Intro

1xStavka ja 1xBet: miten läpäisen UCPIS-tunnistuksen?

Сайт 1xStavka
Venäjän federaatiossa asuvat vedonlyöjät eivät voi kirjautua vedonvälittäjän 1xBet-sivustolle ilman erikoisohjelmia tai virallisia peilejä. Kirjoitimme portaalin estämisen syistä artikkelissa ”Miksi 1xBet on kielletty Venäjällä?” Pelaajat voivat kuitenkin lyödä vetoja 1xStavkassa (1xStavka), joka on 1xBetin tytäryhtiö: sillä on lupa tarjota palveluja maassa. Jotta voit aloittaa toimiston sivuston käytön, sinun on läpäistävä tunnistus, myös TSUPIS: ssä. Lue, miten se tehdään artikkelissa.
.[/box_text]

Logo 1xbet
100 % bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

1xStavka ja 1xBet: miten siirtää tunnistaminen?

Monet uudet tulokkaat sekoittavat vedonvälittäjät 1xStavka ja 1xBet. Nämä ovat kuitenkin kaksi eri yritystä: ensimmäinen toimii yksinomaan Venäjän markkinoilla, kun taas toinen – maailmanlaajuisesti (RF: ssä toimiston sivusto on estetty). Olemme laatineet lyhyen vertailun siitä, miten 1xBet ja 1xStavka eroavat toisistaan, jonka suosittelemme lukemaan. Perustuen väitteeseen, että vedonvälittäjät ovat erilaisia, kuvaamme tunnistamisprosessia 1xStavkassa ja 1xBetissä erikseen.

Tunnistamisprosessi 1xStavkassa (1xStavka)

Henkilöllisyyden todentaminen vedonlyöntiyrityksen 1xStavka (1xStavka) sivustolla suoritetaan tilin luomisen yhteydessä. Sinun on mentävä rekisteröintisivulle ja noudatettava 3 vaihetta: rekisteröinti verkkosivustolle, puhelinnumeron vahvistaminen ja tunnistaminen. Näin ollen, kun olet täyttänyt kaikki yksityiskohdat itsestäsi, sitomalla puhelinnumerosi pelaajan kanssa, sinun on suoritettava asiakirjan todentaminen.

Kansainväliset online-vedonvälittäjät pyytävät pelaajia lähettämään skannatun kopion passistaan, ulkomaisesta passistaan, ajokortistaan tai ottamaan kuvan asiakirjan kanssa sen todentamiseksi. 1xStavkan tapauksessa käytetään erilaista mekaniikkaa. Jotta voit tunnistaa itsesi 1xStavkassa, on tarpeen käyttää valtion palvelua, YHTEYSTIEDOT (suorittaa operaation verkossa) tai tulla vedonlyöntiliikkeeseen tai Svyaznoy-salonkiin. Tällä tavoin vedonvälittäjä tarkistaa huolellisesti kaikki pelaajat, eikä toimiston palveluita voi käyttää ilman passia.

Регистрация в 1хСтавка

Tunnistaminen 1xBetissä

1xBet-käyttäjien ei tarvitse käydä vedonlyöntipisteessä tarkistamassa henkilöllisyyttään. Ja vedonvälittäjällä ei ole juuri lainkaan vedonlyöntiliikkeitä jäljellä. Yhtiö on jo kauan sitten siirtynyt online-vedonlyöntiin. Siksi tunnistaminen 1xBetissä tapahtuu myös verkkosivuston kautta.

1xBet-vedonvälittäjä tarjoaa pelaajille useita vaihtoehtoja tilin luomiseen. Siksi henkilökohtaiselle tilillesi kirjautumisen jälkeen sinun tulee täyttää kaikki kortin tiedot, joita ei syötetty rekisteröinnin aikana. Voit tarkistaa profiilisi ”Henkilökohtaiset tiedot” -sivulla, kun olet kirjautunut käyttäjätilille.

Peliprofiilin tarkistus tehdään rahan nostovaiheessa*. Käyttäjän on lähetettävä pyydetyt asiakirjat lomakkeella tai sähköpostitse. Siihen asti kotiutusoperaatio jäädytetään. Tunnistautumisen läpäisemisen jälkeen 1xbetissä pelaajalla on pääsy kaikkiin vedonvälittäjän ominaisuuksiin.

*Joissakin tilanteissa vedonvälittäjä voi vaatia kopion passista tai muusta asiakirjasta sen jälkeen, kun rahat on talletettu tilille.

Vedonvälittäjä 1xStavka ja 1xBet: miten siirtää tunnistaminen TSUPISiin?

Venäjän federaation lainsäädäntö edellyttää, että pelaajat rekisteröityvät UPISiin (lyhenne tarkoittaa ”interaktiivisen vedonlyönnin siirtokeskusta”). Kyseessä on rahoitusorganisaatio, joka välittää vedonlyöjän ja vedonvälittäjän välillä. Tällä hetkellä Venäjällä on kaksi tällaista organisaatiota – yhdistetty UUPIS-keskus, jonka kanssa 1xStavka tekee yhteistyötä, ja Kiwi-pankkiin perustuva UUPIS-keskus. Niiden tehtävänä on valvoa pelaajien voittoja ja maksaa verot liittovaltion verovirastolle.

Единый ЦУПИС

1xStavka-pelaaja voidaan tunnistaa UUPIS-keskuksessa yhdellä seuraavista tavoista:

  • Sinun onmentävä vedonvälittäjän 1xStavka vedonlyöntiliikkeeseen. Sinun on tuotava passisi ja täytettävä lomake tilin avaamista varten vedonvälittäjien varallisuuskeskuksessa.
  • Euroset-liikkeeseen hakeminen. Työntekijöille on ilmoitettava, että on tarpeen käydä läpi asiakirjojen tarkistaminen NCO Mobile Cardia varten. Käyttäjälle annetaan hakemuslomake täytettäväksi. Huomaa, että Euroset perii 100 ruplan maksun 1хStavka-pelaajan tunnistamismenettelyn suorittamisesta UUPIS:ssa.
  • Tarkista asiakirjat vedonvälittäjän verkkosivuston kautta. Tätä varten käyttäjän on kirjauduttava sisään ja siirryttävä kohtaan ”Manage Interactive Betting”. Kun maksutapa on valittu, näyttöön tulee viesti, jossa ilmoitetaan, että on rekisteröidyttävä UBCC:n verkkosivustolle. Sivulle siirryttäessä aukeaa sovellus, johon on syötettävä puhelinnumero, kirjauduttava 1хStavka-sivustolle ja keksittävä salasana. Kun olet syöttänyt tekstiviestistä saadun koodin (se lähetetään annettuun numeroon), UUPIS tarkistaa tilin saatavuuden vedonvälittäjän verkkosivustolla ja vahvistaa profiilin.

Huomaa, että pelaajat voivat tallettaa tilinsä 1xStavka-sivustolla vasta sen jälkeen, kun he ovat avanneet tilin UUPIS:iin. Alle 18-vuotiailta evätään pelitilin rekisteröinti.

Jos pelaaja on rekisteröitynyt sivustolle 1xbet ohittaen eston, hänen ei tarvitse avata tiliä UUPISissa. Siksi monet pelaajat suosivat kansainvälistä portaalia paikallisen vedonvälittäjän sijaan, jotta he eivät maksa ylimääräisiä maksuja voitoista.

Asiaankuuluvat uutiset