Intro

22Bet iOS-sovellus vedonlyöntiin

Приложение 22Bet на iOS
Yhä useammat Bet 22Betin käyttäjät lyövät vetoja matkapuhelimellaan. Vaikka vedonvälittäjän verkkosivusto on täysin mukautettu älypuhelinten näytöille, se toimii nopeasti vempaimissa, mutta vedonlyönti sovelluksen kautta on paljon kätevämpää. Siksi kehitystiimi valmisteli 22Bet-mobiilisovelluksen Androidille ja iOS:lle. Kerroimme Android-sovelluksen toiminnasta aiemmassa artikkelissa. Uudessa artikkelissamme haluamme esitellä 22Betin iOS:lle
.[/box_text]

22Bet-mobiilisovelluksen lataaminen ja asentaminen iPhonelle

IOS-käyttöjärjestelmän käyttäjillä on etu Android-älypuhelinten omistajiin nähden. He voivat ladata 22Bet-mobiilisovelluksen iPhonelleen suoraan virallisesta App Storesta. Vaihtoehtoisesti linkki sovellukseen löytyy vedonvälittäjän verkkosivuilta. Jos siirryt ”Mobiilisovellus”-osioon ja valitset asennustiedoston iOS:lle, pelaaja ohjataan App Storen sivulle.

Mahdollisuus asentaa suoraan marketista helpottaa huomattavasti uusien pelaajien asennusta. Mikäli vedonvälittäjän sivusto on estetty, ei tarvitse etsiä keinoja 22Betin eston ohittamiseen. Voit ladata ohjelmiston nopeasti virallisesta lähteestä.

22Bet-mobiilisovelluksen asentaminen iOS:lle tapahtuu seuraavasti:

 1. Etsi vedonvälittäjän sovellus haun kautta.
 2. Aloita asennus painamalla ”Asenna”-painiketta, kun olet vahvistanut toimenpiteen ja antanut ohjelmalle käyttöoikeudet.
 3. Valtuuta 22Bet-mobiilisovelluksessa käyttäjätunnuksen ja salasanan kautta. Uudet tulokkaat voivat rekisteröityä 22Betiin sähköpostin tai puhelinnumeron avulla.

Joissakin tapauksissa käyttäjillä voi edelleen olla vaikeuksia asentaa 22bet-mobiilisovellus iPhoneen. Internet-palveluntarjoajat saattavat estää sivun käytön. Siinä tapauksessa pelaajan on toimittava seuraavasti:

 1. Siirry laitteesi App Store -asetuksiin.
 2. Avaa Apple ID -osio.
 3. Klikkaa ”Näytä Apple ID” ja syötä salasanasi.
 4. Valitse ”Maa/alue” ja napauta ”Vaihda maata tai aluetta”.
 5. Etsi luettelosta maa, jossa urheiluvedonlyönti ei ole kielletty, kuten Kypros. Tallenna tekemäsi muutokset.

Мобильное приложение 22Бет для Айфона

Jos tämä vaihe ei auta, voit yrittää ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja pyytää 22Bet-mobiilisovelluksen asennustiedostoa. Tässä tapauksessa pelaajan on asennettava se manuaalisesti. Se edellyttää puhelimessa suoritettavia lisävaiheita:

 1. Siirry puhelimen asetuksiin, osioon ”Yleiset” – ”Profiilit” tai ”Profiilit ja laitehallinta” (riippuen järjestelmäversiosta).
 2. Aseta sovelluskehittäjän uskottavuus. Napsauta tätä varten kehittäjän profiilin nimeä* otsikon ”Yritysohjelma” alla.

*Järjestelmä havaitsee asennustiedoston itse ja näyttää sen nimen.

 1. Vahvistuksen jälkeen voit palata ladattuun tiedostoon ja asentaa 22bet-mobiilisovelluksen iOS:lle manuaalisesti.

Kun olet asentanut 22Bet-sovelluksen, voit jatkaa vedonlyöntiä.

22Bet iOS -sovelluksen edut

22bet-mobiilisovellus on varsin suosittu käyttäjien keskuudessa sen etujen vuoksi. Käyttämällä sovellusta pelaajat voivat voittaa mm:

 • Suorituskykynopeudet. 22Bet-sovellus iOS:lle toimii paljon nopeammin kuin verkkosivuston mobiiliversio.
 • Verkkosivuston eston ohitus. Käyttäjien ei tarvitse miettiä, mitä VPN-palvelua käyttää IP-osoitteen ja yhteyspisteen vaihtamiseen. Sovelluksessa on sisäänrakennettu toiminto verkkosivujen eston ohittamiseen.
 • Suuri valikoima ominaisuuksia. Vedonlyönti 22Bet-mobiilisovelluksen kautta iOS:lle on helppoa ja kätevää. Kaikki vedonlyöntisivuston ominaisuudet ovat pelaajien käytettävissä.
 • Live-tapahtumienvedonlyönti . Pelaajat voivat lyödä live-urheiluvetoja ja cyber-urheiluvetoja. Heillä on myös mahdollisuus seurata otteluita verkossa.
 • 24/7-tuki. 22Betin käyttäjät voivat pyytää apua 24/7.

On syytä huomata, että kehitystiimi päivittää jatkuvasti 22Bet-mobiilisovellusta iPhonelle. Jokainen uusi versio tarjoaa pelaajille lisävaihtoehtoja entistä mukavamman vedonlyöntikokemuksen saamiseksi. Siksi suosittelemme käyttämään sovelluksen uusinta versiota.

Мобильное приложение 22Бет для iOS

Vedonlyönnin asettaminen 22Bet for iOS -palvelussa

Edellisessä osiossa korostimme 22Bet Mobile App for iOS:n tärkeimpiä etuja. Edellä mainittujen vahvuuksien lisäksi on syytä mainita vedonlyönnin sijoittaminen. Vedonlyöntiprosessi sovelluksessa on yksinkertainen ja intuitiivinen myös aloittelijoille. Asettaakseen vedon iPhonen ohjelmistossa pelaajan tulee

 1. Siirry haluamaasi osioon urheilutapahtumien kanssa. ”Line”, ”Live” tai ”Cybersport” -sivut näkyvät kuvakkeina näytön yläreunassa. Löydät osion myös hampurilaisvalikon kautta. Se sijaitsee näytön oikeassa yläkulmassa.
 2. Etsi urheilu- tai kyberurheilukilpailuja. Etsi mielenkiintoinen ottelu.
 3. Lisää valinta sopivalla kertoimella vedonlyöntilippuun.
 4. Määritä vedon määrä ja valitse tyyppi (jos useita tapahtumia lisätään).
 5. Päätä vedonlyönti napsauttamalla ”Tee veto” -painiketta.

Kun veto on asetettu, sitä voidaan seurata käyttäjän kaapin kautta. Pelaaja voi myös syöttää kupongin numeron ”Tarkista kuponki” -sivulla olevaan lomakkeeseen välttääkseen kirjautumisen verkkosivustolle. Tämä on kätevää, jos käytössä on toimiva tietokone.

Asiaankuuluvat uutiset