Intro

1xBet-vedonlyöntityypit ja niiden ominaisuudet

Виды ставок 1хБет
Rahapelimarkkinat kukoistavat maailmanlaajuisesti. Vedonvälittäjien välinen kilpailu ja uudet teknologiat, joiden avulla voit lyödä vetoja etänä, edistävät nopeaa kehitystä. Ei siis ole yllättävää, että 1xBet, joka taistelee markkinajohtajuudesta, yrittää monipuolistaa tarjontaansa. Tämä koskee myös uusien vedonlyöntityyppien syntymistä 1xBet. Millaisia vedonlyöntityyppejä toimiston käyttäjät voivat käyttää ja mitkä ovat niiden väliset erot? Vastataan kysymyksiin artikkelissa.
[/box_text]

Logo 1xbet
100 % bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Saatavilla olevat vedonlyöntityypit 1xBet

Aloittelevat vedonlyöjät tuntevat yleensä yksittäiset vedot (ordinaarit) ja 1xBet-pikavedot (yhdistelmävedot). Vedonvälittäjä tarjoaa kuitenkin pelaajille monia muitakin vedonlyöntityyppejä. Klassisten vetojen (yksittäis- ja yhdistelmävetojen) lisäksi käyttäjät voivat asettaa sivustolla näiden vetojen variaatioita: tehdä ketjuja, järjestelmiä, luottamusvetoja jne.

Vedonvälittäjä pyrkii jatkuvasti laajentamaan tarjontaansa. Esimerkiksi vuonna 2019 käyttäjien saataville tulivat anti-extrat, laakit ja patentit. Siksi suosittelemme, että tutustut nykyisiin 1xBet-vedonlyöntityyppeihin, jotka on kuvattu säännöissä. Tätä varten sinun on mentävä ”Säännöt”-sivulle ”Tiedot”-osiossa (valikko on sivun alareunassa). Kohta 4 käsittelee vedonlyöntityyppejä vedonvälittäjän verkkosivustolla. Tätä kirjoitettaessa niitä oli 11.

1xBetin vedonlyöntityyppien ominaisuudet

Kuten edellä todettiin, kerta- ja pikavetojen lisäksi vedonlyöjät voivat hyödyntää 1xbetissä vielä yhdeksää muuta vedonlyöntityyppiä. Tällä hetkellä vedonvälittäjä tarjoaa vedonlyöjille seuraavia vedonlyöntityyppejä:

 • Yksittäiset vedot (yksittäiset vedot) ovat vetoja, jotka sisältävät yhden tuloksen yhdestä urheilutapahtumasta. Jos käyttäjä voittaa, hän saa voitot, jotka ovat yhtä suuret kuin vedon summa kerrottuna kertoimella.
 • Express-vedot (express-vedot) ovat vetoja, jotka koskevat 2 tai useampaa toisistaan riippumatonta* ottelutulosta. Voittojen määrä riippuu valintojen määrästä (lisäkertoimia voidaan soveltaa) ja vedon voiton laskemisen erityispiirteistä (yhdistelmässä ei voida sallia häviäviä tuloksia). Parlay-vedon voitto lasketaan kertomalla panos lopputulosten kertoimilla.
 • Järjestelmä on tietyn kokoisten ilmaisujen ja ennalta valitun tapahtumamäärän yhdistelmä. Näin ollen järjestelmään on mahdollista sisällyttää express-vetoja, jotka sisältävät vain ottelua edeltäviä tapahtumia. Järjestelmän varianttien enimmäismäärä on 184756 ja tapahtumien määrä 20. Voittojen laskeminen tapahtuu säännöissä kuvatun järjestelmän mukaisesti.
 • Ketju on joukko riippumattomien* tapahtumien ordinaareja. Käyttäjä määrittelee itse yhdistelmän panosten järjestyksen ja ensimmäisen panoksen määrän (se on ketjun alkusumma). Kun tapahtuma on pelattu, päätetään yhdistelmän seuraavan vedon määrä. Jos tuloksen laskemisen jälkeen ketjun summa on nolla, vedon katsotaan hävinneen.
 • Luottoveto – veto, jonka käyttäjä asettaa vedonvälittäjän ennakkona antamilla varoilla. 1xBet laskee ennakkovedon määrän vedonlyöjän nostamattomien vetojen perusteella. Luottovetoja voivat käyttää tavalliset käyttäjät, jotka eivät ole rikkoneet vedonvälittäjän sääntöjä. Uusien tulokkaiden tulisi rakentaa uskottavuutta sivustolla, jotta he voisivat hyödyntää tämäntyyppistä vedonlyöntiä.
 • Promokoodi-vedonlyönti – veto, josta vedonlyöjä ei maksa mitään. Vedonvälittäjä antaa pelaajalle erityisen koodin, jonka avulla hän voi muodostaa yksittäisen tai pikavedon. Voittoja ei kuitenkaan hyvitetä päätilille, vaan bonustilille ja ne on kierrätettävä. Kierrätysehdot riippuvat kampanjasta.
 • Amulti-veto on veto, joka koostuu yksittäis- ja/tai pikavedoista. Käyttäjä voi käyttää aulaa (tulos, joka vaikuttaa koko vedon voittoon). Tällöin koko multivedon onnistuminen riippuu valitusta ehdosta. Jos aulaa ei ole valittu, yhdistelmä lasketaan järjestelmänä. Voittojen määrä riippuu aulan käytöstä.
 • Ehdollinen veto – veto, joka koostuu yksittäis- ja monivedoista riippumattomiin* tapahtumiin. Valintojen järjestys ehdollisessa vedossa on käyttäjän päätettävissä. Myös voitto lasketaan vedonlyöjän valitsemassa järjestyksessä.
 • Anti-ottelu on useamman kuin kahden lopputuloksen yhdistelmä. Kuten nimestä voi ymmärtää, veto pelaa, jos kaikki ottelut häviävät. Anti-Matchin voittokertoimet lasketaan Parlayta vastakkaisen todennäköisyyden kautta. Säännöt-sivulla on useita vaihtoehtoja yksityiskohtaisia laskelmia varten.
 • Lucky – veto, jossa on mukana 2-8 yksittäistä vetoa tai pikapanosta. Nämä voidaan elastisesti yhdistää toisiinsa, jolloin saadaan komea voitto. Voittojen suuruus riippuu vetotyypeistä, valintojen määrästä express-vedoissa ja kertoimista.
 • Parlay on 3-8 valinnan yhdistelmä, jossa on eri määrä tuloksia. Voittojen laskentakaava löytyy 1xBetin sääntösivulta.

*Yhden vedon tulos ei vaikuta toiseen.

Доверительная ставка 1хБет

1xBet-vedonlyöntityyppien ominaisuudet

Kun olet lukenut 1xBetin vedonlyöntityyppien lyhyet kuvaukset, saattaa vaikuttaa siltä, että ne ovat samanlaisia. Yksittäis- ja pikapanosten erot on todellakin helppo havaita. Mitä eroa on kuitenkin järjestelmän ja parlay-vedonlyönnin välillä? Korostaaksemme kunkin vedonlyöntityypin ominaisuuksia olemme laatineet taulukon:

Vedonlyöntityyppi 1xBetissä Ominaisuus
Yksittäinen Yksittäinen tapahtuma, tarkka selvitys
Express-veto Veto koostuu useammasta kuin 2 valinnasta. Yhden tapahtuman häviäminen johtaa Parlay-vedon häviämiseen.
Järjestelmä Parlay-valintojen yhdistelmä. Voitot lasketaan erikseen kunkin vedon osalta ja lasketaan sitten yhteen. Osa Parlay-valinnoista voi hävitä.
Ketju Useiden tapahtumien yhdistelmä. Jos ensimmäinen valinta häviää tai ketjussa hävitään koko summa, veto häviää.
Confidenza Vedonlyöntiennakon vastaanottaminen vedonvälittäjältä.
Vedonlyönnin promokoodi Ilmaisveto. Voitto on voitettava takaisin.
Monivedonlyönti Vedonlyönti kolmesta tapahtumasta. Voitot lasketaan samalla tavalla kuin järjestelmässä.
Ehdollinen veto Yhdistelmän seuraava panos ei saa olla suurempi kuin edellisen yhdistelmän panos.
Antiexpress Lappuun sisältyvien tapahtumien on oltava hävittyjä.
Lucky Jos vähintään yksi valinta onnistuu, veto voittaa.
Patentti Vähintään 2 yhdistelmän tapahtumaa on pelattava.

1xBet-sivuston vedonlyöntivalikoiman ansiosta vedonlyöjät voivat muodostaa parhaan vedonlyöntiyhdistelmän saadakseen suurimman mahdollisen voiton. Aloittelijoiden on kuitenkin pidettävä mielessä, että menestyäkseen on tärkeää ymmärtää kunkin vedonlyöntityypin ehdot. Löydät kattavat tiedot vedonvälittäjän portaalista, kohdasta ”Säännöt”.

Asiaankuuluvat uutiset