Intro

Kuinka nostaa rahaa 1xBetistä: käytettävissä olevat menetelmät

Вывести средства 1хБет
Pelaajat, jotka ovat saaneet ensimmäiset voittonsa tai käyttäneet osan pelikassastaan, voivat nostaa varoja henkilökohtaiselle tililleen. Vedonvälittäjä tarjoaa käyttäjille tähän tarkoitukseen erilaisia maksupalveluja. Pelaajilla on kuitenkin edelleen paljon kysymyksiä, jotka liittyvät rahojen nostamiseen 1xbetistä. Vastaamme niihin artikkelissa.
[/box_text]

Logo 1xbet
100% bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Kuinka nostaa varoja 1xbetistä: käytettävissä olevat vaihtoehdot

Vedonvälittäjän verkkosivustolla on osio ”Maksut”, jossa kerätään tietoa siitä, miten voit tallettaa ja nostaa rahaa 1xbetistä. Sivu on järjestetty siten, että käyttäjillä on mahdollisuus tarkastella tietoja erikseen valituista maista sekä talletuksista ja nostoista.

On huomattava, että maksupalvelujen määrä riippuu pelaajan asuinmaasta. Keskimäärin pelaajilla on yli 30 vaihtoehtoa varojen tallettamiseen ja nostamiseen:

  • Siirrot maksukorttien kautta.
  • Rahansiirto pankkitilille (joidenkin maiden osalta).
  • Sähköiset lompakot.
  • Maksujärjestelmät.
  • Kryptovaluutat.

Jotta pelaaja voi nostaa rahaa 1xbetistä, hänen on valittava kiinnostava palvelu, annettava maksuvälineen tiedot ja vahvistettava toimenpide. Tämän jälkeen maksu lähetetään tarkistettavaksi, mikä voi säännösten mukaan kestää useista tunneista päivään. Jos kysymyksiä ei ole, rahat siirretään määritellylle henkilökohtaiselle tilille.

Личный кабинет 1xБет - Вывести средства

Miten voin nostaa rahaa 1xBetistä kortilleni?

Siirtääkseen rahaa pankkikortille pelaajan on mentävä ”Nostot tililtä” -osioon (henkilökohtainen kaappi) ja valittava haluamansa maksujärjestelmän kortti. Yleisratkaisu on Visa ja MasterCard. Joissakin maissa on kuitenkin mahdollista tehdä siirtoja Maestro- tai Mir-kortteihin. Jälkimmäinen vaihtoehto on merkityksellinen Venäjältä tuleville vedonlyöjille, jotka käyttävät Mir-korttia rahan tallettamiseen ja nostamiseen 1xbetistä.

Kun olet napsauttanut maksujärjestelmän hologrammia, sinun tulee määrittää siirrettävät summat ja syöttää kortin numero. Kun olet lähettänyt pyynnön, tarkistanut varojen alkuperän ja käyttänyt niitä alustalla, pelaaja saa määritellyn summan henkilökohtaiselle tililleen.

Haluamme kiinnittää huomiota siihen, että kaikki kortin myöntävät pankit tekevät yhteistyötä maksujärjestelmien kanssa. Siksi käyttäjillä ei ole ongelmia 1xbetissä käytettävissä olevien varojen nostamisessa Sberbankiin (Venäjä), Privatbankiin (Ukraina) jne.

1xbet: miten nostaa rahaa e-lompakoihin?

Kuten aiemmin todettiin, vedonvälittäjä 1xbet tarjoaa mahdollisuuden tehdä siirtoja e-lompakoihin, kuten Skrill ja Jeton Wallet. Tämä on melko suosittu työkalu, yksityisyyden ja siirtojen nopeuden kautta.

Vuosi 2021 toi kuitenkin pettymyksen vedonlyöjille, jotka käyttivät Qiwi (Qiwi) ja Yandex.Money (YMoneu) -lompakoita. Venäjän keskuspankki on suorittanut rahoitusyhtiöiden tarkastuksen ja löytänyt monia väärinkäytöksiä kansainvälisissä rahalähetyksissä. Koska rahapelilaitosten toiminta ei ole saatavilla Venäjällä, yhteistyö 1xbetin kanssa on täynnä seurauksia venäläisille yrityksille. Suuret sakot, jotka määrättiin Qiwia ja Yandex.Moneya hallinnoiville yrityksille, johtivat näiden sähköisten lompakoiden katoamiseen vedonvälittäjän verkkosivuilta. Joten suosituilla kysymyksillä ”Kuinka nostaa rahaa 1xBetistä Yandex.Moneyyn?” tai ”Kuinka siirtää varoja 1xBetistä Qiwiin” on sama vastaus: ”Ei vielä”. Vedonvälittäjän toimiston tuki vastaa, että kyseessä on tekninen ongelma. Kaikki johtuu kuitenkin Venäjän keskuspankin sakoista ja tiukemmasta rahoitusvalvonnasta maassa.

1хБет сколько выводится платеж

Miten voin nostaa rahaa 1xBetistä puhelimestani?

1xbetin mobiilisovelluksia käyttävien käyttäjien määrä kasvaa jatkuvasti. Siksi ei ole yllättävää, että pelaajilla on kysymyksiä puhelimen käytöstä tilitapahtumiin. 1xBet-mobiilisovelluksen käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta se ei kuitenkaan ole vaikeaa. Lisäksi ohjelmisto on nopea, joten pelaaja ei käytä paljon enemmän aikaa kuin käyttäessään uhkapeliportaalin verkkoversiota.

Jos pelaaja on valtuutettu, sinun tulee mennä kohtaan ”Maksut” – ”Nostaminen tililtä” ja valita kiinnostava maksuväline. Sen jälkeen pitäisi määrittää siirrettävä summa ja kortin/tilin tiedot. Tarkastuksen jälkeen varat hyvitetään valitulle maksuvälineelle sääntöjen mukaisesti.

Miten voin nostaa rahaa 1xBetistä muille tileille?

Vedonvälitystoimisto 1xBet on toiminut online-vedonlyöntimarkkinoilla vuodesta 2012 lähtien. Tänä aikana yritys on onnistunut hankkimaan arvokasta kokemusta taistellakseen menestyksekkäästi huijareita vastaan ja suojellakseen käyttäjiään rahan menettämiseltä. Siksi vedonvälittäjä käyttää työssään selkeää algoritmia toimista, mukaan lukien rahojen peruuttaminen 1xBetistä.

Yrityksen sääntöjen mukaan pelaajat voivat suorittaa varojen maksun vain sen maksuvälineen kautta, josta talletus tehtiin. Esimerkiksi jos talletuksen tekemiseen käytettiin pankkikorttia, voitot voidaan myös nostaa vain kyseiselle kortille. Vedonlyöjä ei voi lisätä toista korttia tai määrittää toista maksutapaa. Sivustolla ei ole tällaista toimintoa.
Вывод средств 1хБет на карту Entä käyttäjät, jotka käyttävät eri maksuvälineitä talletuksen tekemiseen? Siinä tapauksessa vedonvälittäjä 1xBet sallii sinun nostaa rahaa jokaiselle maksupalvelulle talletuksen vastineena. Tällöin pelaaja voi siirtää kaikki voittonsa viimeksi käytettyyn maksutapaan.

Näin ollen käyttäjä ei voi muuttaa tietoja rahan nostamiseksi 1xbetistä. Jos haluat yksityiskohtaisen selityksen rajoituksista, ota yhteyttä vedonvälittäjän tukiedustajiin, jotka antavat vastauksen yrityksen virallisista säännöistä.

Usein esitetyt kysymykset kotiutuksista 1xBetistä

💳 Mitä kotiutustapoja 1xBet tukee?

1xBet-käyttäjät voivat nostaa varoja pankkikorteille, pankkitileille (ei saatavilla kaikissa maissa), e-lompakoille, maksujärjestelmiin ja kryptovaluutan kautta. Maksuvälineiden kokonaismäärä vaihtelee maittain, mutta on usein yli 30 palvelua.

📜 Mitä tarvitsen, jotta voin nostaa rahaa 1xBetistä?

Käyttäjän tulee lyödä talletetut varat vetoa urheilussa, kyberurheilussa (vähimmäiskertoimet alkaen 1,1) tai peleissä. Lisäksi profiili on varmennettava antamalla passi. Tämän jälkeen vedonlyöjä voi nostaa varat henkilökohtaiselle tililleen.

❎ Mitä minun pitäisi tehdä, jos en voi nostaa rahaa 1xBetistä?

Jos palvelussa on teknisiä virheitä, odota jonkin aikaa ja toista toimenpide. Jos se ei auttanut, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja selvitä syy. Lisätietoja tilanteista, joissa on nostorajoituksia 1xBetistä, käsitellään erillisessä artikkelissa verkkosivustollamme.

Asiaankuuluvat uutiset