Intro

1xBet-vedonlyönti: linjavaihtoehdot ja vedonlyöntivalikoima

1хБет линия ставок
Jokaisella vedonvälittäjällä on vahvuuksia, jotka erottavat sen sadoista kilpailijoista. Jos puhumme 1xBetistä, se on ehdottomasti vedonlyöntilinja. Tietenkin toimistoa koskevassa katsauksessa kirjoitimme kymmenistä eduista. 1xBetin vedonlyöntilinja on kuitenkin ehdottomasti yksi yrityksen suurimmista valttikortista. Miten vedonlyöntilinja näyttää, mitä vedonlyöntivaihtoehtoja se sisältää ja mikä kiinnostaa käyttäjiä, käsitellään artikkelissa
.[/box_text]

Logo 1xbet
100 % bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

1xBet Lines: Vedonlyönnin valikoima

Linja tai vedonlyöntilinja on tapahtumien määrä, jonka vedonvälittäjä tarjoaa vedonlyöntiin. Kaikkia suosittuja tapahtumia, jotka ovat saatavilla päävalikossa tai näytön avainalueella, pidetään perinteisesti päälinjana, ja kaikkia muita pidetään lisälinjana. Jos tarkastelet vedonvälittäjän 1xBet-tarjontaa tällä tavoin, tärkeimmät tapahtumat ovat ne, jotka sijaitsevat Top Events, Top Championships ja Top Games -valikossa (ruudun oikeanpuoleinen alue), ruudun keskialueella olevassa tapahtumaluettelossa ja päävalikon kohdissa. Muihin 1xbet-linjan peleihin pääsee käsiksi alivalikoiden ja sivuvidgettien kautta.

1xBet-vedonlyöntilinjan tapahtumien kokonaismäärä riippuu kaudesta. Keskimääräinen päivittäinen pelien määrä on kuitenkin yli 5 000. Suurin osa tapahtumista osuu huippupeleihin, kuten jalkapalloon, lentopalloon, koripalloon, kyberurheiluun jne. Toimiston tarjouksessa on kuitenkin yli 40 urheilulajia. Siksi käyttäjät voivat löytää mielenkiintoisia pelejä myös vähemmän suosituissa mestaruuskilpailuissa.

Valikoiman suuren urheilulajien määrän lisäksi 1xBet voi ylpeillä myös laajalla levikkeellä. Leveällä vedonlyönnillä tarkoitamme kaikenlaisia vetoja, jotka voidaan asettaa tapahtumaan. Vedonvälittäjä tarjoaa pelaajille sekä perusvetotyyppejä että lisätuloksia, kuten kuka tekee ensimmäisen/viimeisen maalin, kuinka monta laukausta tulee maalialueelle, mikä on keltaisten korttien määrä jne. Kymmenet vedonlyöntivaihtoehdot antavat kokeneille käyttäjille mahdollisuuden tehdä monimutkaisia yhdistelmiä ja saada vedonlyönnistä suurempia voittoja.

1xbet-linjan variaatiot

1xbet-portaalissa on useita linjavariaatioita odottamassa pelaajia. Urheilutapahtumien perinteisen esitystavan lisäksi vedonlyöjät voivat olla kiinnostuneita formaatista:

 • Ottelu. Vedonvälittäjä 1xbet valitsee ottelun pelaajille, johon voit lyödä vetoa 10 dollarista tai vastaavasta summasta toisessa valuutassa. Vedonlyöjän on arvattava ottelun tarkka tulos. Jos pelaaja voittaa, hän saa käteisvoiton ja 10 ilmaiskierrosta kolikkopeleissä. Jälkimmäiset tulee käyttää vedonvälittäjän toimiston yleisen säännön mukaisesti.
 • Lyökää vetoa omasta tahdostanne. Sivu sisältää kaikki toimiston tarjouksessa olevat urheilutapahtumat, jotka järjestetään pelaajan asuinmaassa. Valtion tiedot otetaan vedonlyöjän henkilökohtaisesta kortista.
 • Vedonlyöntisuunnittelija. Täällä pelaajat voivat luoda omia vaihtoehtoisia otteluita sellaisten joukkueiden välille, jotka eivät todennäköisesti kohtaa kaksintaisteluissa. Riittää, että valitset vastustajasi saatavilla olevista liigoista ja 1xBet laskee kilpailulle kertoimet. Konstruktori on mielenkiintoinen käyttäjille, jotka haluavat kokeilla.
 • Mestaruuskilpailujen tulokset. Täällä pelaajat odottavat arvostettuja jalkapallon mestaruuskilpailuja. Vedonlyöjän tehtävänä on määrittää voittajat jokaisessa niistä ja saada suuri voitto.
 • UFC:tä koskevat vedot. Sivu sisältää otteluita sekakamppailulajeissa. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä kilpailujen ja nyrkkeilijöiden etsimiseen mahdollistaa tapahtuman nopean valinnan vedonlyöntiä varten.
 • Vedot politiikasta. Täällä käyttäjät voivat ennustaa tiettyjen poliittisten tapahtumien tuloksia: presidentinvaalit, kansanedustajat, pormestarit jne.

1хБет конструктор ставок

1xbet vedonvälittäjä ei pysy paikoillaan ja laajentaa jatkuvasti sivuston toiminnallisuutta vedonlyöntilinja-vaihtoehtojen ohella. Siksi sivustolle saattaa ilmestyä sivuja, joilla on uusia linjamuotoja.

1xBet-linjan tapahtumat

Kuten aiemmin todettiin, vedonlyöjät löytävät yli 5000 tapahtumaa linjastosta aina jalkapallosta talousvedonlyöntiin. Tämän ansiosta 1xBet-tarjous ei jätä edes kokeneimpia pelaajia välinpitämättömiksi. Koska toimisto kehittää aktiivisesti vedonlyöntilinjaansa, sivustolle ilmestyy jatkuvasti uusia vedonlyöntiosioita. Alla on luettelo niistä, jotka ovat saatavilla 1xbet.com-sivustolla tätä kirjoitettaessa:

 • Urheiluvedonlyönti. Käyttäjät löytävät yli 40 urheilulajia: suosittuja (jalkapallo, koripallo, tennis jne.) ja erikoistuneita pelejä (gaelilainen jalkapallo, tikka, kriketti jne.).
 • Cyber-urheiluvedonlyönti. Vedonlyöjät löytävät kilpailuja parhaiden kyberurheilujoukkueiden kesken kaikissa suosituissa peleissä. Sivusto tarjoaa tapahtumia suosituissa peleissä, kuten CS:GO, Dota 2, League of Legends jne.
 • Arpajaiset. Suuri valikoima arpajaisia eri puolilta maailmaa. Mahdollisuus ostaa lippuja arvontoihin Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa.
 • Taloudellinen vedonlyönti. Pelaajat, jotka seuraavat taloudellisia tapahtumia, voivat saada ylimääräisiä voittoja panostamalla erilaisiin talousindikaattoreiden vaihteluihin. Tapahtumavalikoima ei ole suuri, mutta osio on varsin mielenkiintoinen.
 • TOTO. Urheiluvedonlyönnin eri variantteja. Vedonlyönti jalkapallosta, jääkiekosta, koripallosta, kyberurheilusta mielenkiintoisilla tuloksilla.

Löydä 1xbet-linjan tapahtumat löytyvät pääsivun tai päävalikon asiaankuuluvien osioiden kautta.

Asiaankuuluvat uutiset