Intro

1xBet rekisteröinti uusille tulokkaille

Регистрация 1хБет

Vaihtoehdot tilin luomiseen 1xBetissä

Vedonvälitystoimisto 1xBet tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja tilin luomiseen. Kun kilpailijat tarjoavat vain mahdollisuuden rekisteröityä sähköpostin tai puhelinnumeron kautta, yritys tarjoaa kaksi muuta vaihtoehtoa: sosiaalisten verkostojen kautta ja ”1-click”. Jälkimmäisellä ratkaisulla pelaaja saa tilinsä alle minuutissa
.[/box_text]

Logo 1xbet
100 % bonus 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Aloittelijat kysyvät usein kysymyksen ”Miten parhaiten rekisteröityä 1xBetiin?”. Vastasimme siihen verkkosivujemme osiossa ”Kysymyksiä 1xBetistä”. Toistamatta haluaisimme vain huomauttaa, että parhaan vaihtoehdon valinta riippuu pelaajasta. Ehdotetuilla tavoilla rekisteröityä 1xBetillä on omat erityispiirteensä, joista kerromme sinulle alla.

Rekisteröityminen 1xBetiin sähköpostitse

Standardi ja suosituin vaihtoehto tilin luomiseen. Vedonvälittäjä tarjoaa tulokkaalle mahdollisuuden syöttää itsestään tärkeimmät tiedot heti. Siksi 1xBet-sivuston kaappiin kirjautumisen jälkeen sinun tarvitsee antaa vain joitakin henkilökohtaisia tietojasi profiilisi vahvistamiseksi.

Регистрация по электронной почте 1хБет

Täytä lomake, valitse asuinmaasi, alue (oblast), asutus, tilivaluutta, määritä sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, etu- ja sukunimesi ja keksi turvallinen salasana. Voit myös määrittää tarjouskoodin saadaksesi korotetun tervetuliaisbonuksen. Kun olet suorittanut nämä toimet, pelaaja ohjataan hänen henkilökohtaiseen kaappiinsa, ja tiedot rekisteröinnistä 1xBet-sivustolla tulevat sähköpostiin aktivointilinkillä.

1xBet-rekisteröinti puhelimitse

Tämä ja myöhemmät pelitilin luomisen vaihtoehdot eivät edellytä henkilökohtaisten tietojen antamista alkuvaiheessa. Vedonlyöjän on kuitenkin edelleen täytettävä hakemuslomake ja toimitettava kopio passistaan henkilöllisyyden tarkistamista varten etutoimistossa.

Регистрация по телефону 1хБет

1xBetin rekisteröintilomake puhelinnumerolla on melko yksinkertainen. Sinun on annettava henkilökohtainen numerosi, valittava tilivaluutta ja annettava kampanjakoodi (jos saatavilla). Kun olet syöttänyt ilmoitettuun puhelinnumeroon saadun koodin, pelaaja syöttää profiilinsa toimiston sivustolle.

1xBet-rekisteröinti sosiaalisten verkostojen kautta

Jos vedonlyöjällä on tili VK, Odnoklassniki, Yandex, Mail.ru tai Telegram, hän voi nopeasti luoda tilin 1xBetin sivustolla. Sinun tarvitsee vain valita valuutta ja asuinmaa. Osa tiedoista syötetään profiiliin pelaajan henkilökohtaisessa kaapissa. Huomaa kuitenkin, että tässä tapauksessa käyttäjä ei voi käyttää olemassa olevaa tarjouskoodia.

Регистрация через соцсети 1хБет

1xBet 1-Click Sign Up

Vedonvälittäjä 1xBet antaa uusille tulokkaille mahdollisuuden rekisteröityä nopeasti verkkosivustolle. Tätä menetelmää kutsutaan ”1-klikkauksella” ja se vaatii pelaajalta oikeastaan vain muutamia toimintoja: valita tilin valuutta ja asuinmaa, määrittää käytettävissä oleva promo-koodi. Tämän jälkeen pelaaja saa järjestelmän luoman käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Регистрация в 1 клик

Täydellinen rekisteröinti 1xBetissä ja pelaajan todentaminen

Tutustuttuaan profiilin luomiseen tarjottuihin vaihtoehtoihin uudet tulokkaat saattavat ajatella, että vain sähköpostitse rekisteröitymisen yhteydessä kannattaa syöttää henkilökohtaisia tietoja. Itse asiassa rekisteröityminen virallisella verkkosivustolla tai 1xBet-peilissä sisältää 2 vaihetta:

  • Tilin luominen (käyttäjäkabinetti). Tästä lähtien pelaajalla on pääsy suureen määrään vaihtoehtoja vedonlyönnin analysoimiseksi, hän voi tehdä talletuksia ja asettaa vetoja jne.
  • Tilinvahvistaminen. Jotta pelaaja voi nostaa rahaa tililtä, hänen on täytettävä kortti, jossa on henkilökohtaiset tiedot, ja sen jälkeen lähetettävä vahvistuspyyntö. Vedonlyöntiyhtiön 1xBet edustajat päättävät, mikä asiakirja on välttämätön: passikopio (skannaus tai valokuva), vedonlyöjän valokuva, jossa on hänen passinsa, tai notaarin oikeaksi todistama passikopio.

Siksi, riippumatta siitä, millä tavalla pelaaja valitsee rekisteröityä 1xBetiin, henkilöllisyyden todentaminen asiakirjojen avulla on väistämätöntä. Lisätietoja siitä, miten todentamisprosessi tapahtuu, on verkkosivustomme artikkelissa.

Tilin luomisen jälkeen pelaaja voi käyttää valitsemaansa tapaa kirjautua 1xBetin verkkosivustolle.

Asiaankuuluvat uutiset