Intro

1xBetin vedonlyöntimyyntivaihtoehto: ominaisuudet ja edut

История ставок 1хБет
Urheiluvedonlyöntiin liittyy aina riski. Jopa kokeneimmat käyttäjät tekevät virheitä, puhumattakaan aloittelijoista. Siksi mahdollisuus saada osa rahoistasi takaisin, jos urheilutapahtuman tulos on negatiivinen, on vedonlyöjille erittäin hyödyllinen vaihtoehto. Ja kuten voitte ymmärtää otsikosta, vedonvälittäjä 1xBet tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden ”lunastukseen” – vedon lunastamiseen tai myymiseen. Miten se toimii ja milloin pelaajat myyvät vetoja 1xBetissä, käsitellään artikkelissa
.[/box_text]

Logo 1xbet
100% bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Mitä on ”vetojen myyminen” 1xbetissä: käteiskassan käsite

Kun on kyse vedon myymisestä 1xbetissä, on ymmärrettävä menettely, jossa vedonlyönnin asettamisen jälkeen vaihdetaan oma lippu (veto, jota ei ole vielä pelattu) tiettyyn rahasummaan. Vedonvälittäjän toimisto ei koskaan palauta kaikkia varoja pelaajalle, lukuun ottamatta joitakin kampanjoita. Korvauksen tai niin sanotun kotiutuksen määrä riippuu ottelusta, ennusteista ja vedonlyönnistä kuluneesta ajasta. Jos et osallistu ylimääräisiin kampanjoihin, varat siirretään päätilillesi, eikä panostusta vaadita.

1xbet-vedonlyönti on oletusarvoisesti aktivoitu, ja se on käytettävissä vain ottelua edeltävissä tapahtumissa. Pelaajan ei tarvitse määrittää sitä erikseen, ja hän voi käyttää sitä välittömästi vedonlyöntihistoriaan sijoitettuihin kuponkeihin. Huomaa, että sekä kerta- että pikapanokset voidaan palauttaa.

Syyt vetojen myymiseen 1xBetissä

Kuten johdannossa mainittiin, vetojen myyminen on 1xBet-alustan kilpailuetu. Vedonlyöjät voivat tehdä virheitä ennusteissaan, ja mahdollisuus saada osa rahoista takaisin on paljon parempi kuin menettää koko panossumma. Siksi ei ole yllättävää, että 1xbetin ”Vedonmyynti”-vaihtoehtoa käyttävät aktiivisesti sekä aloittelijat että ammattilaiset.

Продажа ставки 1хБет

Kaikki käyttäjät eivät kuitenkaan ymmärrä, missä tilanteissa heidän pitäisi luopua riskistä ja palauttaa veto ennen ottelun alkua. Olemme koonneet tärkeimmät syyt, jolloin ”Vedon myynti” -vaihtoehdon käyttäminen 1xBetissä on tarkoituksenmukaista:

  • Väärä ennuste pelistä. Koska vain ottelua edeltävä veto voidaan myydä, tällaiset vedot voidaan asettaa kauan ennen urheilutapahtumaa. Koska monet tekijät (loukkaantumiset, fyysinen ja henkinen väsymys jne.) vaikuttavat tulokseen, suosikit voivat muuttua ennen pelin alkua. Lisäksi joissakin tapauksissa vedonlyöjällä on mahdollisuus palauttaa veto ottelun jälkeen, kun on käynyt selväksi, että lopputulos ei ole oikea. Mahdollisuus tappion estämiseen on siis ”Vedonlyöntimyynti”-vaihtoehdon keskeinen etu.
  • Tarve lisätä pelikassaa. ”Vedonlyöntikoulustamme” löydät useita materiaaleja vedonlyönnin pankkikassasta. Tilanteissa, joissa pelaaja ei ole suunnitellut strategiaansa oikein ja on käyttänyt kaikki käytettävissä olevat varat, vedonlyöntipalautus auttaa saamaan ”elävää” rahaa uusia vetoja varten.
  • Rahan nostaminen alustalta. Jos käyttäjä on panostanut koko 1xbet-tililleen tekemänsä talletuksen ja haluaa nostaa rahat, voidaan käyttää ”Vedonmyynti”-vaihtoehtoa. Tässä tapauksessa pelaaja saa osan rahoista takaisin ja lisää sen nostosummaan. Huomaa kuitenkin, että varojen on oltava aiemmin sijoitettu muihin voittaviin vetoihin, muuten ne estetään kierrätykseen asti.

1xbetin tavallisen ”Myy veto” -vaihtoehdon lisäksi tarjolla on myös ”Myydä myöhemmin” -vaihtoehto eli ns. vedonlyöntivakuutus. Tätä vaihtoehtoa käsitellään erillisessä artikkelissa.

”1xbet – vaihtoehdon löytäminen ja käyttäminen

Vedonlyönnin asettamisen jälkeen kaikki tapahtumat siirretään ”Vedonlyöntihistoria”-osioon. Kun käyttäjä on kirjautunut henkilökohtaiseen kaappiinsa, hän voi tarkastella kuponkeja menemällä kyseiseen osioon ja napsauttamalla tietyn tapahtuman ”Myydä” -painiketta. Uudessa ikkunassa vedonlyöjälle tarjotaan palautussumma ja mahdollisuus vahvistaa toimenpide napsauttamalla ”Myy nyt” -painiketta. Kun pelaaja hyväksyy kotiutuksen, rahat hyvitetään päätilille 20 sekunnin kuluessa.

Продажа купона 1хБет

Löydät siis 1xbetin ”Myydä veto” -vaihtoehdon henkilökohtaisesta kaapistasi (vedonlyöntihistoria-osio). Kaikki ottelua edeltävät vedot voidaan palauttaa, jos niitä ei ole vielä pelattu (ottelu ei ole alkanut). Tosin osallistumalla joihinkin kampanjoihin pelaaja voi palauttaa ottelua edeltävän vedon varat myös ottelun alkamisen jälkeen. Siksi suosittelemme lukemaan vedonvälittäjän ajankohtaiset kampanjat PROMO-osiosta, jotta voit hyödyntää vedonpalautusmahdollisuutta parhaalla mahdollisella tavalla.

1xBet-kupongin myyntimenettely

Vedonvälittäjän toimisto 1xbet käyttää vedonlyönnin palautusvaihtoehdosta useita nimityksiä: ”Vedonmyynti” tai ”Kuponkimyynti”. Ne ovat synonyymejä ja niitä voidaan käyttää vedonvälittäjän tai vedonlyöntitoimiston käyttäjien mainosmateriaalissa.

Edellisissä kohdissa olemme antaneet lyhyen määritelmän ”vedonlyöntikupongille”. Se olisi ymmärrettävä ennakko- tai live-vedon tuloksien määräksi, jotka sisältyvät yhteen vetoon. 1xBet Coupon Sale -vaihtoehto on kuitenkin käytettävissä vain pre-match-vedoissa, jotka voivat olla single- tai parlay-vetoja.

Jokaisella lipsahduksella on oma numeronsa ja tapahtumien ominaisuudet (ottelun nimi, kertoimet, vedon tyyppi). Käyttäjä voi tarkastella kuponkeja ”Vedonlyöntihistoria”-osiossa, joka on saatavilla henkilökohtaisessa kaapissa. Kuponkia voi tarkastella myös sivuston alavalikossa olevan ”Tarkista kuponki” -sivun kautta.

Kupongin myyminen edellyttää, että pelaaja valitsee vedon ja napsauttaa myyntipainiketta. Tämän jälkeen pelaajan on vahvistettava toimenpide napsauttamalla ”Myy nyt” -painiketta. Vasta sitten 1xbet-kupongin myynti tapahtuu.

Asiaankuuluvat uutiset