Intro

1xBet bonusohjelma: miten voin nostaa rahaa?

Бонусная программа 1хБет
Kaikista käyttäjistä tulee tilin luomisen jälkeen automaattisesti 1xBet-bonusohjelman jäseniä. Vedonlyöjä voi tietysti kieltäytyä saamasta pisteitä ja lisärahoitusta. Bonustilin omistaminen on kuitenkin mahdollisuus kerätä ja muuntaa saadut palkkiot oikeaksi rahaksi. Mutta sitä varten on välttämätöntä panostaa 1xbet-bonus. Kuinka siirtää rahaa bonustililtä päätilille, käsitellään tämänpäiväisessä artikkelissa
.[/box_text]

Logo 1xbet
100 % bonus 100 euroon asti

1xBet rekisteröinti1xBet rekisteröinti

Paras vaihtoehtoinen vedonvälittäjä, jos 1xbet ei toimi maassasi:

Logo 22bet

100% bonus jopa 122 euroon asti

Mikä on bonustili 1xbetissä?

Kuten johdannossa mainittiin, 1xbet-käyttäjät tulevat rekisteröitymisen jälkeen automaattisesti bonusohjelman osallistujiksi. He avaavat 1xbetissä bonustilin, josta saa palkintoja pisteiden tai erityisen käteisen muodossa. Ensimmäisen tyyppiset palkkiot voidaan vaihtaa ilmaisiin vetoihin tai kierroksiin, jotka on sitten kierrätettävä vedonvälittäjän sääntöjen mukaisesti. Toisen voit käyttää välittömästi vedonlyöntiin tai pelien pelaamiseen. Voitot on kuitenkin kierrätettävä.

Voit saada palkintoja bonustilillesi 1xBetissä rekisteröinnin aikana, aktiivisesta ja onnistuneesta pelistä sivustolla, oikeista vedonlyöntiennusteista, osallistumisesta kilpailuihin ja kampanjaohjelmiin. Lisätietoja bonusohjelman bonuspisteistä ja -varoista käsitellään erillisessä artikkelissa verkkosivustolla.

Miten voitan 1xBet-bonukseni?

1xbet-bonusohjelman ehtojen mukaan käyttäjät voivat saada useita erilaisia palkintoja: käteistä, ilmaisia vetoja (freebies) ja ilmaiskierroksia (freespins). Lisäksi vedonlyöjät ansaitsevat erityispisteitä, jotka voidaan muuntaa edellä kuvatuiksi bonuksiksi tarjouskoodien esittelysivulla. Olemme kirjoittaneet tästä menettelystä tarkemmin sivustolla.

Kaikki palkinnot on tyypistä riippumatta lunastettava kampanjan ehtojen mukaisesti. Pääsääntöisesti tämä on tehtävä rajoitetun ajan kuluessa (24 tunnista kuukauteen) käyttämällä bonuksia tietyissä tapahtumissa tai peleissä. Esimerkiksi voittaakseen 1xBet-bonuksen urheilussa vedonlyöjän on panostettava monipanos. Tässä tapauksessa yhdistetyn vedon on sisällettävä tietty määrä tapahtumia, joiden vähimmäiskerroin on vähintään asetettu arvo. Vasta kun nämä ehdot täyttyvät, bonusrahat siirretään pelaajan päätilille. Muussa tapauksessa bonus mitätöidään.

Miten käytän bonustiliä 1xBetissä?

Kaikki käyttäjät eivät tunne 1xBetin bonusohjelmaa tai eivät käytä sitä. Tämä johtuu haluttomuudesta ymmärtää ehtoja (kuvattu bonusohjelmaa koskevassa artikkelissa) tai negatiivisista kokemuksista osallistumisesta kampanjoihin ja bonuksiin vedonvälittäjän portaalin ulkopuolella. Mielestämme tällaisten käyttäjien tulisi harkita uudelleen näkemyksiään 1xBetin bonusohjelmasta. Bonustilin käyttäminen 1xBetissä on edullinen tapa lisätä voittoja, jotka vedonlyöjä yksinkertaisesti menettää.

Акции и бонусы 1хБет

Bonusten ansiosta käyttäjät voivat hioa taitojaan uusissa peleissä tai kokeilla uusia vedonlyöntityyppejä. Ja jos teet oikean ennusteen ottelusta tai pelaat voittavan pelin esimerkiksi korttipeleissä, voit saada mukavan bonuksen loppusummaan.

Aloittaakseen 1xBet-bonustilin käytön pelaajan on selvitettävä bonuspisteiden ja bonusrahojen saamisen ehdot (katso tiedot Bonusohjelma-artikkelista). Lisäksi sinun tulee tutustua bonuksen kierrätyssääntöihin. Vaikka 1xBet-vedonvälittäjä antaa kaikille vedonlyöjille todellisen mahdollisuuden ansaita palkintoja, vedonlyönnin ehdot voivat tuntua monimutkaisilta vasta-alkajille. Siksi on välttämätöntä aloittaa ”yksinkertaisista” kampanjoista.

Kun bonus on hyvitetty tilille, pelaajan tulisi selvittää, minkä tyyppisiä palkintoja on saatu. Jos kyseessä on pisteitä, vaihda ne ilmaisbonuksiin tai ilmaiskierroksiin. Bonusrahat puolestaan tulisi sijoittaa urheilutapahtumiin tai peleihin. On tärkeää muistaa, että kaikilla palkinnoilla on rajoitettu aika käyttää, ja voitot on kierrätettävä.

Miten käytän 1xBet-bonustilini?

Monet aloittelijat, lukiessaan 1xbetin markkinointimateriaalia bonuksista, saattavat tulkita nämä palkkiot väärin. Heistä näyttää siltä, että saadut varat voidaan käyttää perusrahoina. 1xbet-bonustiliä ei kuitenkaan ole mahdollista käyttää välittömästi. Pikemminkin käyttäjä voi panostaa palkkionsa vedoissa tai peleissä. Tässä tapauksessa saatuja voittoja (jos veto onnistuu) ei hyvitetä päätilille. Se on kierrätettävä useita kertoja, ennen kuin sen voi nostaa vedonvälittäjän verkkosivustolta.

Näin ollen vedonlyöjät eivät voi käyttää bonusruplia tai muuta valuuttaa 1xbetissä. Kaikki bonusraha on pakollisen kierrätyksen alainen. Ja koska tämä prosessi koostuu useista vaiheista, ei aina ole mahdollista nostaa koko summaa päätilille.

Miten siirrän bonustililtä 1xbet-päätililleni?

Useimmissa tapauksissa käyttäjät osallistuvat tietoisesti kampanjoihin ja saavat palkkion bonusten muodossa. Uudet tulokkaat saattavat kuitenkin saada bonuksia vedonvälittäjältä ”yllättäen”. Siksi he usein miettivät, miten siirtää ne bonustililtä 1xbet-päätilille? Edellisissä osioissa olemme jo kirjoittaneet tämän prosessin tärkeimmistä vaiheista:

  • Bonuksen tyypin määrittäminen: varat, ilmaisbonukset tai ilmaiskierrokset.
  • Tutustuminen kierrätyspalkkioiden ehtoihin.
  • Noudata kaikkia vedonvälittäjän suosituksia saadaksesi varat päätilillesi.

Промокоды в 1xBet (1хБет)

Näin käyttäjät eivät voi siirtää bonuksia tililleen ilman niiden kierrättämistä. Oikea vedonlyöntistrategia ja hyvä tuuri ovat juuri niitä asioita, jotka auttavat muuttamaan bonuspalkkion oikeaksi rahaksi.

Miten voin nostaa 1xBet-bonukseni?

Kun olet saanut bonuksen erikoistilillesi, sinun on tutustuttava yksityiskohtaisesti sen käytön erityispiirteisiin. Pääsääntöisesti urheilubonukset tulisi kierrättää pikapanoksilla. Vedonlyöntimäärä, tapahtumien määrä ja kertoimet riippuvat kampanjasta. Tarkat tiedot löytyvät PROMO-osiosta.

Rahapelien osalta vedonvälittäjä 1xbet asettaa rajoituksia ilmaiskierrosten käytölle kolikkopeleissä. Näin käyttäjillä on mahdollisuus soveltaa ilmaiskierroksia ja voittaa sitten käteistä takaisin sääntöjen asettamissa peleissä. Löydät tietoa tästä aiheesta myös kampanjasivulta (PROMO-osio).

Asiaankuuluvat uutiset