Intro

Kuinka kauan kestää nostaa rahaa 1xBetistä?

1хБет сколько выводится платеж
Kun pelaajat ovat valinneet maksuvälineen ja hakeneet varoja, he ihmettelevät: ”Kuinka kauan kotiutus 1xbetistä kestää?” Aiemmissa artikkeleissa olemme jo kirjoittaneet tästä ohimennen. Päätimme kuitenkin laajentaa aihetta lisäämällä vastauksia kaikkien käyttäjien kysymyksiin kotiutuksista henkilökohtaiselle tilille
.[/box_text]

Logo 1xbet
100 % bonus 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Kuinka kauan kestää nostaa rahaa 1xBetistä?

Rahan nostaminen 1xBetistä koostuu useista vaiheista:

  • Pelaaja valitsee yhden henkilökohtaisessa kaapissasi käytettävissä olevista maksutavoista(1xBet ”Nostot tililtäsi” -osio).
  • Vedonlyöjä lähettää pyynnön siirtää varoja pelitililtä henkilökohtaiselle tililleen. Tässä vaiheessa pyyntö menee vedonvälittäjälle tarkistettavaksi. Se voidaan suorittaa automaattisesti, tai jos yrityksellä on lisäkysymyksiä rahojen alkuperästä – 1xbetin rahoitusosaston kautta.
  • Vedonvälittäjä vahvistaa maksun ja siirtää sen maksujärjestelmään.
  • Maksujärjestelmä käsittelee pyynnön ja siirtää varat pelaajan henkilökohtaiselle tilille.

Kokonaisaika rahan nostamiseen 1xbetistä sisältää kaikki edellä mainitut vaiheet ja riippuu seuraavista: 1:

  • Varojen tarkistaminen toimiston toimesta. Jos tapahtuma tarkistetaan automaattisesti, se kestää enintään 10 minuuttia. Jos se on manuaalinen, tarkistus voi kestää puolesta tunnista useisiin tunteihin, harvemmin – päiviin.
  • Valittu maksutapa. Jokaisella maksupalvelulla on omat maksujen käsittelyä koskevat määräyksensä. Joissakin tapauksissa viikonloput ja juhlapyhät vaikuttavat tapahtumien käsittelyyn. Silloin siirto suoritetaan arkipäivänä ja nostoaika 1xBetistä voi kasvaa muutamalla päivällä.

1хБет минимальная сумма платежа

Käyttäjän on vaikea laskea tarkkaa nostoaikaa 1xbetistä. Siksi kannattaa luottaa vain keskimääräisiin arvoihin.

1xBet: kuinka kauan kestää rahan nostaminen?

Kuten edellisessä osassa todettiin, on lähes mahdotonta määrittää tarkkaa aikaa, joka kestää maksun saaminen 1xbetistä henkilökohtaiselle tilillesi. Pelaajat voivat käyttää taulukkoamme kotiutustapahtumiensa suunnitteluun:

Rahan nostomenetelmä

Keskimääräinen siirtoaika

Summa per tapahtuma

VISA, Maestro-kortit 1 minuutti – 7 päivää alkaen 100 ruplaa*
Pankkikortit Mastercard, Mir 1 minuutti – 7 päivää alkaen 1000 ruplaa*
Sähköiset lompakot Webmoney, Qiwi, Astropay, Sticpay, Money GO jne. 1 – 30 minuuttia alkaen 100 ruplaa*
Jeton-lompakko 1 – 30 minuuttia alkaen 89,91 ruplaa*
Ecopayz-maksujärjestelmä 15 – 30 minuuttia alkaen 908,05 RUB*
Payeer-maksujärjestelmä 15 – 30 min alkaen 179,82 RUB*
Kryptovaluutta Bitcoin enintään 10 minuuttia alkaen RUB 15270*
Kryptovaluutta Litecoin jopa 10 minuuttiin alkaen 105 ruplaa*

*Tai vastaava summa toisessa valuutassa

Huomioithan, että 1xBetin verkkosivustolla tapahtuman vähimmäissumma voi vaihdella. Tämänhetkiset tiedot löytyvät henkilökohtaisen kaapin kohdasta ”Nostot tililtä”.

Jos sinulla on ongelmia rahan nostamisessa 1xBetistä, suosittelemme lukemaan artikkelimme.

Usein kysyttyjä kysymyksiä rahan nostamisesta 1xBetistä:

📃 Mistä 1xbetin kotiutusnopeus riippuu?

Varojen nostaminen 1xBet-tililtä tapahtuu selkeän asetuksen mukaisesti. Se voi kestää muutamasta minuutista viikkoon siitä hetkestä, kun pyydät nostoa, kunnes varat hyvitetään päätilillesi. Pyynnön käsittelyn nopeus riippuu profiilin todentamisesta (jos tarvittavia asiakirjoja ei ole, ne kannattaa toimittaa henkilöllisyyden todentamista varten); maksun määrästä (vedonvälittäjä voi asettaa rajoituksia nostettavan rahan enimmäismäärälle); valitusta maksutavasta (rahan käsittely maksupalvelun säännösten kautta voi kestää kauan); vedonlyöjän asuinmaasta (kaikkien maksujen taloudellinen valvonta toimii joissakin maissa) ja pyynnön käsittelevän 1xbet-tiimin nopeudesta. Myös muut tekijät voivat vaikuttaa kotiutuksen nopeuteen, mutta eivät yhtä merkittävästi.

⏱️ Kuinka kauan kestää nostaa rahaa 1xbetistä?

1xbetin käyttäjillä on käytössään yli 30* kotiutustapaa alkaen korttisiirrosta aina kryptotilisiirtoon. Koska kaikilla palveluilla on omat sääntönsä, nostopyynnön nopeus 1xbetistä on dynaaminen arvo. Nostoaika vaihtelee 1 minuutista 7 päivään. Yksityiskohtaiset tiedot varojen nostamisen kestosta vedonvälittäjän tililtä löytyvät artikkelista osoitteesta
*Maksutapojen määrä riippuu pelaajan asuinmaasta.

⏳ Kuinka kauan kestää nostaa rahaa 1xBetistä kortilleni?

Siirtoja kortille pidetään yhtenä nopeimmista 1xBetissä. Käyttäjien tulisi kuitenkin erottaa toisistaan rahan nostaminen 1xBetistä p2p-siirrolla ja pankkikorttitietoihin. Ensimmäisessä tapauksessa maksu suoritetaan korttinumerolla ja se tapahtuu muutamassa minuutissa (aika voi pidentyä finmonitoring-tarkastusten vuoksi). Toisessa tapauksessa maksu suoritetaan maan maksujärjestelmän sääntöjen mukaisesti. Näin ollen saat rahat 24 tunnin kuluessa (keskimäärin useita tunteja). Maksutietojen yksityiskohdat kannattaa tarkistaa paikallisen kansallisen pankin verkkosivuilta.

Asiaankuuluvat uutiset