, joissa on merkintä ”TB” ja ”TM”. Näiden alapuolella on vastaavasti arvot ”yhteensä enemmän” ja ”yhteensä vähemmän”. Näiden vetojen välistä eroa ei ole vaikea ymmärtää:

  • ”Totalmore”-vedolla pelaaja ennustaa, että urheiluottelussa on vähemmän tapahtumatuloksia kuin vedonvälittäjä tarjoaa. Esimerkiksi TB (0,5) jalkapallo-ottelussa tarkoittaa, että vähintään yksi maali tehdään.
  • Jos pelaaja valitsee vedonlyöntivaihtoehdon”Yhteensä vähemmän”, hän odottaa, että tapahtumien määrä on pienempi kuin tarjottu määrä. Esimerkiksi TM (0,5) jalkapallo-ottelussa tarkoittaa, että yhtään maalia ei tehdä.

Klassisen kokonaissumman lisäksi vedonvälittäjä 1xbet tarjoaa pelaajille yksilöllisen kokonaissumman. Tämä on tiettyyn joukkueeseen tai urheilijaan liittyvien tapahtumatulosten määrä. Vedonvälittäjän verkkosivustolla tällainen veto on merkitty IT:llä. Lisäksi on mahdollisuus tehdä yksilöllisestä kokonaissummasta enemmän (B) ja vähemmän (M).

Minkälainen kokonaissumma on 1xBetin verkkosivustolla?

Valitsemastasi vedonlyöntimarkkinasta riippuen 1xbetissä on saatavilla erilaisia kokonaissummia. Ne eroavat toisistaan kertoimien ja laskentamenetelmän mukaan. Lisäksi on mahdollista tavata eri nimisiä summia, jotka ovat samoja.

1xbet-vedonlyöntimarkkinoiden käyttäjillä on käytettävissä tällaisia totoja:

  • Murtolukusummat (säännölliset) ovat summia, joiden numeroarvossa on puolet, esimerkiksi enemmän kuin 2,5 tai vähemmän kuin 1,5.
  • Kokonaislukusummat ovat vetoja, jotka sisältävät kokonaisia lukuja, esimerkiksi enemmän kuin 1 ja vähemmän kuin 2. Lisäksi tällaisissa vedoissa on mahdollista saada rahat takaisin, jos ottelu päättyy täsmälleen kokonaisluvun arvoon. Esimerkkinä voidaan ottaa veto jalkapallo-ottelusta, jossa on TB 2. Jos ottelu päättyy 2-0, vedonlyöjä saa panoksensa takaisin ilman voittoa.
  • Aasialaiset (nelinkertaiset) vedot ovat vetoja, joissa on käytettävissä arvoja neljällä neljänneksellä, esim. yli 1,75 ja alle 3,25.

Kunkin 1xBetissä olevan summan laskemisen yksityiskohdat löytyvät säännöistä, vedonvälittäjän sivulta.

Тотал 1хБет в ставках

Miten lyödään vetoa kokonaissummista ja ylimääräisistä kokonaissummista 1xBetissä?

Uudet tulokkaat saattavat ajatella, että vedonvälittäjä rajoittaa vedonlyönnin vain TB:hen ja TM:ään. Kelvollisen vedon voi lyödä nopeasti valitsemalla halutun lopputuloksen tapahtumasivulta. Se lähetetään vedonlyöntilippuun välittömästi. Sinun tarvitsee vain klikata oikealla olevaa ruutua ja vahvistaa veto.

Jos siirryt kuitenkin tapahtumasivulle, näet paljon muitakin vedonvälittäjän tarjouksia. Voit nähdä erilaisia arvoja klassiselle kokonaissummalle ja ylimääräisille kokonaissummille 1xBetissä. Jos haluat asettaa ylimääräisen summan, sinun on luettava kertoimia ja arvoja sisältävä arkki ja lisättävä haluamasi lopputulos vedonlyöntilappuun. Syötä sitten, kuten edellä on jo kuvattu, panostettava summa ja aseta vetosi.

Koska 1xBetin lisäsummien valikoima on laaja, suosittelemme aloittamaan yksinkertaisimmista variaatioista. Aseta monimutkaisempia yhdistelmiä vasta peruskokemuksen hankkimisen jälkeen.

Lisää kysymyksiä summista 1xBetissä

❓ 1xbet: mikä on kokonaisvoitto?

Total on veto, joka käynnistyy, jos tietty numeroarvo saavutetaan. Pelaaja voi määrittää tapahtumien lopputulokseksi pisteitä, maaleja, kortteja jne. Lisäksi totaalista on olemassa erilaisia variaatioita, alkaen yksittäisistä totaaleista, joissa on arvot ottelun toiselle puolelle, aina puoliajan totaaleihin asti. Voit tutustua kaikkiin muunnelmiin urheilutapahtuman sivulla.

✅ Miten lyön vetoa ensimmäisen puoliajan loppusummasta 1xBetissä?

Ensimmäinen puoliaika yhteensä on lisäpanos 1xBetissä. Hyödyntääksesi tämäntyyppistä vedonlyöntiä sinun on mentävä urheiluottelusivulle. Täällä tarjotaan monia tuloksia, joiden joukossa on puoliajan kokonaistuloksia. Ne on sijoitettu erilliseen osioon, jolla on sama nimi.

📋 Mistä löydän ylimääräisen kokonaissumman 1xBetissä?

Käyttääksesi ylimääräisiä kokonaissummia 1xbetissä sinun on siirryttävä sivulta, jossa on kaikki vedonvälittäjän tarjoamat urheilutapahtumat, yksittäisen ottelun sivulle. Täältä löydät kaikki mahdolliset lopputulokset, joista voit lyödä vetoa. Niiden joukosta löydät useita lisäsummavaihtoehtoja.

Asiaankuuluvat uutiset