Intro

1xBet vedonlyöntihistoria: miten tarkastella, poistaa ja palauttaa?

История ставок 1хБет
Kaikki käyttäjien vedonlyöntitapahtumat tallennetaan verkkosivustolle. Niitä voi tarkastella ”Vedonlyöntihistoria”-osiossa, johon pääsee vedonlyöjän henkilökohtaisen kaapin kautta. Tällä tavoin käyttäjät voivat saada selville kaikki keskeiset tiedot aiemmista vedoista tarkistamatta kuponkeja 1xbetissä. Joskus pelaajat voivat kuitenkin huolimattomuuden vuoksi poistaa 1xbetin vedonlyöntihistorian. Siksi he ihmettelevät, miten se voidaan palauttaa. Vastaus löytyy verkkosivuiltamme.
[/box_text]

Logo 1xbet
100 % bonus 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Miten voin tarkastella vedonlyöntihistoriaani 1xBetissä?

Kun olet luonut vedon vedonvälittäjän verkkosivustolla, kuponki luodaan. Niillä on yksilöllinen numero, jonka avulla voit tarkistaa vedonlyöntihistoriasi kirjautumatta sisään 1xBetiin. Tämä vaihtoehto on hyvä, kun pelaajat tekevät vetoja, jotka eivät ole tietokoneella. Kuitenkin kotona, kun kirjaudut aina sisään vedonvälittäjän portaaliin, voit tarkistaa 1xbetin vedonlyöntihistorian henkilökohtaisen tilisi kautta. Jotta voit tarkastella aiempia kuponkeja ja löytää vedonlyöntituloksia, sinun on kirjauduttava verkkosivustolle. Sitten henkilökohtaisessa kaapissasi sinun on mentävä kohtaan ”Vedonlyöntihistoria”. Täällä kaikki kupongit esitetään luettelossa. Korttia klikkaamalla avaat lisää ottelutietoja. Löytääksesi haluamasi kupongin kymmenien tai satojen muiden joukosta voit käyttää kätevää suodatinta.

Miten voin poistaa vedonlyöntihistoriani 1xBetissä?

Pelaajat voivat haluta poistaa yhden vedon tai koko vedonlyöntihistorian 1xBetissä. Se ei ole vaikeaa vedonlyöntihistoria-osion käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta. Siirryttyäsi yllä olevalle sivulle sinun on löydettävä haluamasi veto luettelosta. Jos vetoja on paljon, suodatin auttaa. Kun kuponki on löytynyt, sinun on napsautettava työkalupalkin ”Poista” -painiketta. Kun olet vahvistanut toiminnon, veto poistetaan historiasta. Jos pelaaja haluaa tyhjentää vedonlyöntihistorian 1xBetissä, hänen on valittava kaikki tapahtumat napsauttamalla työkalurivin vastaavaa painiketta. Seuraava vaihe on napsauttaa ”Poista”-painiketta. Tämän jälkeen kaikki historiassa olevat käytettävissä olevat kupongit poistetaan История ставок 1xBet

Miten voin palauttaa 1xbetin vedonlyöntihistorian?

Sen jälkeen, kun pelaaja on tahallaan tai vahingossa suorittanut poistotoiminnon 1xbetissä, niitä ei ole niin helppoa saada takaisin. Panokset eivät päädy koriin, josta ne voidaan palauttaa. Ne poistetaan välittömästi vedonlyöjän profiilista. Siksi vain vedonvälittäjän tukipalvelu voi palauttaa 1xBetin vedonlyöntihistorian henkilökohtaisessa kaapissa. On kuitenkin olemassa vaihtoehtoinen vaihtoehto, miten vedonlyöntihistoria voidaan palauttaa 1xBetissä. Voit tehdä niin käyttämällä samalla sivulla sijaitsevaa ”Pyydä historiaa” -vaihtoehtoa. Kun pyyntö on käsitelty, kaikki tiedot asetetuista vedoista lähetetään vedonlyöjälle profiilissa ilmoitettuun sähköpostiin. Näin pelaaja voi nähdä kaikki sivustolla asetettujen vetojen tulokset. On huomattava, että vedonlyöjä ei voi poistaa vedonlyöntihistoriaansa poistamatta profiiliaan. Tili on kuitenkin jonkin aikaa käytettävissä palvelimella myös pelaajan petoksen varalta. Näin ollen mahdollisia vedonlyöntipetoksia, kuten esimerkiksi haarukoilla panostamista, ei ole mahdollista salata.

Asiaankuuluvat uutiset