Intro

1xBet Promo Points, bonuspisteet ja Promo koodit

Промокоды в 1xBet (1хБет)
Monet uudet tulokkaat saattavat 1xBetiin pintapuolisen tutustumisen jälkeen ”eksyä” toimiston bonuksiin ja kampanjoihin. 1xBetin bonustyyppejä koskevassa artikkelissa vastasimme joihinkin kysymyksiin. Päätimme kuitenkin laittaa käsitteet ”promopisteet”, ”bonuspisteet” ja ”promokoodit” erilliseen materiaaliin. Mitä yhteistä niillä on ja miten ne eroavat toisistaan? Tätä käsitellään artikkelissa.

Logo 1xbet
100 % bonus 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Promo-pisteet 1xbetissä

Kun pelaaja on suorittanut rekisteröintimenettelyn 1xbetissä ja vahvistanut tilinsä, hän voi osallistua bonusohjelmaan. Lyömällä vetoa urheilusta, cyber-urheilusta ja peleistä, osallistumalla kampanjoihin (kuten Onnenpyörä) vedonlyöjä saa 1xbetin promopisteitä. Nämä ovat pisteitä, jotka myönnetään käyttäjille merkkinä heidän uskollisuudestaan vedonvälittäjälle. 1xBet-kampanjasaldoa koskevassa artikkelissa vertasimme näitä pisteitä käteispalautukseen, joka voidaan hyvittää jokaisesta vedosta tai käytetystä rahamäärästä (vedonlyöjän valitsema vaihtoehto). Vedonvälittäjän tarjouspisteet kerätään erityiselle tilille, jonka voi tarkistaa käyttäjän kaapista (kohta ”Tiliasetukset”). Kerättyään vähintään 50 1xBet-promopistettä vedonlyöjä voi vaihtaa ne promokoodeihin. Tämä voidaan tehdä ”Promo Code Showcase” -osiossa ja saat ilmaisia vetoja tai kierroksia. Tällä tavoin promopisteitä voidaan käyttää promokoodien luomiseen. Jälkimmäisiä käytetään vedonlyönnissä (peleissä) ja ne edistävät käteisen saamista (jos tapahtuma onnistuu).

Bonuspisteet 1xBetissä

Artikkelissa ”Mitä ovat 1xbet-bonuspisteet?” käytimme rinnakkain termejä kampanjapisteet ja bonuspisteet. Ne ovat synonyymejä ja tarkoittavat samaa asiaa. Vedonlyöjät voivat siis vedonlyönnillä, pelaamalla ja osallistumalla kampanjoihin ansaita bonuspisteitä erityiselle tilille. Ja kuten edellisessä osiossa mainittiin, 1xBetissä pisteitä voi muuttaa ilmaislahjoiksi ja freespineiksi. Tämä on melko yksinkertainen tapa saada palkintoja vedonvälittäjän toimistosta. Omalta osaltamme suosittelemme lukemaan kaikki myynninedistämistarjoukset, jotka ovat saatavilla PROMO-osiossa. Käyttäjät voivat nopeasti lisätä 1xBet-bonuspisteiden määrää ei vedonlyöntien määrän vaan niiden laadun perusteella. Mikä ero on bonuspisteiden ja bonusten välillä 1xbetissä?

  • Pisteet ovat kiinteä prosenttiosuus tai määrä, joka hyvitetään pelaajalle vedonlyönnistä tai päivittäisten/viikoittaisten kampanjoidemme suorittamisesta. Summa hyvitetään pisteiden muodossa erityistilille. Pisteet muunnetaan kampanjakoodeiksi ja käytetään sitten vedonlyöntiin ja pelaamiseen.
  • Bonukset ovat lisäpalkkioita, joita voi saada kampanjoissa, esimerkiksi rekisteröitymisestä. Ne voivat olla käteistä, ilmaiskierroksia, ilmaislahjoja tai arvokkaita lahjoja, ja ne voidaan maksaa erityistilille/lähettää pelaajan kotiosoitteeseen. Bonukset voi käyttää välittömästi vedonlyöntiin ja pelaamiseen (jos ne eivät ole arvokkaita lahjoja).

Витрина промокодов 1хБет

1xbet promo koodit

Ja viimeinen käsite on 1xbet promo koodit. Olemme jo kirjoittaneet yhdessä artikkelissamme tästä termistä: numero- ja kirjainsarja, jota käytetään voittojen kasvattamiseen, ylimääräisen rahan saamiseen, vetojen vakuuttamiseen jne. Promo-koodeja voidaan käyttää rekisteröitymisen yhteydessä (uudet pelaajat voivat saada 30 % tervetuliaisbonuksen STAVKAWIN promo-koodin ansiosta) tai panostuksen tekemisen/pelien pelaamisen yhteydessä. Voit saada erikoiskoodeja 1xBetin vedonlyöntikumppaneilta tai lunastaa promopisteesi promokoodien vitriinissä. Promo-koodit voivat olla saatavilla myös osana muita 1xBetin tarjouksia. Huomaa, että kampanjapisteiden vaihtokoodeilla on rajoitettu voimassaoloaika. Siksi suosittelemme käyttämään niitä niin kauan kuin ne ovat aktiivisia.

Asiaankuuluvat uutiset