Intro

1xBet-vedonlyönti: mikä se on ja miten sitä käytetään?

1хБет - продажа ставки
Vaikka kokeneet vedonlyöjät tekevät jatkuvasti voittoa vedoistaan, he tekevät myös virheitä ennusteissaan. Siksi mahdollisuus vakuuttaa veto tai myydä se ennen ottelua on hyvä tapa olla menettämättä koko vedonlyöntisummaa. Olemme jo kirjoittaneet 1xbet Sell Bet -vaihtoehdosta aiemmassa artikkelissa. Uudessa artikkelissa on kuitenkin vielä useita vastaamattomia kysymyksiä, jotka kannattaa tuoda esiin
[/box_text]

Logo 1xbet
100 % bonus 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Mitä tarkoittaa vedon myyminen 1xbetissä?

Johdanto-osassa on linkki verkkosivuston artikkeliin, jossa on määritelmä 1xbetin”Myy veto” -vaihtoehdolle. Jotta emme toista itseämme, kirjoitetaan, että tätä palvelua kutsutaan myös kotiutukseksi. Jos käännät termin kirjaimellisesti englannista, se on mahdollisuus palauttaa rahaa (osa rahasta). Vedon myyminen 1xBetissä on siis toimenpide, jolla saat osan rahoista takaisin palauttamalla vedonlyöntilappusi. Samalla on tärkeää, että ottelu ei ole alkanut. Muussa tapauksessa pelaajalla ei ole mahdollisuutta myydä vetoaan ja hänen on luotettava vain onneen.

Pelaajat kysyvät usein: ”Onko vedonlyönnin myyminen kaikkien toimiston käyttäjien saatavilla?” Vastaus on kyllä. Kaikki 1xBetin vedonlyöjät voivat myydä vetoja, kunhan ehto täyttyy: ottelut eivät saa alkaa. Lisäksi vedonmyyntimahdollisuutta ei tarvitse aktivoida erikseen. Se on käytettävissä oletusarvoisesti.

Milloin voin myydä vedon 1xBetissä?

Kun käyttäjä on asettanut vedon vedonvälittäjän verkkosivustolla, on olemassa mahdollisuus käyttää vedon vakuutusta 1xbetissä tai myydä veto. Vedon vakuuttaminen on kuvattu erillisessä artikkelissa. Suosittelemme, että luet sen tutustuaksesi palvelun käyttöön.

Mitä tulee vedon myymiseen 1xBetissä, vedonlyöjä voi käyttää palvelua sekä yksittäisiin että yhdistettyihin vetoihin (parlay, järjestelmät, anti-extras jne.). Sillä ei myöskään ole väliä, kuinka monta tapahtumaa vedonlyöntilapussa on. Kunhan mikään niistä ei ala, kun käyttäjä päättää myydä vedon.

Miksi en voi myydä vetoa 1xBetissä?

Vaikka vedon myymistä 1xBetissä koskevat säännöt ovat hyvin yksinkertaiset, tämän palvelun käyttämisessä voi silti esiintyä vaikeuksia. Huomioi nämä säännöt, joiden mukaan vedon myyminen 1xBetissä ei ole mahdollista:

  • Yksittäisten vetojen osalta: ottelu on alkanut tai veto on jo ratkaistu.
  • Yhdistelmävedossa on laskettuja tuloksia tai ottelu on suorassa lähetyksessä.
  • Vedonlyöntivakuutusvaihtoehtoa on käytetty.

Продать ставки на 1хБет

Lisäksi vedonvälittäjän toimisto pidättää oikeuden kieltäytyä myymästä vetoa pelaajalle ilman syytä. Vaikka tämä sääntö rajoittaa käyttäjien mahdollisuutta käyttää palvelua kriittisissä tilanteissa, vedonvälittäjä käyttää sitä harvoin. Siksi useimmat vedonlyöjät voivat käyttää ”Myydä veto” -vaihtoehtoa ilman rajoituksia.

Miten myyn vedon 1xBetissä?

Vedonvälitystoimisto 1xbet on tehnyt ”Myy veto” -palvelun käytön käyttöliittymästä yksinkertaisen ja suoraviivaisen. Käyttääkseen lunastusta käyttäjän on kirjauduttava henkilökohtaiseen kaappiinsa. Vedonlyöntihistoria-osio sisältää tietoja kaikista pelatuista ja pelaamattomista vedoista. Käyttäjä voi valita yhden pelaamattomista vedoista ja napsauttaa ”Myy” -painiketta. Uusi näyttö näyttää tiedot palautettavan rahamäärän enimmäismäärästä. Jos pelaaja on tyytyväinen 1xBet-vedonvälittäjän tarjoukseen, hän voi napsauttaa uudelleen ”Myy”. Tämän jälkeen veto peruuntuu ja ilmoitettu summa hyvitetään päätilille 20 sekunnin kuluessa.

Kun vedonlyöjä saa palautuksen, hän voi käyttää sen välittömästi uusiin vetoihin tai nostaa sen peliportaalista. Tärkeää: rahaa ei tarvitse panostaa.

Asiaankuuluvat uutiset