Intro

1xBetin moninkertaiset vedot: vetojen tekeminen ja myyminen

Экспресс-ставка 1хБет
Aloittelevien vedonlyöjien keskuudessa on paljon kysymyksiä jokereista. Edellinen artikkelimme, ”Kuinka panostaa pikavippeihin 1xbetissä”, vastasi suurimpaan osaan niistä. On kuitenkin vielä useita aiheita, jotka olemme päättäneet käsitellä uudessa materiaalissa. Lue yhdistelmävedon valinnan erityispiirteistä, antiexpressistä, päivän parlaysta ja vedonlyöntimyynnistä
.[/box_text]

Logo 1xbet
100 % bonus 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Miten asetan pikavedon 1xBetissä?

1xBet on miettinyt vedonlyönnin yksityiskohtia sivustolla. Luodakseen parlay 1xBetissä käyttäjän tarvitsee vain valita kiinnostavat tapahtumat ja lisätä ne vedonlyöntilippuun. Napsauta tätä varten lopputuloksen kertoimia. Kun vedonlyöntilippuun on lisätty kaksi tai useampia valintoja, on mahdollista muodostaa parlay. Vastaava kohde ilmestyy vedonlyöntityyppien avattavaan luetteloon. Tämän jälkeen vedonlyöjä määrittää panostettavan summan ja saattaa vedonlyönnin päätökseen käytettävissä olevien vaiheiden mukaisesti.

Menettely pikapanoksen luomiseksi 1xBetissä ei eroa verkkosivuston, 1xWinin ja mobiilisovelluksen välillä. Ero löytyy vain näyttöjen suunnittelusta. Vaikka kehittäjät yrittävät sovittaa kaikki vedonlyöntityökalut yhteen muotoon, jotta uusien tulokkaiden olisi helpompi käyttää vedonvälittäjän palveluja.

Miten teen omia pikavetoja 1xBetissä?

Kuten edellisessä osiossa mainittiin, parlay-vedonlyönnin tekeminen vedonvälittäjän verkkosivustolla ei ole monimutkaista. Joten kaikki kysymykset, joita pelaajilla voi olla pikavedonlyöntivaiheessa, ovat: Mitkä tapahtumat on sisällytettävä vetoon, jotta veto toimisi? Voittavien monivedonlyöntien luomiseen on olemassa erilaisia strategioita. Lisäksi on olemassa palveluita, joista voi ostaa valmiita ennusteita parlayta varten menestyneiltä vedonlyöjiltä.

Pitäisikö käyttää ulkopuolisten asiantuntijoiden palveluja? Päätös on tässä tapauksessa pelaajan oma asia. Mutta mielestämme on parasta oppia tekemään omia pikavetoja 1xBetissä. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua tekemään oikeita yhdistelmiä, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn vedoistasi:

  1. Älä pelkää lyödä vetoa tasapeleistä. Otteluissa, joissa ei ole selvää suosikkia, joukkueiden voittokertoimet ovat suunnilleen samat. Voit siis valita ottelun tulokseksi tasapelin. Yleensä tällaisten vetojen kertoimet ovat korkeat ja onnistumismahdollisuudet ovat melko hyvät. Jos tarkastellaan jalkapallo-otteluiden tilastoja suosituissa maailmanmestaruuskilpailuissa, joka neljäs ottelu päättyy tasapeliin.
  2. Aseta arvokisavedot. Käytettävissä olevasta määrästä urheilutapahtumia, joista voi lyödä vetoa, on mahdollista löytää sellaisia, joissa vedonvälittäjä aliarvioi voittajajoukkueen. Jos vedonlyöjä tuntee hyvin kapeissa mestaruuskilpailuissa pelaavien joukkueiden ja urheilijoiden pelityylin, ei ehdotettuun suosikkiin kannata kiinnittää huomiota. On parasta pelata vedonvälittäjää vastaan.
  3. Tee vedonlyöntilista. On suositeltavaa pitää muistivihkoa, johon voi kirjoittaa ylös mahdollisia otteluita, jotka voisi sisällyttää parlayyn. Kun käyttäjä on kirjoittanut kaikki ottelut ylös, vertaillut kertoimia ja arvioinut vielä kerran tämän tai tuon joukkueen/urheilijan menestystä, voit siirtyä asettamaan parlay-vedon 1xbetissä.
  4. Sinun ei pitäisiluottaa korkeisiin kertoimiin. Mitä enemmän korkeilla kertoimilla varustettuja tuloksia yhdistelmässä on, sitä suurempi on mahdollisuus hävitä parlay. Muista, että riskin on oltava perusteltu. Ei siis ole hyvä idea yrittää koota parlayta, jossa häviökertoimet ovat korkeat useimmissa tapahtumissa.
  5. Markkinoiden oikea käyttö. Paras vedonlyöjä osaa arvioida joukkueen kertoimia ja laskea kunkin vedonlyöntityypin kertoimet. Jos esimerkiksi ottelussa on selvä suosikki ja sen voiton kertoimet eivät ole korkeat, on parempi käyttää tasoitusta. Tällaiset vivahteet 1xBet-vedonlyöntikertoimissa voivat auttaa nostamaan lopullisia kertoimia.
  6. Alustava otteluanalyysi. Edellisten otteluiden analysoinnin osaaminen on vedonlyöjän avain menestykseen vedonlyönnissä. Jotta voit tehdä oikean otteluennusteen, kannattaa tutustua joukkueiden/urheilijoiden aiempiin otteluihin. Edellisten otteluiden analysointi on välttämätöntä, jos haluat tehdä paljon vetoja.
  7. Kieltäydy lyömästä vetoa suosikeista. Jos vedonlyöjällä on suosikkijoukkue tai -urheilija, älä ota heidän otteluitaan mukaan parlay-otteluun. On mahdollista, että käyttäjä aliarvioi vastustajan ja uskoo suosikkinsa vahvuuteen. Tämä puolestaan johtaa tappiollisiin yhdistelmiin.
  8. Rajoita pikavetojen määrää. Saatuaan ensimmäiset rahansa Parlay-vedonlyönnissä pelaajat ottavat usein mielellään vastaan. Tätä vedonlyöntityyppiä ei kuitenkaan pidä käyttää väärin. Totuus on, että suuri määrä tapahtumia yhdessä vedossa sisältää suuren häviämisriskin. Siksi voittavan multiin luomiseen on panostettava paljon aikaa. Yhdistelmävedon nopea muodostaminen ”sattuman varassa” voi päättyä vedonlyöjän kannalta huonosti.
  9. Hyödynnä vedonvälittäjän bonukset. Vedonvälittäjä 1xbet kannustaa pikavetoja tekeviä käyttäjiä sisällyttämään vedonlyöntilippuun yli 10 tulosta. Tätä varten toimisto korottaa lopullisia kertoimia tietyllä kertoimella. Kokeneet käyttäjät voivat käyttää näitä bonuksia lisäpalkkioihin.

Экспресс-ставка 1хБет

Seuraamalla näitä vinkkejä käyttäjät voivat oppia, miten 1xbetissä voi tehdä pikavetoja oikein ja ansaita suuria summia yhdistelmillä.

Mikä on anti-extraday 1xBetissä?

Vedonvälittäjä tarjoaa käyttäjilleen erilaisia 1xbet-vetoja. Saatavilla olevien vedonlyöntityyppien joukossa on express-vedonlyöntien muunnelmia. Niiden joukossa on 1xbetin anti-express-veto. Klikkaamalla linkkiä vedon tyyppejä käsittelevään artikkeliin löydät määritelmän anti-extra-vedolle – se on veto, joka voittaa, jos kaikki vedonlyöntilapun tapahtumat häviävät. Tämäntyyppinen veto lasketaan siis päinvastoin kuin parlay.

Monet aloittelijat luulevat, että 1xBet Anti-ekspressi on vetoja, jotka sisältävät tuloksia selvistä altavastaajista. Määritelmän mukaan näin on. Käytännössä vedonlyönti selvistä altavastaajista ei kuitenkaan tuo vedonlyöjälle suuria voittoja: alhaiset kertoimet ja vedonvälittäjän marginaali ”syövät” lähes kaiken voiton. Siksi anti-extroihin tulisi sisällyttää tapahtumia, joissa ottelun lopputulos voi muuttua hetkenä minä hyvänsä.

Anti-ekspressin tekeminen 1xBetissä edellyttää, että käyttäjä lisää 2 tapahtumaa vedonlyöntilippuun ja valitsee sitten vastaavan vetotyypin avattavasta luettelosta. Vedonvälittäjä laskee kertoimet uudelleen uuden kaavan mukaisesti. Kun olet syöttänyt vedonlyöntisumman, voit tarkistaa voitot etukäteen ja jatkaa vedonlyöntiä. Löydät yksityiskohtaiset säännöt atiexpressin laskemisesta vedonvälittäjän verkkosivuilta. Siirry tätä varten ”Säännöt”-sivulle, jonka linkki on alavalikossa.

Miten myyn express-vedon 1xBetille?

Kun käyttäjä on kerännyt ja tehnyt 1xbetin ottelua edeltävän express-vedon, saattaa ilmestyä uutisia joukkueen/osallistujan loukkaantumisista. Tällainen tilanne voi kumota koko vedonlyöjän muodostaman yhdistelmän. Jotta käyttäjä ei menettäisi koko vetoa, hän voi käyttää 1xBetin pikavetopalvelua.

Jos haluat myydä parlay-vedon 1xbetille, sinun on kirjauduttava henkilökohtaiseen kaappiisi ja mentävä vedonlyöntihistoria-osioon. Täältä löydät tietoa käyttäjän pelatuista ja pelaamattomista vedoista. Vedonlyöjä voi valita parlay-vedonlyönnin, josta on kiinnostunut, ja painaa ”Myydä”-painiketta*. Uuteen ikkunaan ilmestyy tieto vedonvälittäjältä saatavasta korvaussummasta (se ei ole maksimimäärä). Jos pelaaja on tyytyväinen parlay-ottelun korvaussummaan, hän voi painaa uudelleen ”Myy”-painiketta. Rahat palautetaan tällöin pelaajan tilille 20 sekunnin kuluessa.

*Huomaa, että voit myydä panoksesi ennen mitä tahansa parlay-tapahtumaa

Экспресс дня 1хБет

Mikä on päiväparlay 1xBetissä?

Usein uudet käyttäjät pelkäävät asettaa monipanoksen. Tämä johtuu vedonlyöntikokemuksen puutteesta ja kyvyttömyydestä tehdä yhdistelmiä oikein. Tällaisessa tapauksessa pelaajat voivat pyytää kokeneempien pelaajien apua, ostaa ennusteen ammattilaiselta tai hyödyntää 1xBetin tarjousta. Jälkimmäinen vaihtoehto, joka tunnetaan nimellä ”Parlay of the Day”, on kaikkien käyttäjien käytettävissä.

Päivän pikapeli 1xbetissä on vedonvälittäjän tarjoamia yhdistelmiä, jotka sisältävät tapahtumia eri otteluissa (pääasiassa huippuotteluissa). Pelaajat voivat lyödä vetoa mistä tahansa express-vedosta. Jos ne onnistuvat, käyttäjä saa ylimääräisen 10 % voittoihinsa. Tämä tekee vedonvälittäjän päivän pikavedoista mielenkiintoisia. Käyttäjän on kuitenkin syytä olla tietoinen siitä, että toimisto ei ole kiinnostunut asiakkaiden rahojen voittamisesta. Siksi pelaajien tulisi tarkistaa huolellisesti kaikki express-vedon tapahtumat ja valita veto, jolla voi todella voittaa.

Asiaankuuluvat uutiset