Intro

1xBet-tilin poistaminen: käytettävissä olevat vaihtoehdot

Удаление аккаунта 1хБет
Kun olet luonut tilin ja tutustunut vedonvälittäjän palveluihin, jotkut pelaajat saattavat haluta poistaa 1xBet-tilinsä. Tämä päätös tulee usein vastaan käyttäjillä, jotka ovat menettäneet sievoisen summan ja haluavat lopettaa tappioputken. Joka tapauksessa kysymys ”miten poistaa tili 1xbetissä?” on edelleen ajankohtainen. Vastaamme siihen tässä artikkelissa.

Logo 1xbet
100% bonus jopa 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Tapoja poistaa 1xBet-tili

1xbetin uhkapeliprofiilin ”jäädyttäminen”

Jos luet 1xbetin henkilökohtaisen kaapin huolellisesti, pelaajat saattavat huomata, että tili ei ole painiketta tilin poistamiseksi. Vedonvälittäjän toimiston ehtojen mukaan pelaajan profiilia ei voi poistaa, vaan vain ”jäädyttää”. Jos otat yhteyttä tukeen minkä tahansa kuvatun kanavan kautta, vedonlyöjä saa yhden vastauksen: ”1xbet-tiliä ei voi poistaa. Kolmen kuukauden kuluttua ilman siirtoja se siirretään ”inaktiiviseen” tilaan. Käyttäjän tietoja ei kuitenkaan poisteta tietokannasta”. Pelaajat voivat siis palauttaa profiilinsa, kuten jäljempänä käsitellään. Meillä on siis tilanne, jossa pelaajien henkilötietoja sekä 1xbet-tiliä ei poisteta. Jos käyttäjä ei ole huolissaan vedonvälittäjän passitiedoista, riittää, ettei kirjaudu henkilökohtaiselle tilille 90 päivään (3 kuukautta) ja tili ”jäädytetään”. Huomaa, että 1xBet-profiili ei ole aina inaktiivinen, kun edellä mainittu merkkijono on päättynyt. Rahapelifoorumeilla voit löytää tietoja siitä, että kirjautuminen henkilökohtaiseen tiliin suoritettiin ja 4 kuukauden kuluttua. Siksi tämä menetelmä ei tarjoa 100-prosenttista takuuta.

1xbet-tilin estämisen provosoiminen

Samojen vedonvälittäjän sääntöjen mukaan pelaajan profiili voidaan poistaa toimiston ehtojen rikkomisesta. Jos vedonlyöjä haluaa turvautua tällaiseen radikaaliin menetelmään, se kannattaa:

  • Vedonlyönti sopupeleistä.
  • Järjestelmien käyttäminen, esim. vedonlyönti ”haarukoilla”.
  • Osallistuminen otteluun ja ottelun lopputulokseen vaikuttaminen (koskee valmentajia ja tuomareita).
  • Luoda useita tilejä vedonvälittäjän verkkosivustolla.

Ennen kuin käytät edellä mainittuja temppuja, kannattaa kaikki rahat nostaa tililtä. Muuten ne estetään. Kannattaa myös muistaa, että 1xbet-tilin estäminen tarkoittaa, että pelaaja ei voi enää käyttää toimiston palveluja. Lisäksi hän voi joutua kaikkien vedonvälittäjien mustalle listalle. Tämä tekee hänen vedonlyöntitoiminnalleen paksun lopun Личный кабинет 1хбет

Syyt siihen, miksi 1xBet-tiliä ei voi poistaa

Kun pelaajat saavat tietää, että he eivät voi poistaa 1xbet-tiliään, he ovat närkästyneitä siitä. Vedonvälittäjällä on kuitenkin syitä, miksi tällainen sääntö on kirjattu toimiston käyttöehtoihin. Ensinnäkin monet pelaajat eivät välitä luoda uutta tiliä suosituslinkin avulla. Samalla vanha poistetaan. Se toimi aiemmin hyvin. Nykyään se on syy estää tili 1xbetissä. Kun se on estetty, kaikki toistuvat yritykset luoda tili epäonnistuvat. Toiseksi pelaajat ovat alttiita tunteille. Kuten jo johdantotiedoissa muistutettiin, suuren tappion jälkeen vedonlyöjät eivät välitä tilin poistamisesta. Tällä tavoin vedonvälittäjä vakuuttaa pelaajat hätiköityjen päätösten tekemistä vastaan. Kolmanneksi vedonvälittäjät ovat velvollisia säilyttämään käyttäjien henkilötietoja tietyn ajan rahanpesun ja muiden petollisten järjestelmien estämiseksi. Vedonlyöntiyhtiöt voivat vaihtaa tietoja väärinkäyttäjistä ja sulkea heidän tilinsä (jos tiedot ovat saatavilla).

1xbet-tilin palauttaminen

Jos pelaaja ei ole käynyt henkilökohtaisella tilillään yli 90 päivään ja se on ”jäädytetty”, pelaaja voi helposti aktivoida sen uudelleen. Palauttaaksesi 1xBet-tilisi, ota yhteyttä johonkin tukikanavista, esim. chat tai sähköposti security@1xbet-team.com. Kun olet vastannut muutamaan kysymykseen tai antanut lisätietoja, vedonlyöjän tili palautetaan. Huomaa, että vedonvälittäjän poistamaa 1xBet-tiliä ei voi palauttaa.

Asiaankuuluvat uutiset