Intro

1xBetin Happy Friday -bonus: ominaisuudet ja ehdot

Счастливая пятница 1xBet
Tässä 1xBetin Happy Friday -artikkelissa puhutaan varsin suositusta ja houkuttelevasta kampanjasta. Tervetuliaisbonuksen lisäksi pelaajat voivat nauttia myös muista 1xbetin mielenkiintoisista bonuksista, joita vedonvälittäjä tarjoaa anteliaasti vedonlyöjilleen. Yhdestä niistä puhumme tänään. Artikkelista opit bonuksen ominaisuuksista, panostussäännöistä, sen saamisen ehdoista ja muista tärkeistä seikoista
.[/box_text]

Logo 1xbet
100 % bonus 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

”1xbet Hyvää perjantaita: Bonusominaisuudet

Joka perjantai 1xbet vedonvälittäjä järjestää kampanjan, jossa voit ansaita jopa 100 dollaria*. Sinun on rekisteröidyttävä siihen 24 tunnin kuluessa, yleensä se on klo 00:00-23:59. Samalla sinulla on oltava aikaa tehdä talletus ja kierrättää bonus. Bonussumma on aina sama kuin perjantaina tehty talletus (mutta enintään 100 dollaria*). Pienin bonussumma on 1$*. Varmistaaksesi, että saat bonuksesi, tarkista tilisi asetukset etukäteen. On toivottavaa, että tiedot sinusta on syötetty profiilin asianmukaisiin kenttiin, ja itse tili – vahvistettu. Älä myöskään unohda rekisteröidessäsi ruksata ruutua, jossa suostut osallistumaan urheilutapahtumien bonustarjouksiin. Suosittelemme, että luet kampanjasäännöt etukäteen, jotta et tuhlaa arvokkaita minuutteja perjantaina.

1xBet Lucky Friday -bonus: ehdot sen saamiseksi

Saadaksesi bonuksen (lisätietoja 1xbet-bonustilistä artikkelissa), sinun on oltava aktiivinen käyttäjä ja tehtävä päivittäin toimia tilillä. Eli tehdä vähintään yksi minimipanos, mutta joka päivä. Ja myös päivän aikana (erityisesti perjantaina) suorittaa 3 yksinkertaista vaihetta:

  1. Rekisteröidy kampanjaan.
  2. Tee talletus ja saat automaattisesti bonuksen, joka vastaa bonustilillesi tehtyä talletusta, mutta enintään 100 dollaria*. Minimitalletussumma bonuksen saamiseksi on $1*.
  3. Voita takaisin bonus.

Huomaa, että bonus on käytettävissä vain kerran per pelaaja. Myöskään tätä kampanjaa ei voi käyttää yhdessä muiden tarjousten kanssa Счастливая пятница от 1хБет

”1xbet Happy Friday”: panostussäännöt

Olisi liian helppoa, jos saadun bonuksen voisi yksinkertaisesti nostaa pois. Se on kierrätettävä. Ennen kuin kaikki kierrätysehdot on täytetty, rahaa ei voi nostaa bonustililtä. Miten siis kierrätät 1xBet Lucky Friday -bonuksesi? Tärkein ehto on – sinun on tehtävä se perjantaina! Se tarkoittaa, että myös niiden tapahtumien tulokset, joista lyöt vetoa, on julkistettava perjantaina. Muussa tapauksessa niitä ei lasketa mukaan kierrätysehtoihin ja ne yksinkertaisesti poltetaan. Täyttääkseen ehdot sinun on siis kierrätettävä bonussumma 3 kertaa. Eli jos sait 50* dollarin bonuksen, panosta 150* dollaria. Vedon on oltava pikaveto, jotta tiedät tuloksen 24 tunnin kuluessa. Jokaisessa parlayssa on oltava vähintään 3 tapahtumaa. Jokaisen tapahtuman vähimmäiskerroin on 1,4. 1xBet Lucky Friday -bonuksen kierrättäminen tapahtuu seuraavasti:

  1. Muodosta kuponki kaikkien sääntöjen mukaisesti.
  2. Syötä panoksen määrä.
  3. Valitse bonustili.
  4. Napsauta ”Aseta panos”.

Seuraava kuponki voidaan sijoittaa vasta sen jälkeen, kun edellisen kupongin tulokset ovat tiedossa. On tärkeää huomioida, että sinun on talletettava koko bonussumma ennen kuin voit kotiuttaa pelitililtäsi. Muussa tapauksessa kaikki bonukset ja niistä saadut voitot menetetään. Muista myös, että vetoja, joista tehdään palautus, ei lasketa Акции и бонусы 1хБет

1xBet Black Friday -bonus

Monet pelaajat sekoittavat usein kaksi nimeä, Black Friday ja Happy Friday 1xbet, ja luulevat virheellisesti, että ne ovat kaksi eri tarjousta. Tehdään kuitenkin selväksi tämä asia. Kyseessä on sama kampanja, jonka 1xbet järjestää perjantaisin. Se on vain niin, että kun se luotiin, sitä kutsuttiin 1xBetin Black Fridayksi, ja sen jälkeen (alustavasti vuonna 2018) vedonvälittäjä muutti sen nimen Happy-perjantaiksi. Siksi nimi ”Black Friday” on vanhentunut. Siihen kaikki muutokset kuitenkin loppuivat, säännöt pysyivät samoina. *Tai vastaava paikallisena valuuttana.

Asiaankuuluvat uutiset