Intro

1xBet-luottoveto: miten saan ja käytän sitä?

1хБет - Доверительная ставка
1xBetin verkkosivustolla käyttäjille tarjolla olevia vedonlyöntityyppejä käsittelevässä artikkelissa käsiteltiin 1xBet-luottovedonlyöntiä. Aloittelevilla vedonlyöjillä on kuitenkin paljon kysymyksiä tällaisten vetojen vastaanottamisesta ja asettamisesta. Eikä niitä ole käsitelty yksityiskohtaisesti mainitussa materiaalissa. Siksi olemme päättäneet antaa vastauksia kaikkiin kysymyksiin pelaajille, jotka haluavat käyttää luotettavaa vedonlyöntiä.

Logo 1xbet
100 % bonus 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Mikä on luotettava veto 1xBetissä?

Vedonvälittäjän toimisto 1xbet tarjoaa tavallisille pelaajilleen joitakin ”plussia”, joita ei ole saatavilla kilpailijoiden sivustoilla. Bonusohjelman lisäksi, joka mahdollistaa lisäpisteiden ansaitsemisen portaalin aktiivisuudesta, vedonlyöjät voivat hyödyntää 1xbetin luottamusvedonlyöntiä. Nämä ovat vetoja, jotka käyttäjät asettavat vedonvälittäjän ennakkona antamalla rahalla. Luottovedot eivät ole kaikkien vedonlyöntitoimiston käyttäjien saatavilla. Vedonvälittäjän ehtojen mukaan pelaajat, jotka:

  • Olen jo nostanut rahaa enkä ole rikkonut portaalin sääntöjä. Uudet rekisteröityneet käyttäjät eivät voi käyttää luottamusvetoja.
  • Onko sinulla mittaamattomia vetoja. Tällaisten vetojen olemassaolo on tae siitä, että vedonvälittäjä voi saada rahansa takaisin.
  • On positiivinen tilisaldo. Tällaisessa tapauksessa vedonvälittäjä tarjoaa myös ennakkoa, joka perustuu rahan saatavuuteen pelaajan tilillä. Rahaa saa olla enintään 20 yksikköä.
  • Asettaa live- tai ennakkovetoja, jotka selvitetään 2 päivän kuluessa. Vedonlyönti voi olla yksittäinen veto tai pikaveto.

Jos käyttäjä täyttää kaikki vedonvälittäjän ehdot, hän saa 1xBetissä luottamusvedon. Seuraavissa osioissa selitetään, miten se tehdään.

Miten 1xbetin luottamuspanos lasketaan?

Kun käyttäjät saavat tietää mahdollisuudesta saada rahaa vedonvälittäjältä ennakkona, he odottavat suuria rahasummia ”lainaksi”. Itse asiassa 1xbet-luottovedon laskentaalgoritmi on melko ”hankala”. Käyttäjät, joilla on tilillään riittävästi rahaa (yli 20 rahayksikköä) ja jotka täyttävät edellisessä osiossa mainitut kriteerit, eivät saa ennakkovetoa. Ja ne pelaajat, jotka ovat ”onnekkaiden” joukossa, voivat saada jopa 50 % korottamattomista vedoista. Esimerkiksi käyttäjällä oli tilillään 100 dollaria*. Hän löi vetoa $95* kahdesta jalkapallo-ottelun lopputuloksesta. Lopullinen positiivinen saldo on 5 dollaria*. Tällaisessa tapauksessa vedonvälittäjä, joka on laskenut pelaajan voittotodennäköisyydet, voi tarjota enintään 30* dollaria 1xbet-luottovetona. Muilla panoksilla ennakon määrä voi muuttua. Se lasketaan jokaiselle vedolle erikseen. *Tai tätä summaa vastaava summa toisessa valuutassa. Доверительная ставка 1хБет

Miten asetan luottamusvedon 1xBetissä?

Kuten aiemmin todettiin, käyttäjän on täytettävä tietty määrä ehtoja, jotta hän voi tehdä luottamusvedon. Välittömästi herää kysymys: ”Mistä tiedän, onko luottamuspanos saatavilla 1xbetissä?” Tätä varten on noudatettava useita yksinkertaisia vaiheita:

  1. Luvittele sivustolla.
  2. Siirry Live-osioon ja lisää kiinnostava tapahtuma vedonlyöntilippuun. Ennakkotapahtuman lopputulos on mahdollista valita ”Line”-sivulla. Pelaajan tulee kuitenkin etsiä seuraavan 48 tunnin aikana pelattavat ottelut.
  3. Katso työpaneelista (sivun oikeassa yläkulmassa) riviä ”Saatavilla oleva ennakko”. Jos summa on käytettävissä, pelaaja voi käyttää sitä ”ennakkoon” -vedon asettamiseen.

Jos käyttäjä on tarkistanut useita vetoja ja arvo rivillä ”Saatavilla oleva ennakko” on nolla. Tässä tapauksessa pelaaja on varma, että hän täyttää vedonvälittäjän toimiston vaatimukset, voit ottaa yhteyttä 1xbetin tukipalveluun. Se toimii ympäri vuorokauden.

Miten lunastan luottamusvedon 1xBetissä?

Tärkeä etu luottamusvedon 1xBetissä on se, että vedonvälittäjän rahojen käyttämisestä ei peritä välityspalkkiota. Älä kuitenkaan unohda ikuista sääntöä: ”Otat jonkun toisen rahat, saat omasi takaisin”. Siksi pelaajan on vedonlyöntiennakon saatuaan palautettava se vedonvälittäjän toimistoon. Tämä tapahtuu automaattisesti tämän järjestelmän mukaisesti:

  • Jos ennakkoveto voittaa, käyttäjä saa summan, joka ei sisällä ennakkoa.
  • Jos ennakkoveto ei voita, ennakko veloitetaan omilla varoilla tehdystä voittavasta vedosta.
  • Jos sekä ennakkoveto että oma veto häviävät, käyttäjän tili menee alijäämäiseksi.

Jälkimmäisessä tapauksessa pelaajan on palautettava velka vedonvälittäjälle ja vasta sen jälkeen asetettava uusia vetoja. Ensimmäisen talletuksen yhteydessä rahat vähennetään automaattisesti annetusta vedonlyöntiennakosta

Mitä minun pitäisi tehdä, jos 1xbet-luottovetoa ei ole?

Kuten aiemmin todettiin, 1xbet-luottoveto on lisäetu toimiston vakituisille käyttäjille. Huolimatta siitä, että käyttäjä voi täyttää kaikki sen saamisen edellytykset, vedonvälittäjällä on oikeus olla tarjoamatta tämäntyyppistä vedonlyöntiä vedonlyöjälle. Tässä tapauksessa pelaajalla on vain yksi vaihtoehto – kirjoittaa tukitiimille. Vedonvälittäjän 1xBet-toimiston edustajat kirjoittavat, mikä voi olla syy luottamusvedon puuttumiseen. Käyttäjä voi selvittää, onko kyseessä ehtojen noudattamatta jättäminen vai liittyykö syy muihin rajoituksiin. Joka tapauksessa tiedot ovat hyödyllisiä ja auttavat vedonlyöjää selvittämään ongelmat. Omalta osaltamme suosittelemme käyttämään vedonvälittäjän palveluita aktiivisemmin, ja silloin voi laskea lisää ”plussia”.

Lisää kysymyksiä 1xBetin luotetusta vedonlyönnistä

💵 Miten lainaan rahaa 1xBetistä?

Monet käyttäjät eivät ole tietoisia mahdollisuudesta lainata rahaa 1xbetissä vedonlyöntiä varten. Vaikka vedonvälittäjä ei peri rahan lainaamisesta mitään provisioita. Tärkein edellytys on olla aktiivinen käyttäjä, joka asettaa jatkuvasti vetoja (jotta hänellä on laskemattomia vetoja.). Siinä tapauksessa voit vaatia lainata rahaa 1xbet-luottovedonlyöntiä varten. Miten sitä käytetään, käsitellään artikkelissa.

📋 Mitä 1xbet-luottoveto tarkoittaa?

1xBetissä luottamusvedolla tarkoitetaan vetoa, jonka pelaaja asettaa vedonvälittäjän rahoilla. Siitä nimi ”luottamus”, eli vedonvälittäjä on antanut rahansa käyttäjän haltuun joksikin aikaa, kunnes hänen vetonsa on maksettu. Tämä antaa vedonlyöjälle mahdollisuuden lyödä vetoa mielenkiintoisista tapahtumista, kun tilillä ei ole varoja. Mikä tärkeintä, vedonvälittäjä ei peri maksua rahojen lainaamisesta.

📝 Mitkä ovat ehdot rahan lainaamiselle 1xBetistä?

Lainatakseen rahaa 1xbetin käyttäjän on täytettävä tietyt kriteerit. Ensinnäkin kannattaa lyödä aktiivisesti vetoja eikä rikkoa portaalin sääntöjä. Toiseksi, pitää olla vetoja otteluista, joita ei ole vielä pelattu. Kolmanneksi, tilillä on oltava enintään 20 dollaria, hryvniaa, ruplaa tai vastaavaa summaa toisessa valuutassa. Neljänneksi urheilun ja kyberurheilutapahtuman pitäisi olla pelissä tai olla viimeistään 2 päivää myöhemmin. Vain jos nämä kriteerit täyttyvät, vedonvälittäjä laskee pelaajalle 1xBet-vedonlyöntivarmuuden määrän.

Asiaankuuluvat uutiset